More information
Claudiu Vasile

Opțiuni minut - definiție, proprietăți, exemple

Opțiunile minut sunt un anumit tip de opțiuni binare care expiră într-un timp scurt, de la 60 de secunde la 5 minute. Dacă comparăm cu opțiunile binare obișnuite (care expiră în 30 de minute sau mai mult), acestea pot fi foarte riscante. Într-un timp atât de scurt, este mai greu să prezici traiectoria prețului, iar profitul adus nu este prea mare.

Opțiunile minut (i.e. opțiuni pe termen scurt care expiră de la 1 la 5 minute) nu sunt în general potrivite pentru începători. Sunt promovate adesea de brokeri, însă ar fi mai potrivit pentru tine să începi cu tranzacționarea opțiunilor binare care expiră în cel puțin 15 minute sau chiar mai mult, de la 30 la 60 de minute.

Proprietățile opțiunilor minut:

Așa cum se întâmplă cu alte tipuri de opțiuni binare, când cumperi o opțiune minut, știi de fiecare dată care poate fi pierderea maximă (depozitul tău), faci presupuneri asupra creșterii și scăderii activelor suport (schimb valutar, marfă, bursă, indice) și vei ști și limita de timp. În acest caz, limita de timp este foarte scurtă, doar câteva minute.

Opțiunile minut sunt o categorie a opțiunilor binare ce au un profit fix predefinit în opinia investitorului. După plata cheltuielilor (opțiunea premium), sunt doar două posibilități ce rezultă:

  • Previziunea corectă a creșterii și scăderii activelor = un profit fix.
  • Previziune greșită = investitorul nu obține nimic.
  • Profitul: Profitul fix este de obicei 70% din depozit.
  • Timpul limită: Scurt, în zece minute.
  • Pierdere: Pierderea maximă este limitată de depozit, i.e. opțiunea premium.
  • Rezultat: Pentru ca tranzacția să fie un succes, prețul trebuie să se deplaseze un singur punct în direcția aleasă.
  • Prețul de pornire: Nivelul prețului inițial ce se bazează pe prețul evaluat la momentul expirării timpului. Când cumperi o opțiune UP (Call) pentru Google stock când este evaluată la 105,25 USD, emiți păreri asupra creșterii capitalului și prețul de pornire este 105,25 USD. Vrei ca prețul acestor bunuri să crească peste prețul de pornire.

Tipuri de opțiuni minut:

  • UP (Call) minute option: Când cumperi o opțiune UP, te aștepți ca activele suport să crească cu cel puțin un punct față de prețul de pornire
  • DOWN (Put) minute option: Când cumperi o opțiune DOWN, te aștepți ca activele suport să scadă cu cel puțin un punct față de prețul de pornire.

Avantajele opțiunilor minut:

Vei ști rezultatul investiției doar în câteva minute

Dezavantajele opțiunilor minut:

Profit scăzut - de obicei doar 70% în comparație cu 80% sau 85% cu opțiunile binare obișnuite
Mai puțin timp pentru luarea unei decizii
Este greu să nimerești corect traiectoria prețului
Graficele pe termen scurt (lumânare = 1 minut) nu sunt fiabile

Verdict

Opțiunile minut pe termen scurt nu sunt alegerea ideală pentru un începător. Doar câteva minute sau chiar 60 de secunde sunt un timp scurt pentru a nimeri fidel traiectoria prețului. Aceste opțiuni sunt benefice pentru brokeri, în unele cazuri investitori experimentați le pot folosi dacă au informații sigure despre traiectoria prețului în viitor.

Dacă vrei să testezi rapid cu un cont demo, poți să încerci cu siguranță opțiunile minut. Totuși, dacă vrei cu adevărat să tranzacționezi cu opțiuni binare și să faci bani, ar fi mai bine să te concentrezi asupra opțiunilor pe termen lung cu un timp limită potrivit (30 de minute sau mai mult). Acestea te vor ajuta să atingi profituri rezonabile pe termen lung.Start now

Faceti bani in trei pasi simpli!

Metoda mea nu poate fi folosita oriunde. Cele mai multe banci si investitori nu stiu despre ce este aceasta metoda. Si chiar de ar stii despre ea, nu ar furnizao niciodata, sub nici o forma oamenilor de rand. De aceea este foarte important sa alegeti brokeri licentiati si de incredere care va vor permite sa faceti bani. Acestia sunt cei doi brokeri preferati ai mei. Inregistrati-va cu unul dintre ei - sau chiar cu ambii. Ambii ofera sfaturi, tutoriale video si un consilier personal - absolut gratis.

Incercati strategia cu o versine demo:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Un broker avansat cu un serviciu bun de asistență clienți și un depozit minim scăzut
Sfatul meu rapid: Brokerul are o versiune demo gratuită și un depozit minim redus
Depunere minima: $5
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Un broker modern cu un depozit minim scăzut
Sfatul meu rapid: Brokerul permite tranzacționarea nonstop, inclusiv în weekend, cu tranzacții începând de la $1
Depunere minima: $10
 
 


  galina (93.116.242.*) a scris

banii    unde?

buna in moldova ii valabila joaca ....si daca cistigi bani cum poti sai eai

  Ciorcan Madalina (109.98.160.*) a scris

Ajutați-mă va rog

Am nevoie urgent de niște bani , am avut câțiva de-o-parte si mi i-au luat !!! Vine botezul fiului meu imi trebuiesc bani neaparat!!!

  mureșan beniamin (62.197.207.*) a scris

De l-a ce sumă se poate face acțiuni"

Bună ziua! Aș dori să încep si eu îmi puteți să-mi dati un sfat multumesc!

  Matei Gheorghe (213.233.85.*) a scris

Inscriere esuata    http://www.banirapid.com/contact

Am incercat sa ma inscriu pe site-ul Dualrobot si nu am reusit. Primesc mesajul Your country is not recognized.

  dima racu (93.113.115.*) a scris

card decredit    bynari

dar poti face bani fara sa ai card de credit si apoi de conectezi si toti banii pecare iai facut sa se mute pe card?

  Ionut (79.114.21.*) a scris

Doresc sa incep    Binomo

Buna ziua , as vrea sa invat ai eu sa tranzactionez cu aceste optiuni binare dar nu este destul de explicit ceea ce trebuie facut , mar ajuta foarte mult un venit in plus . Daca este cineva care are experienta si castiga bani din asa ceva si ar dorii sa ma ajute si pe mine , as fii foarte recunoscator , adresa mea de e-mail : [email protected] . Astept ajutor . Va multumesc

  Nikolle (178.138.32.*) a scris

Spune-mi si mie care este strategia spre castig

Ce anume trebuie sa fac

  Ion ilie (213.233.84.*) a scris

Informati despre brocarul robot    Robot

Buna ziua as dori mai multe informati cu privire la brocarul robot cu 250 euro.daca se poate sa-mi dati un număr de telefon multumesc

  Loredana (81.196.244.*) a scris

Depunere/Retragere bani    IQ option/BINATEX

Buna ziua! Exersez de mult timp pe IQ option si BINATEX, mi-as dori sa incep sa tranzactionez pe cont real dar mai am cateva nelamuriri IMPORTANTE. 1. Ce imi puteti spune de BINATEX? Cineva de acolo mi-a spus ca inca nu au optinut licenta CYSEC. Sunt de incredere? 2. De ce retragerile de pe un card bancar sunt limitate la suma pe care o depun initial, iar diferenta de bani se poate retrage de pe un portofel electronic? 3. Am intrebat la o banca daca pot transfera bani de pe card pe un portofel electronic gen webmoney, Skrill, si mi-au raspuns ca n-au auzit de ele. 4. Imi puteti spune exact care sunt pasii de urmat pentru depunere/retragere, cei mai siguri si rapizi? 5. Am citit pe unele site-uri ca si pe portofelele electronice depunerile/retragerile sunt limitate? In speranta ca cineva chiar citeste aceste mesaje, astept un raspuns. Este normal sa fim sceptici avand in vedere ca se dau multe tepe in mediul on-line. Multumesc anticipat!

  dan (79.113.109.*) a scris

Re: Depunere/Retragere bani - Loredana

Buna Loredana, Despre Skrill am eu experienta. Si eu "sap" sa incep un cont real la Binomo. Am cateva precizari de la ei. Dar mai am nevoie si de alte informatii. Daca vrei sa schimbam info, tel. 0730849642 Dan

  gina (141.0.14.*) a scris

buna Claudiu as vrea sa stiu daca este adevarat ce vad pe acest site,vreau sa fc acest lucru ss cîstig bani pt ca am nevoie urgent,dar nuam un cont deschis si nici engleza nu o stiu dami detali ca sa înteleg mai bine pe adresa de email

Toate comentariile (pe o pagina noua)
 
 
 

 Adaugati un nou comentariu!

Intreaba orice sau impartaseste experienta
Vei primi instrucțiuni detaliate pe email.