More information

Opțiuni minut - definiție, proprietăți, exemple

Opțiunile minut sunt un anumit tip de opțiuni binare care expiră într-un timp scurt, de la 60 de secunde la 5 minute. Dacă comparăm cu opțiunile binare obișnuite (care expiră în 30 de minute sau mai mult), acestea pot fi foarte riscante. Într-un timp atât de scurt, este mai greu să prezici traiectoria prețului, iar profitul adus nu este prea mare.

Opțiunile minut (i.e. opțiuni pe termen scurt care expiră de la 1 la 5 minute) nu sunt în general potrivite pentru începători. Sunt promovate adesea de brokeri, însă ar fi mai potrivit pentru tine să începi cu tranzacționarea opțiunilor binare care expiră în cel puțin 15 minute sau chiar mai mult, de la 30 la 60 de minute.

Proprietățile opțiunilor minut:

Așa cum se întâmplă cu alte tipuri de opțiuni binare, când cumperi o opțiune minut, știi de fiecare dată care poate fi pierderea maximă (depozitul tău), faci presupuneri asupra creșterii și scăderii activelor suport (schimb valutar, marfă, bursă, indice) și vei ști și limita de timp. În acest caz, limita de timp este foarte scurtă, doar câteva minute.

Opțiunile minut sunt o categorie a opțiunilor binare ce au un profit fix predefinit în opinia investitorului. După plata cheltuielilor (opțiunea premium), sunt doar două posibilități ce rezultă:

Tipuri de opțiuni minut:

Avantajele opțiunilor minut:

Vei ști rezultatul investiției doar în câteva minute

Dezavantajele opțiunilor minut:

Profit scăzut - de obicei doar 70% în comparație cu 80% sau 85% cu opțiunile binare obișnuite
Mai puțin timp pentru luarea unei decizii
Este greu să nimerești corect traiectoria prețului
Graficele pe termen scurt (lumânare = 1 minut) nu sunt fiabile

Verdict

Opțiunile minut pe termen scurt nu sunt alegerea ideală pentru un începător. Doar câteva minute sau chiar 60 de secunde sunt un timp scurt pentru a nimeri fidel traiectoria prețului. Aceste opțiuni sunt benefice pentru brokeri, în unele cazuri investitori experimentați le pot folosi dacă au informații sigure despre traiectoria prețului în viitor.

Dacă vrei să testezi rapid cu un cont demo, poți să încerci cu siguranță opțiunile minut. Totuși, dacă vrei cu adevărat să tranzacționezi cu opțiuni binare și să faci bani, ar fi mai bine să te concentrezi asupra opțiunilor pe termen lung cu un timp limită potrivit (30 de minute sau mai mult). Acestea te vor ajuta să atingi profituri rezonabile pe termen lung.

Start now

Faceti bani in trei pasi simpli!

Metoda mea nu poate fi folosita oriunde. Cele mai multe banci si investitori nu stiu despre ce este aceasta metoda. Si chiar de ar stii despre ea, nu ar furnizao niciodata, sub nici o forma oamenilor de rand. De aceea este foarte important sa alegeti brokeri licentiati si de incredere care va vor permite sa faceti bani. Acestia sunt cei doi brokeri preferati ai mei. Inregistrati-va cu unul dintre ei - sau chiar cu ambii. Ambii ofera sfaturi, tutoriale video si un consilier personal - absolut gratis.

Incercati strategia cu o versine demo:

  IQ Option

IQOption Europe Ltd
Un broker nou care ofera retrageri extrem de ridicate (92%) si limite de depunere foarte scazute.
Sfatul meu rapid: Aceast broker este ideal pentru incepatorii care vor sa inceapa cu un minim de depunere
Depunere minima: $10
 
 
 
 
 

 Adaugati un nou comentariu!

Intreaba orice sau impartaseste experienta
Vei primi instrucțiuni detaliate pe email.