More information
Claudiu Vasile

Opțiuni minut - definiție, proprietăți, exemple

Opțiunile minut sunt un anumit tip de opțiuni binare care expiră într-un timp scurt, de la 60 de secunde la 5 minute. Dacă comparăm cu opțiunile binare obișnuite (care expiră în 30 de minute sau mai mult), acestea pot fi foarte riscante. Într-un timp atât de scurt, este mai greu să prezici traiectoria prețului, iar profitul adus nu este prea mare.

Opțiunile minut (i.e. opțiuni pe termen scurt care expiră de la 1 la 5 minute) nu sunt în general potrivite pentru începători. Sunt promovate adesea de brokeri, însă ar fi mai potrivit pentru tine să începi cu tranzacționarea opțiunilor binare care expiră în cel puțin 15 minute sau chiar mai mult, de la 30 la 60 de minute.

Proprietățile opțiunilor minut:

Așa cum se întâmplă cu alte tipuri de opțiuni binare, când cumperi o opțiune minut, știi de fiecare dată care poate fi pierderea maximă (depozitul tău), faci presupuneri asupra creșterii și scăderii activelor suport (schimb valutar, marfă, bursă, indice) și vei ști și limita de timp. În acest caz, limita de timp este foarte scurtă, doar câteva minute.

Opțiunile minut sunt o categorie a opțiunilor binare ce au un profit fix predefinit în opinia investitorului. După plata cheltuielilor (opțiunea premium), sunt doar două posibilități ce rezultă:

  • Previziunea corectă a creșterii și scăderii activelor = un profit fix.
  • Previziune greșită = investitorul nu obține nimic.
  • Profitul: Profitul fix este de obicei 70% din depozit.
  • Timpul limită: Scurt, în zece minute.
  • Pierdere: Pierderea maximă este limitată de depozit, i.e. opțiunea premium.
  • Rezultat: Pentru ca tranzacția să fie un succes, prețul trebuie să se deplaseze un singur punct în direcția aleasă.
  • Prețul de pornire: Nivelul prețului inițial ce se bazează pe prețul evaluat la momentul expirării timpului. Când cumperi o opțiune UP (Call) pentru Google stock când este evaluată la 105,25 USD, emiți păreri asupra creșterii capitalului și prețul de pornire este 105,25 USD. Vrei ca prețul acestor bunuri să crească peste prețul de pornire.

Tipuri de opțiuni minut:

  • UP (Call) minute option: Când cumperi o opțiune UP, te aștepți ca activele suport să crească cu cel puțin un punct față de prețul de pornire
  • DOWN (Put) minute option: Când cumperi o opțiune DOWN, te aștepți ca activele suport să scadă cu cel puțin un punct față de prețul de pornire.

Avantajele opțiunilor minut:

Vei ști rezultatul investiției doar în câteva minute

Dezavantajele opțiunilor minut:

Profit scăzut - de obicei doar 70% în comparație cu 80% sau 85% cu opțiunile binare obișnuite
Mai puțin timp pentru luarea unei decizii
Este greu să nimerești corect traiectoria prețului
Graficele pe termen scurt (lumânare = 1 minut) nu sunt fiabile

Verdict

Opțiunile minut pe termen scurt nu sunt alegerea ideală pentru un începător. Doar câteva minute sau chiar 60 de secunde sunt un timp scurt pentru a nimeri fidel traiectoria prețului. Aceste opțiuni sunt benefice pentru brokeri, în unele cazuri investitori experimentați le pot folosi dacă au informații sigure despre traiectoria prețului în viitor.

Dacă vrei să testezi rapid cu un cont demo, poți să încerci cu siguranță opțiunile minut. Totuși, dacă vrei cu adevărat să tranzacționezi cu opțiuni binare și să faci bani, ar fi mai bine să te concentrezi asupra opțiunilor pe termen lung cu un timp limită potrivit (30 de minute sau mai mult). Acestea te vor ajuta să atingi profituri rezonabile pe termen lung.Start now

Faceti bani in trei pasi simpli!

Metoda mea nu poate fi folosita oriunde. Cele mai multe banci si investitori nu stiu despre ce este aceasta metoda. Si chiar de ar stii despre ea, nu ar furnizao niciodata, sub nici o forma oamenilor de rand. De aceea este foarte important sa alegeti brokeri licentiati si de incredere care va vor permite sa faceti bani. Acestia sunt cei doi brokeri preferati ai mei. Inregistrati-va cu unul dintre ei - sau chiar cu ambii. Ambii ofera sfaturi, tutoriale video si un consilier personal - absolut gratis.

Incercati strategia cu o versine demo:

  IQ Option

IQOption Europe Ltd
Un broker nou care ofera retrageri extrem de ridicate (92%) si limite de depunere foarte scazute.
Sfatul meu rapid: Aceast broker este ideal pentru incepatorii care vor sa inceapa cu un minim de depunere
Depunere minima: $10
 

  StockPair

Nextrade Worldwide Ltd
Acest website este specializat in tranzactionare cu perechi valutare.
Sfatul meu rapid: Cursurile de schim EUR/USD si Bitcoin/USD sunt excelente pentru a face bani aici.
Depunere minima: $200
 
 


  nicolae (93.122.250.*) a scris

...    ...

Nu cred ca un om fara nici o pregatire financiar-bancara poate sa fabrice atitia bani cit spuneti dvs in lectia demonstrativa.Seamana cu Caritas din 1992 cind o gramada de prosti din aceasta tara ne-am inghesuit sa umplem buzunarele altor invirtiti.Banii nu vin de-a moaca caci moaca intotdeauna ingrasa.Multa bafta la cistigat bani cu metodele d-lui Vasile.Veti ramine si fara izmene pe voi.

  Parnica Florin-Sorin (89.44.76.*) a scris

Salut!    [email protected]

Buna ziua! As dori sa stiu ce trebuie sa fac mai exact si ce al mai trebui sa mai urmez?

  Alexandra (213.233.88.*) a scris

buna

am o intrebare : daca incep sa fac bani ca sa retrag bani imi trebuie paypal sau pot sa pun contul meu direct ca sa scot bani direct din card ?? nu am paypal

  Donici Gabriela (2a02:2f0b:b0c0:0071:a401:54be:a0) a scris

Buna seara

As vrea sa stiu daca se poate sa vb in privat mai multe detalii despre IQoption? Stima. Gabriela

  popa vasile (109.96.103.*) a scris

dl vasile a m trimis un mes dar din gresala nu la m terminat de scris ,va spuneam ca pe 29 aprilie baiatul meu se casatoreste , desi nu ne cunoastem vreau sa va invit la nunta ,ar fi o placere ptr mine sa ne cunoastem la mine la blaj ,nunta va avea loc la rest. fratelui meu ,,la popa "blaj.as fi onorat ,daca nu sinteti in tara cind o sa veniti poate ma anuntati si voi veni eu la dv ptr a mi arata cum sa fac bani pe net ,. in speranta ca ne vom cunoaste ,cindva ,eu as vrea la nunta va multumesc ( cazare din partea casei va costa doar drumul pana la noi)cu stima si respect vasile popa ,blaj tel 0765409978 (incerc sa tr ,poate reusesc)

  Dinu (5.2.142.*) a scris

Ajutor    IQoption.com

Salut,Claudiu.ma numes Dinu Alexandru,am inceput sa tranzactionez optiuni binare prin IQoption si mi-ar fi de un mare folos daca mi-ai spune ce metoda folosesti tu ca sa stii cand o sa scada sau cand o sa creasca acele valori.Multumesc frumos si iti doresc o seara buna!

  Dranca (79.112.137.*) a scris

Binatex

Am patru copii si sotia e casnică as dori sa fac bani cu binatex dar nu stiu cum sa procedez si nu am bani sa investesc îmi puteti dă un sfat?

  Petros (79.114.245.*) a scris

Iniţiere    Aş dori pe Binatex! dar nu-i găsec site-ul.

Claudiule, Într-adevăr sunt multe informaţii pe acest site, dar nicio informaţie nu este lămuritoare pentru începători. De aceea, te rog să-mi spui: -nu cunosc temeinic limba engleză, există o platformă pe care se poate tranzacţiona în limba română? -care este site-ul(adresa) pe care se poate intra pentru informare şi începere a tranzacţiona? -dar înainte de tranzacţionare trebuie ştiute câteva reguli de lucru şi nu le găsesc aici; -sunt amestecaţi brokerii-eu am citit ceva despre Binatex, ceva despe Iqoprion şi alţii. Nu îmi este clar cu cine trebuie să mă pregătesc şi apoi să încep; Mai am şi alte nelămuriri, dar deocamdată te rog ,dacă vrei să mă lămureşti cu aceste întrebări şi poate pe parcurs vom rămâne prieteni şi îmi vei spune mai multe. Mulţumesc! şi scuze de deranj.

  Ramo (84.117.189.*) a scris

TranActi    IQ options

Pe IQ optopns pot să depun lei? Cardul meu este in lei sau trebuie sa îmi fac cont in valuta?

  alexandru (2a02:2f05:602f:ffff:0000:0000:4f) a scris

sa faci banii    cum trebuie sa fac

Vreau sa castig si eu asea de multii banii ca voi sa fiu asea cum sunteti voi cum pot sa ajung si eu asea

Toate comentariile (pe o pagina noua)
 
 
 

 Adaugati un nou comentariu!

Intreaba orice sau impartaseste experienta
Vei primi instrucțiuni detaliate pe email.