More information
Claudiu Vasile

5 reguli de aur pentru o tranzacționare responsabilă a opțiunilor binare

Regula No. 1 - Fii atent la gestionarea banilor

Dacă nu vrei să fii influențat de un lung șir de tranzacții neprofitabile care să-ți afecteze contul, ar trebui să ai grijă de gestionarea banilor. Acest lucru înseamnă că ar trebui să stabilești cel mai mare procent al depozitului tău bancar pe care să-l investești într-o singură opțiune. Ideal, acest procent ar trebui să fie scăzut. Comercianții mai puțin experimentați ar trebui să stabilească acest procent la 2%, sau de cincizeci de ori mai puțin decât suma de bani pe care o dețin în contul brokerului. Comercianții mai experimentați pot alege să tranzacționeze cu cifre ca 4% sau 5% din contul lor.

Dacă tranzacțiile tale sunt neprofitabile pe termen lung, ar trebui, cel puțin, să începi să fii atent, să te oprești la timp și să nu-ți pierzi toată suma din cont. În caz contrar, dacă tranzacțiile tale sunt profitabile, contul tău nu va deveni substanțial imediat, dar vei căpăta încredere.

Nu toți brokerii oferă opțiuni ieftine. De multe ori, suma minimă de tranzacționare este de 50$! Este inaccesibil pentru începători, doar dacă nu dorești să depozitezi 50x50 = 2500$ sau să riști cu o finanțare mică.

Regula No. 2 - Cum să te retragi

Deschizi platforma de tranzacționare, fii pregătit să tranzacționezi, însă tot ce vezi sunt prețuri la întâmplare. Nu se întâmplă nimic interesant, nicio oportunitate însemnată de tranzacționare. Ce vei face? Vei privi impasibil ecranul sau vei părăsi platforma?

Da! Dacă o oportunitate de a tranzacționa nu apare o lungă perioadă de timp, renunță să mai tranzacționezi. În acest caz, este înțelept să renunți și să te întorci mai târziu, sau să aștepți și să cercetezi piața în continuare. Dacă piața nu are o direcție anume, matematica vorbește în favoarea brokerului. Nu tranzacționa și așteaptă. Trebuie să alegi tranzacții profitabile și niciodată să nu tranzacționezi doar să învârți banii. Dacă îți dorești să învârți banii, mai bine vizitezi cel mai apropiat casino.

Regula No. 3 - Alege una dintre numeroasele oportunități de tranzacționare

Dacă vezi câteva oportunități interesante de tranzacționare și sunt mai multe opțiuni, încearcă să alegi pe cea mai profitabilă. Reducând trei sau patru tranzacții planificate într-una pe care o agreezi cel mai mult, vei tria tranzacțiile care nu sunt profitabile. Volumul de tranzacții va fi redus, însă randamentul investițiilor (ROI) va crește.

Regula No. 4 - Fii clar cu privire la ceea ce dorești să tranzacționezi

O greșeală obișnuită făcută de începători este lipsa de organizare: cel care tranzacționează urmărește prea multe grafice în același timp, făcând prea multe combinații și trecând de la un grafic la altul fără un scop anume. Într-un cuvânt, piața va fi inaccesibilă. Acesta este de obicei drumul spre eșec.

Oricine dorește să tranzacționeze cu succes trebuie să fie sigur cu privire la scopul pe care îl are atunci când prospectează piața și în ce situații dorește să tranzacționeze cu opțiuni binare. Până să devii un profesionist, nu poți face totul în același timp. Personal, am multă experiență cu atenția centrată pe un singur lucru, pe un anumit tip de situație pe piață.

Poți tranzacționa cu diferite tendințe, ceea ce înseamnă situații când piața se îndreaptă vertiginos sus sau jos pentru o anumită periadă de timp. În acest caz, cel care tranzacționează pariază pe continuitatea tendinței stabilite. Sunt de asemenea strategii anti-tendință care pariază pe o răsturnare de situație. Uneori poți auzi termenul de "breakout" care descrie o situație când piața este stabilă de mult timp și deodată survine un dezechilibru și începe să crească sau să scadă în mod radical.

Regula No. 5 - Diversificarea riscului

Dacă ai investit 20$ într-un apel opțiune binară în EUR/USD, apoi 20$ într-un apel opțiune binară în EUR/GBP, ar fi precaut să nu investești alți 20$ într-o astfel de opțiune. De ce? Ai avea în total trei tranzacții și 60$ ce depind de creșterea monedei euro. Dacă euro scade, toate cele trei tranzacții ar eșua și ai pirde toți 60$. Nu ai dori să riști o triplă pierdere. Din această cauză, unii investitori au o limită: două tranzacții maxim cu o singură monedă pot fi realizate în același timp

Diversificarea riscului printre multe obiective capătă sens. În final, investitorii profesioniști ai fondurilor de investiții au noțiunea diversificării riscului printre multe alte obiective. Datorită acestuia, ei pot atinge rapid profituri stabile cu strategiile lor de tranzacționare. De notat este faptul că ei folosesc instrumente financiare mult mai sofisticate decât opțiunile binare care sunt în special pentru micii investitoriStart now

Faceti bani in trei pasi simpli!

Metoda mea nu poate fi folosita oriunde. Cele mai multe banci si investitori nu stiu despre ce este aceasta metoda. Si chiar de ar stii despre ea, nu ar furnizao niciodata, sub nici o forma oamenilor de rand. De aceea este foarte important sa alegeti brokeri licentiati si de incredere care va vor permite sa faceti bani. Acestia sunt cei doi brokeri preferati ai mei. Inregistrati-va cu unul dintre ei - sau chiar cu ambii. Ambii ofera sfaturi, tutoriale video si un consilier personal - absolut gratis.

Incercati strategia cu o versine demo:

  IQ Option

IQOption Europe Ltd
Un broker nou care ofera retrageri extrem de ridicate (92%) si limite de depunere foarte scazute.
Sfatul meu rapid: Aceast broker este ideal pentru incepatorii care vor sa inceapa cu un minim de depunere
Depunere minima: $10
 

  StockPair

Nextrade Worldwide Ltd
Acest website este specializat in tranzactionare cu perechi valutare.
Sfatul meu rapid: Cursurile de schim EUR/USD si Bitcoin/USD sunt excelente pentru a face bani aici.
Depunere minima: $200
 
 


  nicolae (93.122.250.*) a scris

...    ...

Nu cred ca un om fara nici o pregatire financiar-bancara poate sa fabrice atitia bani cit spuneti dvs in lectia demonstrativa.Seamana cu Caritas din 1992 cind o gramada de prosti din aceasta tara ne-am inghesuit sa umplem buzunarele altor invirtiti.Banii nu vin de-a moaca caci moaca intotdeauna ingrasa.Multa bafta la cistigat bani cu metodele d-lui Vasile.Veti ramine si fara izmene pe voi.

  Parnica Florin-Sorin (89.44.76.*) a scris

Salut!    [email protected]

Buna ziua! As dori sa stiu ce trebuie sa fac mai exact si ce al mai trebui sa mai urmez?

  Alexandra (213.233.88.*) a scris

buna

am o intrebare : daca incep sa fac bani ca sa retrag bani imi trebuie paypal sau pot sa pun contul meu direct ca sa scot bani direct din card ?? nu am paypal

  Donici Gabriela (2a02:2f0b:b0c0:0071:a401:54be:a0) a scris

Buna seara

As vrea sa stiu daca se poate sa vb in privat mai multe detalii despre IQoption? Stima. Gabriela

  popa vasile (109.96.103.*) a scris

dl vasile a m trimis un mes dar din gresala nu la m terminat de scris ,va spuneam ca pe 29 aprilie baiatul meu se casatoreste , desi nu ne cunoastem vreau sa va invit la nunta ,ar fi o placere ptr mine sa ne cunoastem la mine la blaj ,nunta va avea loc la rest. fratelui meu ,,la popa "blaj.as fi onorat ,daca nu sinteti in tara cind o sa veniti poate ma anuntati si voi veni eu la dv ptr a mi arata cum sa fac bani pe net ,. in speranta ca ne vom cunoaste ,cindva ,eu as vrea la nunta va multumesc ( cazare din partea casei va costa doar drumul pana la noi)cu stima si respect vasile popa ,blaj tel 0765409978 (incerc sa tr ,poate reusesc)

  Dinu (5.2.142.*) a scris

Ajutor    IQoption.com

Salut,Claudiu.ma numes Dinu Alexandru,am inceput sa tranzactionez optiuni binare prin IQoption si mi-ar fi de un mare folos daca mi-ai spune ce metoda folosesti tu ca sa stii cand o sa scada sau cand o sa creasca acele valori.Multumesc frumos si iti doresc o seara buna!

  Dranca (79.112.137.*) a scris

Binatex

Am patru copii si sotia e casnică as dori sa fac bani cu binatex dar nu stiu cum sa procedez si nu am bani sa investesc îmi puteti dă un sfat?

  Petros (79.114.245.*) a scris

Iniţiere    Aş dori pe Binatex! dar nu-i găsec site-ul.

Claudiule, Într-adevăr sunt multe informaţii pe acest site, dar nicio informaţie nu este lămuritoare pentru începători. De aceea, te rog să-mi spui: -nu cunosc temeinic limba engleză, există o platformă pe care se poate tranzacţiona în limba română? -care este site-ul(adresa) pe care se poate intra pentru informare şi începere a tranzacţiona? -dar înainte de tranzacţionare trebuie ştiute câteva reguli de lucru şi nu le găsesc aici; -sunt amestecaţi brokerii-eu am citit ceva despre Binatex, ceva despe Iqoprion şi alţii. Nu îmi este clar cu cine trebuie să mă pregătesc şi apoi să încep; Mai am şi alte nelămuriri, dar deocamdată te rog ,dacă vrei să mă lămureşti cu aceste întrebări şi poate pe parcurs vom rămâne prieteni şi îmi vei spune mai multe. Mulţumesc! şi scuze de deranj.

  Ramo (84.117.189.*) a scris

TranActi    IQ options

Pe IQ optopns pot să depun lei? Cardul meu este in lei sau trebuie sa îmi fac cont in valuta?

  alexandru (2a02:2f05:602f:ffff:0000:0000:4f) a scris

sa faci banii    cum trebuie sa fac

Vreau sa castig si eu asea de multii banii ca voi sa fiu asea cum sunteti voi cum pot sa ajung si eu asea

Toate comentariile (pe o pagina noua)
 
 
 

 Adaugati un nou comentariu!

Intreaba orice sau impartaseste experienta
Vei primi instrucțiuni detaliate pe email.