5 reguli de aur pentru o tranzacționare responsabilă a opțiunilor binare - Am devenit bogat folosind aceasta metoda si acum fac peste $10,000 lunar.
More information
Claudiu Vasile

5 reguli de aur pentru o tranzacționare responsabilă a opțiunilor binare

Regula No. 1 - Fii atent la gestionarea banilor

Dacă nu vrei să fii influențat de un lung șir de tranzacții neprofitabile care să-ți afecteze contul, ar trebui să ai grijă de gestionarea banilor. Acest lucru înseamnă că ar trebui să stabilești cel mai mare procent al depozitului tău bancar pe care să-l investești într-o singură opțiune. Ideal, acest procent ar trebui să fie scăzut. Comercianții mai puțin experimentați ar trebui să stabilească acest procent la 2%, sau de cincizeci de ori mai puțin decât suma de bani pe care o dețin în contul brokerului. Comercianții mai experimentați pot alege să tranzacționeze cu cifre ca 4% sau 5% din contul lor.

Dacă tranzacțiile tale sunt neprofitabile pe termen lung, ar trebui, cel puțin, să începi să fii atent, să te oprești la timp și să nu-ți pierzi toată suma din cont. În caz contrar, dacă tranzacțiile tale sunt profitabile, contul tău nu va deveni substanțial imediat, dar vei căpăta încredere.

Nu toți brokerii oferă opțiuni ieftine. De multe ori, suma minimă de tranzacționare este de 50$! Este inaccesibil pentru începători, doar dacă nu dorești să depozitezi 50x50 = 2500$ sau să riști cu o finanțare mică.

Regula No. 2 - Cum să te retragi

Deschizi platforma de tranzacționare, fii pregătit să tranzacționezi, însă tot ce vezi sunt prețuri la întâmplare. Nu se întâmplă nimic interesant, nicio oportunitate însemnată de tranzacționare. Ce vei face? Vei privi impasibil ecranul sau vei părăsi platforma?

Da! Dacă o oportunitate de a tranzacționa nu apare o lungă perioadă de timp, renunță să mai tranzacționezi. În acest caz, este înțelept să renunți și să te întorci mai târziu, sau să aștepți și să cercetezi piața în continuare. Dacă piața nu are o direcție anume, matematica vorbește în favoarea brokerului. Nu tranzacționa și așteaptă. Trebuie să alegi tranzacții profitabile și niciodată să nu tranzacționezi doar să învârți banii. Dacă îți dorești să învârți banii, mai bine vizitezi cel mai apropiat casino.

Regula No. 3 - Alege una dintre numeroasele oportunități de tranzacționare

Dacă vezi câteva oportunități interesante de tranzacționare și sunt mai multe opțiuni, încearcă să alegi pe cea mai profitabilă. Reducând trei sau patru tranzacții planificate într-una pe care o agreezi cel mai mult, vei tria tranzacțiile care nu sunt profitabile. Volumul de tranzacții va fi redus, însă randamentul investițiilor (ROI) va crește.

Regula No. 4 - Fii clar cu privire la ceea ce dorești să tranzacționezi

O greșeală obișnuită făcută de începători este lipsa de organizare: cel care tranzacționează urmărește prea multe grafice în același timp, făcând prea multe combinații și trecând de la un grafic la altul fără un scop anume. Într-un cuvânt, piața va fi inaccesibilă. Acesta este de obicei drumul spre eșec.

Oricine dorește să tranzacționeze cu succes trebuie să fie sigur cu privire la scopul pe care îl are atunci când prospectează piața și în ce situații dorește să tranzacționeze cu opțiuni binare. Până să devii un profesionist, nu poți face totul în același timp. Personal, am multă experiență cu atenția centrată pe un singur lucru, pe un anumit tip de situație pe piață.

Poți tranzacționa cu diferite tendințe, ceea ce înseamnă situații când piața se îndreaptă vertiginos sus sau jos pentru o anumită periadă de timp. În acest caz, cel care tranzacționează pariază pe continuitatea tendinței stabilite. Sunt de asemenea strategii anti-tendință care pariază pe o răsturnare de situație. Uneori poți auzi termenul de "breakout" care descrie o situație când piața este stabilă de mult timp și deodată survine un dezechilibru și începe să crească sau să scadă în mod radical.

Regula No. 5 - Diversificarea riscului

Dacă ai investit 20$ într-un apel opțiune binară în EUR/USD, apoi 20$ într-un apel opțiune binară în EUR/GBP, ar fi precaut să nu investești alți 20$ într-o astfel de opțiune. De ce? Ai avea în total trei tranzacții și 60$ ce depind de creșterea monedei euro. Dacă euro scade, toate cele trei tranzacții ar eșua și ai pirde toți 60$. Nu ai dori să riști o triplă pierdere. Din această cauză, unii investitori au o limită: două tranzacții maxim cu o singură monedă pot fi realizate în același timp

Diversificarea riscului printre multe obiective capătă sens. În final, investitorii profesioniști ai fondurilor de investiții au noțiunea diversificării riscului printre multe alte obiective. Datorită acestuia, ei pot atinge rapid profituri stabile cu strategiile lor de tranzacționare. De notat este faptul că ei folosesc instrumente financiare mult mai sofisticate decât opțiunile binare care sunt în special pentru micii investitoriStart now

Faceti bani in trei pasi simpli!

Metoda mea nu poate fi folosita oriunde. Cele mai multe banci si investitori nu stiu despre ce este aceasta metoda. Si chiar de ar stii despre ea, nu ar furnizao niciodata, sub nici o forma oamenilor de rand. De aceea este foarte important sa alegeti brokeri licentiati si de incredere care va vor permite sa faceti bani. Acestia sunt cei doi brokeri preferati ai mei. Inregistrati-va cu unul dintre ei - sau chiar cu ambii. Ambii ofera sfaturi, tutoriale video si un consilier personal - absolut gratis.

Incercati strategia cu o versine demo:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Un broker avansat cu un serviciu bun de asistență clienți și un depozit minim scăzut
Sfatul meu rapid: Brokerul are o versiune demo gratuită și un depozit minim redus
Depunere minima: $5
 

  Make Money Robot

Un robot de baza care va permite sa faceti trade cu optiuni binare automat chiar daca sunteti incepator
Sfatul meu rapid: Va recomand sa faceti schimburi cu perechi-valuta, de exemplu EUR/USD sau CNY/USD.
Depunere minima: $200
 
 


  Marius-Emanuel Lebada (2a04:241a:8401:880:9d1:1f75:f98b) a scris

Vreau sa devin bogat    [email protected]

Vreau sa te intreb cum ai reusit sa faci atat de muti bani si in ce domeniu lucrezi?

  Camelia (2a02:2f02:7201:3600:fd7d:3bc:75f) a scris

Cum se face depunerea

Buna seara,

Multumesc pentru sfaturi, am o singura nedumerire : cum fac depunerea, deschid cont in valuta la o banca?? Pentru a putea scoate bani ai nevoie de card sau ii ridici de la chiseul bancar. Asta este nedumerirea mea cum depui si ridici banii.
Multumesc si o seara buna

  edi (2a04:2419:b303:3880:74d3:fc63:47) a scris

baniiiiiiiiiiiiii

te rog mult sa imi scrii si mie detaliat primii pasi, unde intru ce fac cum scuot banii castigati si te rog sa imi spui cum depun bani fara sa am vreo legatura cu vreo banca , multumesc edi

  Marian (81.12.251.*) a scris

Informare

Buna ziua. Va rog sami spuneti cum sa joc , sunt incepator, iar daca aceasta metoda a dvs. este sigura. Multumesc anticipat.

  alex (94.52.186.*) a scris

ripple    changelly

Salut! pe changelly nu am cum sa schimb btc pentru xrp stii unde pot cumpara ripple ? mersi !

  anghel mihai (78.96.39.*) a scris

asi vrea sa fac si eu bani si cum sa procedez va multumesc     banc post

vreau va rog frumos sa ma anscriu la dumneavostra sa lucrez petru dumneavostra sa fac si eu bani va multumesc

  Nicolaescu (89.33.28.*) a scris

Valensia    Bcr

Vreau sa fiu member pe acest wait

  Georgeta (86.120.193.*) a scris

Faceti Bani In TREI pASI

Buna seara,
Cred ca bine zic , sunt o investitoare pe bursa si sunt incepatoare si as vrea sa m-autati si pe mine sa inteleg metodele de tranzactionare pe bursa la perechile valutare . Nu am experienta si dupa cat am citit informatii legate de bursa iti trebuie ani de zile sa le intelegi pe toate . Am vazut descrierea dvs cei trei pasi simpli dar pe grafice nu le inteleg si nu pot sa-mi dau seama cand poti cumpara si cand poti cinde activele .Mi se pare un pic mai greu de lucrat cu graficile cu indici deoarece preturile sunt in continuua miscare . Deci in legatura cu graficile in functie de indicii valutari nu stiu momentul . Aici vreau sa m-ajutati cel mai mult si chiar cu niste detalii in ce priveste investirea pe bursa mult mai simplu de inteles .
Astept mail-ul dvs ,

Multumesc ,

Georgeta .

  Leon (188.109.139.*) a scris

Re: Faceti Bani In TREI pASI - Georgeta     IQ option

Pentru mai multe informati poti sa imi scri pe adresa mea de email!

  Nicu (109.185.123.*) a scris

    IQ option

Salut terog frumos sa ma ajuti..am vrut sa te intreb daca poti sami spui cum pot sa inteleg mai bine graficul..si ce indicatore sa foosesc..multumesc frumos..!

  Maria Cojocari (188.237.64.*) a scris

Am nevoie urgent de bani    Binomo

Bună, sunt Maria. M-am înregistrat pe Binomo și am un cont demo, am citit tot de pe această pagină, m-am informat și am început a tranzacționa. Aș vrea părerea dvs și să mă ajutați pas cu pas pentru a obține venit. Vă rog mult și vă mulțumesc anticipat. O zi bună.

  Mircea (5.62.63.*) a scris

Re: Maria Cojocari    Binomo

Bună, Maria. Dacă vrei să poți retrage bani, trebuie să investești. Presupun că ai văzut, acest broker permite să începi să faci tranzacții de la 1$, dar efectiv ar trebui să ai minim 10$ în cont. Alege un indicator bun (MACD) ar fi perfect și mai adaugă și o strategie profitabilă și vei reuși. Asta intenționez și eu să fac. Baftă!

Toate comentariile (pe o pagina noua)
 
 
 

 Adaugati un nou comentariu!

Intreaba orice sau impartaseste experienta
Vei primi instrucțiuni detaliate pe email.