More information
Claudiu Vasile

Opțiuni minut - definiție, proprietăți, exemple

Opțiunile minut sunt un anumit tip de opțiuni binare care expiră într-un timp scurt, de la 60 de secunde la 5 minute. Dacă comparăm cu opțiunile binare obișnuite (care expiră în 30 de minute sau mai mult), acestea pot fi foarte riscante. Într-un timp atât de scurt, este mai greu să prezici traiectoria prețului, iar profitul adus nu este prea mare.

Opțiunile minut (i.e. opțiuni pe termen scurt care expiră de la 1 la 5 minute) nu sunt în general potrivite pentru începători. Sunt promovate adesea de brokeri, însă ar fi mai potrivit pentru tine să începi cu tranzacționarea opțiunilor binare care expiră în cel puțin 15 minute sau chiar mai mult, de la 30 la 60 de minute.

Proprietățile opțiunilor minut:

Așa cum se întâmplă cu alte tipuri de opțiuni binare, când cumperi o opțiune minut, știi de fiecare dată care poate fi pierderea maximă (depozitul tău), faci presupuneri asupra creșterii și scăderii activelor suport (schimb valutar, marfă, bursă, indice) și vei ști și limita de timp. În acest caz, limita de timp este foarte scurtă, doar câteva minute.

Opțiunile minut sunt o categorie a opțiunilor binare ce au un profit fix predefinit în opinia investitorului. După plata cheltuielilor (opțiunea premium), sunt doar două posibilități ce rezultă:

  • Previziunea corectă a creșterii și scăderii activelor = un profit fix.
  • Previziune greșită = investitorul nu obține nimic.
  • Profitul: Profitul fix este de obicei 70% din depozit.
  • Timpul limită: Scurt, în zece minute.
  • Pierdere: Pierderea maximă este limitată de depozit, i.e. opțiunea premium.
  • Rezultat: Pentru ca tranzacția să fie un succes, prețul trebuie să se deplaseze un singur punct în direcția aleasă.
  • Prețul de pornire: Nivelul prețului inițial ce se bazează pe prețul evaluat la momentul expirării timpului. Când cumperi o opțiune UP (Call) pentru Google stock când este evaluată la 105,25 USD, emiți păreri asupra creșterii capitalului și prețul de pornire este 105,25 USD. Vrei ca prețul acestor bunuri să crească peste prețul de pornire.

Tipuri de opțiuni minut:

  • UP (Call) minute option: Când cumperi o opțiune UP, te aștepți ca activele suport să crească cu cel puțin un punct față de prețul de pornire
  • DOWN (Put) minute option: Când cumperi o opțiune DOWN, te aștepți ca activele suport să scadă cu cel puțin un punct față de prețul de pornire.

Avantajele opțiunilor minut:

Vei ști rezultatul investiției doar în câteva minute

Dezavantajele opțiunilor minut:

Profit scăzut - de obicei doar 70% în comparație cu 80% sau 85% cu opțiunile binare obișnuite
Mai puțin timp pentru luarea unei decizii
Este greu să nimerești corect traiectoria prețului
Graficele pe termen scurt (lumânare = 1 minut) nu sunt fiabile

Verdict

Opțiunile minut pe termen scurt nu sunt alegerea ideală pentru un începător. Doar câteva minute sau chiar 60 de secunde sunt un timp scurt pentru a nimeri fidel traiectoria prețului. Aceste opțiuni sunt benefice pentru brokeri, în unele cazuri investitori experimentați le pot folosi dacă au informații sigure despre traiectoria prețului în viitor.

Dacă vrei să testezi rapid cu un cont demo, poți să încerci cu siguranță opțiunile minut. Totuși, dacă vrei cu adevărat să tranzacționezi cu opțiuni binare și să faci bani, ar fi mai bine să te concentrezi asupra opțiunilor pe termen lung cu un timp limită potrivit (30 de minute sau mai mult). Acestea te vor ajuta să atingi profituri rezonabile pe termen lung.



Start now

Faceti bani in trei pasi simpli!

Metoda mea nu poate fi folosita oriunde. Cele mai multe banci si investitori nu stiu despre ce este aceasta metoda. Si chiar de ar stii despre ea, nu ar furnizao niciodata, sub nici o forma oamenilor de rand. De aceea este foarte important sa alegeti brokeri licentiati si de incredere care va vor permite sa faceti bani. Acestia sunt cei doi brokeri preferati ai mei. Inregistrati-va cu unul dintre ei - sau chiar cu ambii. Ambii ofera sfaturi, tutoriale video si un consilier personal - absolut gratis.

Incercati strategia cu o versine demo:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Un broker modern cu un depozit minim scăzut
Sfatul meu rapid: Brokerul permite tranzacționarea nonstop, inclusiv în weekend, cu tranzacții începând de la $1
Depunere minima: $10
 

  HighLow

Highlow Markets Pty Ltd
Un broker licentiat din Australia care ofera schimburi cu perechi-valuta si indici. Sunt perfecti pentru persoanele cu experienta.
Sfatul meu rapid: Contactati echipa de suport si ei va vor oferi un cont demo unde puteti sa testati toate beneficiile cu 10000$, bani virtuali.
Depunere minima: $50
 
 


  Nicolaescu (89.33.28.*) a scris

Valensia    Bcr

Vreau sa fiu member pe acest wait

  Georgeta (86.120.193.*) a scris

Faceti Bani In TREI pASI

Buna seara,
Cred ca bine zic , sunt o investitoare pe bursa si sunt incepatoare si as vrea sa m-autati si pe mine sa inteleg metodele de tranzactionare pe bursa la perechile valutare . Nu am experienta si dupa cat am citit informatii legate de bursa iti trebuie ani de zile sa le intelegi pe toate . Am vazut descrierea dvs cei trei pasi simpli dar pe grafice nu le inteleg si nu pot sa-mi dau seama cand poti cumpara si cand poti cinde activele .Mi se pare un pic mai greu de lucrat cu graficile cu indici deoarece preturile sunt in continuua miscare . Deci in legatura cu graficile in functie de indicii valutari nu stiu momentul . Aici vreau sa m-ajutati cel mai mult si chiar cu niste detalii in ce priveste investirea pe bursa mult mai simplu de inteles .
Astept mail-ul dvs ,

Multumesc ,

Georgeta .

  Nicu (109.185.123.*) a scris

    IQ option

Salut terog frumos sa ma ajuti..am vrut sa te intreb daca poti sami spui cum pot sa inteleg mai bine graficul..si ce indicatore sa foosesc..multumesc frumos..!

  Maria Cojocari (188.237.64.*) a scris

Am nevoie urgent de bani    Binomo

Bună, sunt Maria. M-am înregistrat pe Binomo și am un cont demo, am citit tot de pe această pagină, m-am informat și am început a tranzacționa. Aș vrea părerea dvs și să mă ajutați pas cu pas pentru a obține venit. Vă rog mult și vă mulțumesc anticipat. O zi bună.

  Mircea (5.62.63.*) a scris

Re: Maria Cojocari    Binomo

Bună, Maria. Dacă vrei să poți retrage bani, trebuie să investești. Presupun că ai văzut, acest broker permite să începi să faci tranzacții de la 1$, dar efectiv ar trebui să ai minim 10$ în cont. Alege un indicator bun (MACD) ar fi perfect și mai adaugă și o strategie profitabilă și vei reuși. Asta intenționez și eu să fac. Baftă!

  Sorin (185.19.164.*) a scris

Binatex

Cînd o sumă la euro este pe o pozitie normală si eu cred ca creste si apese mai sus si nu in jos fac bine sunt începător si te-as ruga de mă poti ajuta sa-mi fii învățător Multumesc si multă sănătate.Com Liesti judGalati

  galina (93.116.242.*) a scris

banii    unde?

buna in moldova ii valabila joaca ....si daca cistigi bani cum poti sai eai

  Ciorcan Madalina (109.98.160.*) a scris

Ajutați-mă va rog

Am nevoie urgent de niște bani , am avut câțiva de-o-parte si mi i-au luat !!! Vine botezul fiului meu imi trebuiesc bani neaparat!!!

  mureșan beniamin (62.197.207.*) a scris

De l-a ce sumă se poate face acțiuni"

Bună ziua! Aș dori să încep si eu îmi puteți să-mi dati un sfat multumesc!

  Matei Gheorghe (213.233.85.*) a scris

Inscriere esuata    http://www.banirapid.com/contact

Am incercat sa ma inscriu pe site-ul Dualrobot si nu am reusit. Primesc mesajul
Your country is not recognized.

  dima racu (93.113.115.*) a scris

card decredit    bynari

dar poti face bani fara sa ai card de credit si apoi de conectezi si toti banii pecare iai facut sa se mute pe card?

Toate comentariile (pe o pagina noua)
 
 
 

 Adaugati un nou comentariu!

Intreaba orice sau impartaseste experienta
Vei primi instrucțiuni detaliate pe email.