More information
Claudiu Vasile
04.05. 2017 12:52  | 

Introducere

Lumea tranzacţionării de opţiuni binare este una în care opţiunea de bază este reprezentată de către oferta unui broker, care este pusă la dispoziţie unui trader. În acest mod, traderul achiziţionează opţiunea call sau put de la broker, ceea ce înseamnă că atât timp cât brokerul pierde, traderul o să câştige, iar în cazul în care brokerul câştigă, traderul va pierde. Reprezintă această modalitate de a plasare a unei predicţii un avantaj sau un dezavantaj pentru trader?

Avantaj sau dezavantaj?

Atât timp cât această modalitate funcţionează şi există prea puţin persoane care atrag atenţia asupra problemelor de etică care guvernează această relaţie, se pare că întrebarea de mai sus nici nu-şi mai are rostul. Cu toate acestea, pentru o cât mai bună informare a traderilor, atât începători, cât şi mai experimentaţi, iată de ce această opţiune ridică probleme de etică.

În primul rând, în astfel de cazuri se poate vorbi despre optiuni binare inselatorie, fiindcă există un conflict de interese cât se poate de evident între broker şi trader (acesta din urmă câştigă bani doar atunci când brokerul pierde, iar brokerul câştigă doar atunci când traderul pierde). În al doilea rând, principalul obiectiv al brokerul este acela de a câştiga bani, ceea ce înseamnă, în mod automat, că valoarea plăţilor o să fie una scăzută, pe considerentul că brokerul trebuie să aibă un avantaj în raportul cu traderul. În acest fel, valoarea plăţilor nu este niciodată mai mare de 85% atunci când este vorba despre opţiunile binare simple, de tipul Up/Down, care, în fapt, asigură peste 50% din piaţa de tranzacţionare pe care acţionează traderii.

În conformitate cu un număr mare de IQ option pareri se pare că atât timp cât relaţia dintre trader şi broker va fi guvernată de aceste două ipoteze de lucru, situaţia celor care câştigă este drastic scăzută, astfel că nu este de mirare că doar cei care se bazează pe cele mai avantajoase strategii optiuni binare reuşesc să câştige bani cu adevărat din această formă de tranzacţionare. Pe termen lung, numărul acestora este foarte scăzut, în timp ce majoritatea traderilor (şi în special cei începători) pierd în mod constant; procentajul celor care reuşesc să surclaseze acest „handicap“ este oricum prea mic în raport cu numărul celor care pierd bani, de aceea, pentru mulţi dintre cei care încearcă tranzacţionarea de opţiuni binare trebuie să ştie încă de la început care le sunt şansele de câştig şi cum le pot spori.

Astfel, pentru a nu te confrunta cu optiuni binare inselatorie trebuie să ai în minte următorul principiu care se pare că guvernează acest domeniu: „ pentru ca unul singur să câştige trebuie să fie mai mulţi care să piardă“. De aceea, pentru ca plăţile şi aşa scăzute ca valoare, pe care le ofere brokerii, să ajungă la numărul limitat de câştigători, rata de câştig trebuie să fie una foarte ridicată pentru a fi şi profitabilă. Exemplu: la o rată de plată de 85%, şansa de reuşită trebuie să fie de aproximativ 54%, iar majoritatea brokerilor oferă plăţi care sunt cu mult mai mici decât 85%. Aşadar, ce trebuie făcut sau cum trebuie procedat pentru ca un trader să aibă parte de cât mai multe şanse de reuşită şi să nu se confrunte cu situaţii de optiuni binare înselătorie?

Bursa sau schimbul de opţiuni binare

Pentru evitarea unor situaţii de genul celor mai sus menţionate (conflict de interese între trader şi broker) şi pentru ca un trader să beneficieze de cele mai bune cote de câştig (valoarea plăţilor mult mai mare), acesta poate opta pentru bursa de opţiuni binare sau schimbul acestora. În acest mod, traderii îşi pot pune mult mai bine în valoare experienţa acumulată în diverse strategii optiuni binare, iar principalul avantaj este oferit de faptul că nu mai tranzacţionezi împotriva unui broker, ci împotriva altor traderi de pe piaţă, iar rolul brokerului în acest sistem este de a se îngriji de cadrul de desfăşurare al pieţei de tranzacţionare, nu ca un creator de piaţă. Faptul că joci împotriva altor traderi de seama ta îţi permite să-ţi exploatezi mult mai bine talentul în tranzacţionarea de opţiuni binare, ceea ce înseamnă, potrivit multor IQ option pareri, şanse egale de câştig pentru toţi traderii de pe piaţa respectivă.

Pentru a se contracara posibila lipsa de lichidităţi de pe piaţa de tranzacţionare şi pentru a nu ajunge în situaţia de optiuni binare inselatorie, piaţa respectivă permite activarea şi listarea de opţiuni şi pentru partenerii brokerului sau brokerilor care supraveghează piaţa respectivă. Acest lucru ajută la creşterea şi dezvoltarea pe termen lung a lichidităţilor de pe piaţă, oferă garanţia că piaţa o să aibă parte tot timpul de lichidităţi şi că traderii pot achiziţiona opţiuni binare oricând doresc. În plus, partenerii brokerilor le oferă traderilor posibilitatea de a-şi crea propriile opţiuni şi posibilitatea de a le tranzacţiona cu alţi traderi sau de a le schimba cu aceştia. Astfel, pentru a atrage potenţialii cumpărători, traderii trebuie să ofere plăti cu o valoare mai bună decât cea a furnizorilor de lichidităţi, iar schimbul se poate face la valoarea cea mai mare de plată a opţiunilor respective. Acest lucru va genera un nivel mai bun de concurenţă între furnizorii de opţiuni binare şi va genera creşterea valorii plăţilor într-un sens mai avantajos pentru traderi.

În acest mod traderii îşi pot valorifica avantajele oferite de ale lor strategii optiuni binare, iar nivelul plăţilor va putea ajunge până la 95% spre deosebire de tranzacţionarea de opţiuni binare de la un broker. În plus, ori de câte ori vor fi implicate oferte din partea furnizorilor parteneri ai brokerilor, nivelul de lichiditate va fi mai mare decât 85%, iar pentru opţiunile oferite de către ceilalţi brokeri, valoarea plăţilor va fi în jurul a 90%. În acest mod, şansele de câştig ale tuturor celor care tranzacţionează pe piaţa respectivă se vor înmulţi, iar nivelul de competitivitate va creşte, astfel încât piaţa să fie atractivă din toate punctele de vedere. Doar aşa o să se poată scăpa de noţiunea şi eticheta de optiuni binare inselatorie, iar traderii îşi vor putea crea propriile oportunităţi.

Avantajul creării propriilor opţiuni binare este beneficiul de a-ţi creşte şansele de câştig, ceea ce înseamnă că atunci când există o probabilitate de a câştiga de 50%, opţiunea traderului care a emis-o va deveni profitabilă pe termen lung, deoarece acesta oferă o plată mai mică de 100%. Oricum, avantajele în comparaţie cu tranzacţionarea de opţiuni binare de la broker sunt mult mai mari, dar fiind faptul că vei primi plăţi mult mai mari datorită concurenţei dintre cei care au emis opţiunile şi nu o să mai stai cu teama că brokerul o să influenţeze evoluţia preţului în favoarea lui, pentru că acesta nu mai este parte implicată în tranzacţionare.

Concluzie

Genul acesta de tranzacţionare cu opţiuni binare este ideal pentru orice fel de jucător ai fi, fiindcă îţi permite să-ţi canalizezi energia către identificarea celor mai bune soluţii pentru tine. Aşa cum au menţionat numeroase IQ option pareri, traderul este liber cu adevărat pe o astfel de piaţă, fiindcă nu tranzacţionează împotriva brokerului, iar piaţa nu este împotriva lui. În acest fel îţi vei putea folosi cele mai avantajoase strategii optiuni binare, iar şansele tale de câştig nu vor fi influenţate decât de modul în care alegi să-ţi desfăşori strategia şi alegi cele mai avantajoase opţiuni binare.

optiuni binare inselatorie, strategii optiuni binare, opțiuni binare, iq option pareri
Claudiu Vasile
04.05. 2017 12:50  | 

Introducere

Opţiunile binare constituie cea mai interesantă variantă pentru cei care sunt dornici să-şi exploateze capacitatea de a realiza predicţii, plasându-şi pariurile pe evoluţia preţurilor unor valori care fac parte din sectorul investiţiilor financiare. Bazându-se pe o serie de optiuni binare strategii, aceştia reuşesc să-şi schimbe total stilul de viaţă şi să realieze profituri uriaşe de până la 80% într-o singură oră de joc, fără a fi nevoie să muncească după un program prestabilit şi fără să deţină un capital financiar mare. Acesta este marele avantaj oferit de către nişte strategii optiuni binare care sunt studiate cu atenţie, însuşite şi repetate de-a lungul unei perioade mari de timp. Învaţă să tranzacţionezi corect, depune eforturi mari la început şi bucură-te de avantajele muncii tale pe termen lung!

Fii inteligent şi învaţă să tranzactionezi opţiuni binare corect!

Trebuie să porneşti de la o premiză simplă: Tu eşti cel care va câştiga! Dar nu uita că pentru a pune în practică această idee, ai nevoie de nişte metode dovedite care să-ţi asigure câştigurile pe care ţi le doreşti. Trebuie să fii dispus să înveţi şi să ai răbdare la început, fiindcă, în lipsa unei atitudini adecvate şi a stabilirii unor strategii pe măsură, este foarte probabil să ai falsa impresie că ai de-a face cu optiuni binare inselatorie. Nu te avânta şi nu spera să câştigi încă de la început, fiindcă nu ai nicio şansă dacă nu-ţi evaluezi în mod corect opţiunile şi nu-ţi conturezi o strategie pe termen mediu şi lung. Iată ce trebuie să faci pentru a evita să ai parte de dezamăgiri în acest domeniu şi să nu ţi se întâmple să consideri opţiunile binare că fiind tranzactii forex teapa.

Menţine-ţi tot timpul o atitudine de învingător, dar nu uita că un câştigător ştie şi, mai ales, cunoaşte care sunt cele mai bune strategii optiuni binare. Pentru a ajunge la această performanţă nu tranzacţiona pe proprii tăi bani până nu ţi-ai conturat un plan de acţiune, până nu ştii cum funcţionează cu adevărat sectorul tranzacţionării de opţiuni binare şi până nu ai învăţat la perfecţie să tranzactionezi bazându-te pe strategiile însuşite. De aceea majoritatea platformelor de tranzacţionare le oferă clienţilor lor conturi demo; pentru a învaţa şi pentru a studia cât se poate de bine acest domeniu, astfel încât, pe termen lung, să aveţi parte, împreună, de câştiguri.

Evaluează fiecare oportunitate şi plasează-ţi pariul doar atunci când ai un grad ridicat de siguranţă! Se prea poate că anumite valori să fie apetisante şi atrăgătoare, iar profitul pe care îl vei obţine (peste 85% într-o oră, de exemplu) să te determine să acţionezi rapid şi să fără să evaluezi în mod corect posibilităţile. Nu uita că pentru a nu cădea în capcanele pieţei, o să ai nevoie între minim 6 luni şi 1 an pentru a-ţi stăpâni instinctele şi pentru a tranzacţiona corect şi avantajos pentru tine. De ce crezi că mulţi investititori au dat greş şi au ajuns să se plângă pe diverse formuri că au avut de-a face cu tranzactii forex teapa?

Disciplina în tranzacţionarea este una dintre cele mai bune optiuni binare strategii, fiindcă îţi sporeşte şansele de câştig cu până la 75%! Cea mai utilă strategie pe care o poţi aborda este „câştigă puţin şi des“, fiindcă strategia „câştigă mult şi des“ nu este decât o utopie! Investeşte cu cap şi nu-ţi risca banii din cont, fiindcă un pariu de maxim 5% din valoarea sumei din cont îţi poate asigura câştiguri foarte mari dacă ai plasat predicţiile câştigătoare. Nu ceda tentaţiei de a-ţi recupera pierderile, fiindcă o să ajungi în situaţia de a pierde toţi banii încercând să-ţi recuperezi o sumă pe care, în cazul unei predicţii bune, o vei dubla sau chiar tripla. Fii disciplinat şi stăpâneşte-ţi instinctele, fiindcă adevăraţii câştigători aşa procedează!

Nu te baza niciodată în predicţiile tale pe ceea ce ai auzit că se discuta pe forumurile de opţiuni binare sau din alte surse deschise. Mulţi dintre cei care tranzacţionează în acest sector ştiu să-şi aleagă cele mai bune surse de informaţie, dar nu uită că majoritatea oamenilor care se aventurează în acest domeniu încă mai consideră că au de-a face cu optiuni binare inselatorie. Utilizează comenzile de tip „stop pierdere/stop loss“ şi fii totul timpul asigurat în ceea ce faci; ordinele tale activele sunt prioritare şi trebuie protejate astfel încât să nu ai parte de pierderi neprevăzute sau cauzate de greşită interpretare a unor informaţii care nu se verifică în piaţă.

Riscul face parte din joc, dar tu nu risca doar ca să joci! Atât timp cât ai implementat nişte strategii optiuni binare sănătoase şi verificate în timp, nu trebuie să te aventurezi pe tărâmul tranzacţionării riscante doar din dorinţa de a-ţi demonstra că tu vei fi ocolit de posibilele pierderi cauzate de genul acesta de tranzacţii. Vanitatea este cel mai mare defect pentru un jucător care tranzacţionează opţiuni binare; îl împiedică să vadă piaţa în întregul ei şi îi întunecă raţiunea atunci când trebuie să ia decizii rapide.

Respectă aceste sfaturi şi o să ai parte de câştiguri care, cumulate, o să-ţi asigure un stil de viaţă foarte plăcut şi o să-ţi diminueze timpul de lucru, astfel încât să te poţi bucura la adevărata valoare de tot ceea ce înseamnă noua ta viaţă.

Deschide-ţi poarta visurilor şi câştigă atât de mult încât să ai parte de o viaţă fericită!

Atât timp cât ai învăţat să tranzactionezi corect, să-ţi domini instinctele şi să acţionezi doar bazându-te pe date şi informaţii bine verificate, o să fii un învingător! Nu-ţi propune să câştigi mereu, ci propune-ţi să nu pierzi niciodată; învaţă să analizezi piaţa şi evită să te încrezi în zvonuri şi „ponturi sigure“! Astfel, nu o să ajungi niciodată în situaţia de a spune că, aşa cum au făcut-o mulţi alţii, că acest domeniu este doar optiuni binare inselatorie.

Până acum mulţi jucători au eşuat pentru că nu au ştiut cum să-şi stabilească modul de lucru şi s-au avântat în tranzacţionarea de opţiuni binare acţionând în mod haotic; mulţi dintre ei nu ştiu termenii de bază şi nu şi-au însuşit noţiunile de tranzacţionare, nu ştiu să facă diferenţa între diverse strategii optiuni binare, dar mai ales nu au învăţat să facă diferenţa dintre o predicţie plasată pe baza studierii şi analizării datelor din piaţă şi predicţia plasată în mod instinctual (doar fiindcă aşa li se pare lor că o să evolueze un preţ).

Care sunt şansele ca un trader care nu are minimul de cunoştinţe legate de ceea ce înseamnă o acţiune (de exemplu #AAPL), o valoare de referinţă (#GOLD) sau un indice bancar (DAX 30) să obţină maximul de profit dintr-o predicţie? Pentru a-ţi recupera valoarea investiţiei şi profitul aferent ai nevoie să te bazezi doar pe nişte optiuni binare strategii dovedite şi verificate în practică, nu în decursul unei perioade minime, ci pe parcursul unei perioade îndelungate. Fii inteligent şi o să ai parte de câştigurile pe care ţi le propui; fii mereu pregătit să acţionezi, dar numai pe baza unor informaţii clare şi pe baza unei analize bine documentate.

Concluzie

Atât timp cât îţi stabileşti un plan de acţiune, îl respecţi şi îţi propui să nu pierzi, câştigurile o să se acumuleze în contul tău. Evită capcanele ponturilor sigure, plasarea de pariuri doar pe instinct şi învaţă să fii tot timpul pregătit pentru mişcarea următoare!

tranzactii forex teapa, optiuni binare strategii, optiuni binare inselatorie, strategii optiuni binare
Claudiu Vasile
04.05. 2017 12:50  | 

Introducere

Opţiunile binare constituie cea mai interesantă variantă pentru cei care sunt dornici să-şi exploateze capacitatea de a realiza predicţii, plasându-şi pariurile pe evoluţia preţurilor unor valori care fac parte din sectorul investiţiilor financiare. Bazându-se pe o serie de optiuni binare strategii, aceştia reuşesc să-şi schimbe total stilul de viaţă şi să realieze profituri uriaşe de până la 80% într-o singură oră de joc, fără a fi nevoie să muncească după un program prestabilit şi fără să deţină un capital financiar mare. Acesta este marele avantaj oferit de către nişte strategii optiuni binare care sunt studiate cu atenţie, însuşite şi repetate de-a lungul unei perioade mari de timp. Învaţă să tranzacţionezi corect, depune eforturi mari la început şi bucură-te de avantajele muncii tale pe termen lung!

Fii inteligent şi învaţă să tranzactionezi opţiuni binare corect!

Trebuie să porneşti de la o premiză simplă: Tu eşti cel care va câştiga! Dar nu uita că pentru a pune în practică această idee, ai nevoie de nişte metode dovedite care să-ţi asigure câştigurile pe care ţi le doreşti. Trebuie să fii dispus să înveţi şi să ai răbdare la început, fiindcă, în lipsa unei atitudini adecvate şi a stabilirii unor strategii pe măsură, este foarte probabil să ai falsa impresie că ai de-a face cu optiuni binare inselatorie. Nu te avânta şi nu spera să câştigi încă de la început, fiindcă nu ai nicio şansă dacă nu-ţi evaluezi în mod corect opţiunile şi nu-ţi conturezi o strategie pe termen mediu şi lung. Iată ce trebuie să faci pentru a evita să ai parte de dezamăgiri în acest domeniu şi să nu ţi se întâmple să consideri opţiunile binare că fiind tranzactii forex teapa.

Menţine-ţi tot timpul o atitudine de învingător, dar nu uita că un câştigător ştie şi, mai ales, cunoaşte care sunt cele mai bune strategii optiuni binare. Pentru a ajunge la această performanţă nu tranzacţiona pe proprii tăi bani până nu ţi-ai conturat un plan de acţiune, până nu ştii cum funcţionează cu adevărat sectorul tranzacţionării de opţiuni binare şi până nu ai învăţat la perfecţie să tranzactionezi bazându-te pe strategiile însuşite. De aceea majoritatea platformelor de tranzacţionare le oferă clienţilor lor conturi demo; pentru a învaţa şi pentru a studia cât se poate de bine acest domeniu, astfel încât, pe termen lung, să aveţi parte, împreună, de câştiguri.

Evaluează fiecare oportunitate şi plasează-ţi pariul doar atunci când ai un grad ridicat de siguranţă! Se prea poate că anumite valori să fie apetisante şi atrăgătoare, iar profitul pe care îl vei obţine (peste 85% într-o oră, de exemplu) să te determine să acţionezi rapid şi să fără să evaluezi în mod corect posibilităţile. Nu uita că pentru a nu cădea în capcanele pieţei, o să ai nevoie între minim 6 luni şi 1 an pentru a-ţi stăpâni instinctele şi pentru a tranzacţiona corect şi avantajos pentru tine. De ce crezi că mulţi investititori au dat greş şi au ajuns să se plângă pe diverse formuri că au avut de-a face cu tranzactii forex teapa?

Disciplina în tranzacţionarea este una dintre cele mai bune optiuni binare strategii, fiindcă îţi sporeşte şansele de câştig cu până la 75%! Cea mai utilă strategie pe care o poţi aborda este „câştigă puţin şi des“, fiindcă strategia „câştigă mult şi des“ nu este decât o utopie! Investeşte cu cap şi nu-ţi risca banii din cont, fiindcă un pariu de maxim 5% din valoarea sumei din cont îţi poate asigura câştiguri foarte mari dacă ai plasat predicţiile câştigătoare. Nu ceda tentaţiei de a-ţi recupera pierderile, fiindcă o să ajungi în situaţia de a pierde toţi banii încercând să-ţi recuperezi o sumă pe care, în cazul unei predicţii bune, o vei dubla sau chiar tripla. Fii disciplinat şi stăpâneşte-ţi instinctele, fiindcă adevăraţii câştigători aşa procedează!

Nu te baza niciodată în predicţiile tale pe ceea ce ai auzit că se discuta pe forumurile de opţiuni binare sau din alte surse deschise. Mulţi dintre cei care tranzacţionează în acest sector ştiu să-şi aleagă cele mai bune surse de informaţie, dar nu uită că majoritatea oamenilor care se aventurează în acest domeniu încă mai consideră că au de-a face cu optiuni binare inselatorie. Utilizează comenzile de tip „stop pierdere/stop loss“ şi fii totul timpul asigurat în ceea ce faci; ordinele tale activele sunt prioritare şi trebuie protejate astfel încât să nu ai parte de pierderi neprevăzute sau cauzate de greşită interpretare a unor informaţii care nu se verifică în piaţă.

Riscul face parte din joc, dar tu nu risca doar ca să joci! Atât timp cât ai implementat nişte strategii optiuni binare sănătoase şi verificate în timp, nu trebuie să te aventurezi pe tărâmul tranzacţionării riscante doar din dorinţa de a-ţi demonstra că tu vei fi ocolit de posibilele pierderi cauzate de genul acesta de tranzacţii. Vanitatea este cel mai mare defect pentru un jucător care tranzacţionează opţiuni binare; îl împiedică să vadă piaţa în întregul ei şi îi întunecă raţiunea atunci când trebuie să ia decizii rapide.

Respectă aceste sfaturi şi o să ai parte de câştiguri care, cumulate, o să-ţi asigure un stil de viaţă foarte plăcut şi o să-ţi diminueze timpul de lucru, astfel încât să te poţi bucura la adevărata valoare de tot ceea ce înseamnă noua ta viaţă.

Deschide-ţi poarta visurilor şi câştigă atât de mult încât să ai parte de o viaţă fericită!

Atât timp cât ai învăţat să tranzactionezi corect, să-ţi domini instinctele şi să acţionezi doar bazându-te pe date şi informaţii bine verificate, o să fii un învingător! Nu-ţi propune să câştigi mereu, ci propune-ţi să nu pierzi niciodată; învaţă să analizezi piaţa şi evită să te încrezi în zvonuri şi „ponturi sigure“! Astfel, nu o să ajungi niciodată în situaţia de a spune că, aşa cum au făcut-o mulţi alţii, că acest domeniu este doar optiuni binare inselatorie.

Până acum mulţi jucători au eşuat pentru că nu au ştiut cum să-şi stabilească modul de lucru şi s-au avântat în tranzacţionarea de opţiuni binare acţionând în mod haotic; mulţi dintre ei nu ştiu termenii de bază şi nu şi-au însuşit noţiunile de tranzacţionare, nu ştiu să facă diferenţa între diverse strategii optiuni binare, dar mai ales nu au învăţat să facă diferenţa dintre o predicţie plasată pe baza studierii şi analizării datelor din piaţă şi predicţia plasată în mod instinctual (doar fiindcă aşa li se pare lor că o să evolueze un preţ).

Care sunt şansele ca un trader care nu are minimul de cunoştinţe legate de ceea ce înseamnă o acţiune (de exemplu #AAPL), o valoare de referinţă (#GOLD) sau un indice bancar (DAX 30) să obţină maximul de profit dintr-o predicţie? Pentru a-ţi recupera valoarea investiţiei şi profitul aferent ai nevoie să te bazezi doar pe nişte optiuni binare strategii dovedite şi verificate în practică, nu în decursul unei perioade minime, ci pe parcursul unei perioade îndelungate. Fii inteligent şi o să ai parte de câştigurile pe care ţi le propui; fii mereu pregătit să acţionezi, dar numai pe baza unor informaţii clare şi pe baza unei analize bine documentate.

Concluzie

Atât timp cât îţi stabileşti un plan de acţiune, îl respecţi şi îţi propui să nu pierzi, câştigurile o să se acumuleze în contul tău. Evită capcanele ponturilor sigure, plasarea de pariuri doar pe instinct şi învaţă să fii tot timpul pregătit pentru mişcarea următoare!

tranzactii forex teapa, optiuni binare strategii, optiuni binare inselatorie, strategii optiuni binare
Claudiu Vasile
14.04. 2017 04:50  | 

Cum să faci bani jucând jocuri

Dacă ești jucător, visul tău este acela de a face bani jucându-te. Deseori nu te poți juca atât de mult pe cât dorești, pentru că mai trebuie și să muncești. Dar ce-ai zice dacă ți-am spune că poți face bani jucând jocuri? Acesta ar fi scenariul perfect pentru tine, nu-i așa? În realitate, chiar poți face acest lucru.

Și nu vorbim aici de posibilitatea de a deveni jucător profesionist și a lua parte la competiții în care câștigătorul primește un premiu în bani mare. Această variantă este un pic trasă de păr pentru că ar trebui să excelezi la acel joc. Totuși, există alte moduri prin care poți să faci bani în timp ce te joci din confortul propriei tale case.

Pentru început, există jocuri care îți permit să participi la licitații în joc și vei vedea că poți face bani din acest lucru. Un alt mod de a face bani jucând jocuri este să scrii un ebook ce poate deveni un ghid pentru un anume joc. Dar, pentru a face acest lucru, trebuie să fii foarte bun la acel joc, pentru că va trebui să îl prezinți ca pe un ghid, ce trebuie urmat pas cu pas, și să oferi sfaturi despre cum trebuie jucat. Poți câștiga bani și dacă te filmezi în timp ce joci un joc, îl postezi pe YouTube și apoi îl valorifici. În cazul ebook-urilor și clipurilor video, nu mai este nevoie să menționăm că te vei descurca mai bine cu cât te vei implica mai mult.

Poți chiar să iei în calcul varianta de a căuta un loc de muncă ca tester de jocuri. Există numeroase companii de jocuri video ce angajează testeri de jocuri video, pentru ca aceștia să le joace în timp ce sunt dezvoltate și să raporteze problemele întâlnite.

faci bani online,jucători,câștigă jucând jocuri
Claudiu Vasile
14.04. 2017 04:50  | 

Cum să faci bani din blogging

Crearea unui blog pentru a-ți spune părerea despre anumite lucruri care te pasionează a devenit un trend. Cei cărora le place să își împărtășească cunoștințele și opiniile și cărora le place să scrie pot deveni bloggerii perfecți. Unii consideră bloggingul un hobby dar, în realitate, acesta poate fi și o oportunitate de a face bani.

Cheia este să îți creezi un blog și să postezi conținut pe el, în mod regulat. Cu timpul, vei găsi cititori și urmăritori care vor dori să îți citească cele mai noi postări publicate pe blogul tău. Când vei începe să ai cititori fideli și vei simți că este momentul potrivit, poți încerca să faci bani din blogul tău.

Există modalități diferite de a face bani din blogging. Cel mai evident mod este să faci profit din publicitate. Pe măsură ce numărul de urmăritori ai blogului tău și reputația acestuia cresc, te poți aștepta să găsești persoane și companii care sunt dispuse să plătească pentru a-și publica reclamele pe blogul tău. Poți încheia contracte direct cu aceste persoane și companii sau poți opta pentru rețele de publicitate, precum Google AdSense, care să acționeze ca intermediari.

Un alt mod este acela de a genera profit prin intermediul unor promoții în regim de afiliat. Poți, de asemenea, să începi să vinzi produse, precum ebook-uri, cursuri sau alte tipuri de produse. Mai poți lua în considerare programarea unui eveniment din când în când, deși acest lucru depinde de locul în care te afli. După cum poți vedea, există numeroase moduri prin care poți face bani din blogging și acestea sunt atât distractive, cât și simple, pentru că vei câștiga bani făcând ceva ce îți place.

faci bani online,faci bani cu blogging,bani din blog
Claudiu Vasile
14.04. 2017 04:50  | 

Cum să câștigi bani din sondaje plătite

Probabil că te-ai gândit deseori la moduri în care poți face bani online. Una dintre cele mai populare metode este să participi la sondaje. Există numeroase website-uri care te ajută să câștigi bani din sondaje plătite, iar cel mai mare avantaj, în acest caz, este că nu trebuie să investești prea mult timp făcând acest lucru și nici nu trebuie să ai anumite abilități. Poate fi un mod distractiv de a câștiga bani, ce nu îți va lua prea mult timp. De fapt, nu necesită efort și este chiar foarte simplu pentru că, în majoritatea cazurilor, îți spui pur și simplu părerea sau oferi feedback.

Există câteva companii de cercetare care oferă avantaje sau plăți în bani celor care le completează chestionarele. Există, de asemenea, numeroase website-uri care acționează în numele unor companii de top ce au nevoie de opiniile publicului.

Totuși, va trebui să te asiguri că sunt legale și că nu îți pierzi timpul și nu vei primi nimic în schimb. Vei găsi câteva website-uri pentru sondaje în care poți avea încredere. Este recomandat să verifici recenziile unor astfel de website-uri, înainte de a te înregistra pe ele. Majoritatea acestor website-uri oferă un număr limitat de sondaje în fiecare lună. Acestea vor depinde în general de datele demografice, așa că în unele cazuri este posibil să nu te califici pentru a completa un chestionar, din cauza țării sau vârstei, de exemplu.

Nu te poți aștepta să câștigi destui bani din sondaje încât să nu mai ai nevoie de un loc de muncă, dar te poți aștepta la niște bani suplimentari. Ținând cont că nu necesită prea mult timp sau efort, chiar se merită.

câștigă bani online,sondaje plătite,bani suplimentari
Claudiu Vasile
14.04. 2017 04:50  | 

Cum să faci bani cu un canal YouTube

YouTube este platforma perfectă pentru cei cărora le place să creeze clipuri video. Totuși, nu se rezumă doar la distribuirea clipurilor video și contorizarea numărului celor care au dat like și ce comentează despre acestea. În realitate, clipurile video de pe YouTube te pot ajuta și să faci bani!

Tot ceea ce trebuie să faci este să creezi un canal și să îl activezi pentru monetizare. Conectează-ți canalul la un cont AdSense pentru a face bani din reclame și ești gata de acțiune! Tot ce mai trebuie să faci de acum înainte este să continui să creezi clipuri video și, din moment ce reclamele pot apărea pe clipurile tale, vei face bani când privitorii le vor vedea. Este important de reținut că monetizarea este disponibilă doar în anumite țări, așa că va trebui să verifici să vezi dacă există această opțiune în țara ta. De asemenea, este o idee bună să te familiarizezi cu politicile și regulile care se aplică.

Odată ce simți că ți-ai făcut un public, poți merge mai departe. De exemplu, poți începe să comercializezi produse pe care le-ai creat pentru a-ți consolida brandul. Poți lua în considerare opțiunea crowdfunding, pentru a genera un profit mai mare din partea fanilor și urmăritorilor.

Cheia succesului pe YouTube este aceea de a te asigura că nu te concentrezi prea mult pe bani, ci de a te concentra pe crearea unui canal cu adevărat extraordinar, în care audiența este întotdeauna pe primul loc. În caz contrar, nu vei avea succes. Concentrează-te pe atragerea câtor mai mulți urmăritori, adăugând clipuri video interesante, și păstrează-i implicați. Atunci și doar atunci te poți aștepta să faci bani cu canalul tău YouTube.

faci bani online,faci bani cu youtoube,canal youtoube,adsense
Claudiu Vasile
14.03. 2017 10:44  | 

Introducere

Opţiunile binare sunt nişte operaţiuni financiare în cadrul cărora un investitor achiziţionează o anumită opţiune (de creştere sau de scădere a unui activ) pentru o anumită perioadă de timp (mai scurtă sau mai lungă), în urma căreia poate obţine un profit sau poate pierde banii plasaţi pe opţiunea respectivă. Sistemul binar implică două variante, două situaţii dintre care se poate alege, ceea ce echivalează cu o operaţiune simplă şi care nu necesită în capital financiar de valori ridicate. În funcţie de calitatea predicţiei lansate asupra unui activ (mărfuri, acţiuni, valute, indici bursieri, etc.), investitorului i se oferă oportunitatea de a realiza un profit care poate ajunge până la aproximativ 85% din valoarea sumei plasate.

Când şi cum s-a dezvoltat tranzacţionarea opţiunilor binare

Deşi se bucură de o popularitate în creştere, domeniul opţiunilor binare a cunoscut ascensiunea începând din anul 2008, atunci când CBOE (Chicago Board Options Exchange) a devenit prima piaţă pe care se putea tranzacţiona optiuni binare. Desigur, acest organism financiar a fost lansat încă din anul 1974, dar avantajele tranzacţionării cu acest tip de operaţiuni au fost recunoscute abia după 34 de ani, mai ales că anul 2008 a constituit un an de cotitură pentru economia mondială, afectată de o profundă criză financiară. Pe fondul necesităţii identificării unor opţiuni de investiţie care să prezintă un risc cât mai scăzut, opţiunile binare s-au afirmat drept o soluţie avantajoasă pentru cei dornici să investească.

AMEX (American Stock Exchange) a permis în primăvara anului 2008 tranzacţionarea, în mod public, a primelor opţiuni digitale, iar diverse platforme de brokeraj au început să-şi facă apariţia în acest peisaj, ce se anunţa a fi unul optimist pentru toată lumea. Cu toate acestea, conflictul de interese (se tranzacţiona împotriva brokerilor, ceea ce însemna că atunci când brokerii câştigau, investitorii pierdeau, iar în timp ce investitorii câştigau, brokerii pierdeau, câştigarea/pierderea opţiunilor binare realizându-se prin intermediul brokerilor, aceştia erau într-un permanent conflict de interese) a condus în anul 2009 la oferirea posibilităţii tranzacţionării directe între persoane (de la o persoană la o altă persoană), astfel încât rolul brokerului era doar de asistent al uneia dintre părţi, în cazul în care era necesar.

Nu trebuie uitat faptul că în 2007, tranzacţionarea cu astfel de opţiuni a primit din partea Options Clearing Commission o recomandare de liberalizare a tranzacţionării în rândul persoanelor fizice. SEC a înţeles cât de importante vor deveni aceste instrumente de tranzacţionare în rândul persoanelor interesate, mai ales că era digitală se dezvolta cu o repeziciune fantastică. Alături de Chicago Board Options Exchange, printre primele pieţe care au permis tranzacţionarea opţiunilor binare a fost şi American Stock Exchange; aceste organisme au pus acest gen de instrumente financiare pe harta internaţională a tranzacţionării şi au contribuit la dezvoltarea conceptului şi la evoluţia de până în acest moment.

Piaţa tranzacţionării opţiunilor binare s-a îmbogăţit cu NADEX (Northern American Derivatives Exchange), iar avantajele noului tip de tranzacţionare a condus la sporirea interesului pentru acest tip de opţiuni financiare, aşa cum se poate observa de pe orice optiuni binare forum. Evoluţia prosperă a acestui gen de tranzacţionare, evidenţiată de continua cerere din partea investitorilor a condus la generarea de noi platforme de tranzacţionare cu software integrat, aşa cum este SpotOption, care încă din anul 2010, când s-a lansat, şi-a propus să adune sub egida sa cât mai mulţi brokeri de calitate (astăzi are peste 300 de astfel de brokeri şi peste 60% din cota de piaţă).

În 2012, CySec (Cyprus Security & Exchange Commission), care are rolul de organ de reglementare al pieţei de tranzacţionare din Cipru, recunoaşte opţiunile binare ca active tranzacţionabile, ceea ce a condus la o explozie a numărului de platforme de tranzacţionare, multe dintre ele, desigur, ilegale şi fără a deţine avizul de funcţionare din partea organelor competente. De departe, anul 2013 a reprezentat vârful acestei explozii de platforme neavizate, însă răspunsul în forţă al CySec şi al CFTC (Commodity Futures Trading Commission) a condus la stoparea dezvoltării acestui fenomen şi la emiterea unor norme de reglementare pentru protejarea persoanelor implicate în acest tip de tranzacţionare.

Piaţa de opţiuni digitale este într-o continuă expansiune, astfel încât volumul de tranzacţionare înregistrează cotaţii mirobolante (NADEX are o creştere susţinută în 2015, raportând un volum de tranzacţionare în expansiune cu peste 54% faţă de anul precedent). Anul 2016 reprezintă un alt vârf înregistrat de acest domeniu, dat fiind faptul că termenul de optiuni binare figurează în evidenţa statistică a motorului de căutare Google cu peste 110,000 de căutări lunar. Desigur, pe fondul penetrării accesului dispozitivelor mobile în rândul populaţiei, nu mai puţin de 5 milioane de descărcări ale softwareului SpotOption au fost înregistrare în acest an.

Care este viitorul tranzacţionării opţiunilor binare?

Pe orice optiuni binare forum ai intra o să observi că piaţa acestor opţiuni este într-o continuă dezvoltare, iar elementele care au contribuit, din plin, la această expansiune sunt extinderea sferei tipurilor de opţiuni digitale care sunt disponibile spre tranzacţionare şi îmbunătăţirea software-ului de pe platformele de tranzacţionare, care simplifică extrem de mult înţelegerea modului de plasare a predicţiilor. În plus, nivelul de penetrare al dispozitivelor inteligente în rândul populaţiei este din ce în ce mai ridicat, astfel încât orice persoană interesată de tranzacţionare poate să se bucure de aceasta, oricând şi oriunde.

În aceste condiţii, viitorul tranzacţionării cu opţiuni digitale se anunţă unul luminos, mai ales că oamenii sunt din ce în ce mai interesaţi de simplitatea modului de tranzacţionare şi de uşurinţa cu care se poate învăţa mecanismul. Mai mult, faptul că se poate tranzacţiona de acasă, fără să fie nevoie de un program de lucru şi nici de un capital foarte mare ajută enorm la expansiunea acestui fenomen în rândul maselor. Cum nu ai de ales decât între două variante, iar nivelul de profit care poate fi atins este de aproape 85%, cine nu ar fi interesat să investească în genul acesta de tranzacţionare?

Flexibilitatea şi diversificarea acestor opţiuni, sporirea nivelului de siguranţă în timpul tranzacţionării (posibilitatea de a opta pentru un procentaj mai scăzut de câştig, păstrându-ţi un fel de asigurare că nu vei pierde toţi banii investiţi), dar şi avantajele oferite de către platformele de tranzacţionare reglementate în mod legal şi-au pus amprenta la creşterea popularităţii tranzacţionării opţiunilor binare. Interesul pentru acestă piaţă se va menţine la cote ridicate şi de acum înainte, iar pe măsură ce beneficiile oferite vor fi evidenţiate, un număr din ce în ce mai mare de persoane vor adera la numeroasele platforme online de tranzacţionare.

Concluzie

Cunoscând ascensiunea în anul 2008, opţiunile binare se afirmă în prezent drept una dintre cele mai profitabile şi atractive forme de tranzacţionare online. Prezentarea a numeroase avantaje, dintre care se remarcă instant simplitatea şi rapiditatea sistemului de tranazctionare a condus la sporirea continuă a interesului din partea investitorilor pentru acest domeniu. De aceea, viitorul tranzacţionării cu opţiuni digitale se anunţă a fi unul deosebit de interesant.

opțiuni binare, optiuni binare forum, iq option pareri,strategii optiuni binare
Claudiu Vasile
14.03. 2017 10:42  | 

Introducere

Tranzacţionarea de opţiuni binare constituie una dintre cele mai facile modalităţi de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară şi de a-ţi schimba cursul vieţii. Să fie vorba doar despre optiuni binare inselatorie sau acest lucru este posibil cu adevărat? Dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci cât de multe trebuie să ştie o persoană dispusă să investească în genul acesta de operaţiune financiară? Trebuie să fie un expert sau o poate face orice persoană dornică să-şi schimbe statusul financiar? Cât de apropiate sunt conceptele de tranzacţionare a mărfurilor în stitulul tradiţional şi tranzacţionarea opţiunilor binare? Iată o serie de întrebări pe care orice persoană care este interesată de domeniul investiţiilor şi de ceea ce se întâmplă pe piaţa financiară şi le poate adresa, mai ales dacă face parte din categoria celor circumspecţi în ceea ce priveşte opţiunile binare.

Sunt opţiunile binare o variantă care oferă câştiguri tuturor celor care investesc?

Premiza de la care se porneşte atunci când doreşti să investeşti în genul acesta de tranzacţionare este următoarea: nu trebuie să fi un expert în domeniul investiţiilor financiare ca să ai succes tranzactionand opţiuni binare. Dar la fel de bine este de ştiut şi faptul că genul acesta de operaţiuni financiare de natură speculativă nu sunt pentru cei care aşteaptă ca banii să intre singuri în cont, ca şi cum ai face o vrajă. Genul acesta de oameni este reprezentativ pentru segmentul celor care cred că tot ceea ce ţine de acest domeniu este o tranzactii forex teapa. Tranzacţiile binare nu necesită un nivel ridicat al experienţei în domeniu, aşa cum se întâmplă în piaţa tradiţională de tranzacţionare a mărfurilor şi acţiunilor, dar nici nu înseamnă câştiguri fără depunerea niciunui efort.

Opţiunile binare nu implică teorii economice complicate, nici instrumente avansate de predicţie pe care să le stăpâneşti. Chiar dacă se aseamănă pariurilor sportive, în privinţa elementului speculativ (predicţia constă în indicarea valorii corespunzătoare creşterii sau scăderii preţului sau evoluţiei unui activ), tranzacţionarea de opţiuni binare nu este echivalentul unui pariu sportiv. Desigur, elementul noroc îşi poate face apariţia ca în orice alt domeniu al vieţii, însă valoarea câştigurilor este dată de constanţa în aprecierile realizate şi de calitatea predicţiilor emise, iar acestea sunt rezultatul studiului, analizei şi a disponibilităţii de a înţelege cum funcţionează acest mecanism. Astfel, răspunsul la întrebarea iniţială este că, în măsura în care nivelul eforturilor este unul ridicat, atunci şi nivelul rezultatelor este unul corespunzător. Doar cine munceşte, câştigă, iar această maximă trebuie să fie deviza oricărui investitor în tranzacţionarea cu opţiuni binare.

Cât de riscantă este tranzacţionarea de opţiuni binare şi cum poate afecta viaţa celui care investeşte?

Expresia optiuni binare inselatorie este rezultatul unor frustrări acumulate de către persoane care au crezut că acest domeniu este unul al câştigurilor facile, fără muncă. Există un grad de risc şi-n domeniul tranzacţionării opţiunilor binare, aşa cum se întâmplă în orice alt domeniu; dar, spre deosebire de alte domenii, în cazul opţiunilor binare, nivelul implicării şi munca depusă se reflectă în nivelul câştigurilor realizate. Opţiunile digitale îţi oferă posibilitatea de a câştiga un profit între 75% şi 85% într-o perioadă de timp foarte scurtă, dar nu te amăgi crezând că acest lucru este pentru oricine. Este doar pentru cei dispuşi să muncească, să studieze şi să avanseze în acest domeniu, performând numeroase studii şi analize asupra datelor disponibile în legătură cu activele asupra cărora se emite speculaţii.

Numeroasele avantaje oferite de acest tip de tranzacţionare sunt evidentitate de faptul că întreaga operaţiune are un grad ridicat de control, mai ales atunci când ai învăţat cum funcţionează mecanismul. Încă de la început ştii cât vei investi (investitorul fiind cel care decide suma şi activele care sunt predicţionate) şi care este nivelul profitului, dar şi al pierderii. Atunci de ce se vorbeşte despre acest gen de tranzacţionare ca despre tranzactii forex teapa? Îţi poate distruge situaţia financiară o singură predicţie greşită sau un şir de predicţii eronate? Este foarte simplu de răspuns la această întrebare: atât timp cât investitorul ştie şi decide de unul singur care este nivelul de implicare financiară în predicţia plasată, tot el este şi cel responsabil de eşec, dar şi de amploarea acestuia. La fel cum poţi câştiga un profit uriaş cu o singură predicţie corectă, la fel de bine poţi pierde totul plasând totul o presupunere eronată.

Creşterea gradului de implicare în tranzacţionarea opţiunilor digitale echivalează cu sporirea riscului de a deveni dependent de această piaţă. Acesta ar fi un risc pe care ţi-l poţi asuma şi pe care îl poţi controla, nefiind diferit de alte tipuri de riscuri; atât timp cât înţelegi mecanismul de funcţionare şi aloci o anumită perioadă de timp studiului pieţei şi tendinţelor, nu vei fi afectat de o astfel de posibilitate. Oricât de multe lucuri negative s-ar spune despre această varianta de a câştiga bani, fiecare afirmaţie în parte poate fi demontată, fiindcă atât timp cât persoană care acţionează este una cerebrală şi echilibrată, dispusă la efort şi muncă pentru a-şi asigura câştigurile propuse, nimic nu poate să-i stea în cale

.

Volatilitatea activelor care sunt subiectul predictiei influenţează modulul în care tranzacţionarea cu opţiuni binare poate fi câştigătoare sau nu. Volatilitatea istorică se referă la variaţia preţului activelor fundamentale într-o anumită perioadă de timp, în timp ce volatilitatea implicită se referă la aşteptările curente ale pieţei în legătură cu modul în care activele respective se vor comporta în viitor. Astfel, oricărei persoane dornice să investească îi va fi uşor să studieze datele oferite de către aceşti indicatori şi să le coreleze cu propriile predicţii, realizând o presupunere care să-i asigure câştigul şi obţinerea profitului scontat.

Opţiunile binare sunt o modalitate eficientă de schimbare a statusului financiar al unei persoane, atât timp cât nivelul de implicare este unul proporţional. Nu există o obligativitate de a intra în acest sistem, nici de a rămâne în acesta; nu există nicio obligativitatea plasării unei anumite sume pe predicţia emisă, nici obligativitatea realizării unei anumite sume de bani pentru a putea obţine profitul specificat. În mod direct şi independent, în ceea ce priveşte voinţa, investitorul este cel care decide ce, cum şi cât investeşte, când să se oprească şi cât îşi doreşte să câştige. Jucând pe o platformă serioasă şi care este reglementată din punct de vedere legal, păstrându-şi echilibrul şi depunând eforturi corespunzătoare, oricărui investitor în tranzacţionarea de opţiuni binare îi va fi uşor să câştige şi să-şi schimbe situaţia financiară.

Concluzie

Tranzacţionarea de opţiuni binare îţi poate schimba viaţa în bine, însă nu o va face în cazul celor care nu sunt dispuşi să investească timp şi efort pentru a reuşi. Nivelul câştigurilor va fi corespunzător nivelului de implicare şi de seriozitate, precum şi nivelului de efort; în acest domeniu câştigă doar cei care îşi doresc cu adevărat şi sunt concentraţi pe susţinerea eforturilor depuse. Atât timp cât se menţine un echilibru în tot ceea ce se face nivelul riscurilor va fi unul insignifiant, iar traderul se va bucura de toate avantajele oferite de opţiunile binare.

tranzactii forex teapa, optiuni binare inselatorie, optiuni binare, optiuni binare forum
Claudiu Vasile
09.03. 2017 14:37  | 

Introducere

Anul 2008 a oferit pieţei financiare online un nou născut, care, pe măsura trecerii anilor s-a transformat într-o realitate care le oferă multor dintre cei activi, câştiguri şi profituri ce par de domeniul fantasticului. Popularitatea de care se bucură opţiunile binare rivalizează cu părerea că acest nou segment al pieţei financiare nu este decât o înşelăciune, care se află la limita legalităţii şi în care oamenii nu au decât de pierdut, dacă acceptă să-şi investească banii. În stabilirea adevărului legat de legalitatea acestui sistem de tranzacţionare trebuie să luăm în calcul doar două aspecte: este o opţiune legală şi supusă unor activităţi de monitorizare din partea organelor legale şi faptul că numărul celor care atunci când au înţeles cum funcţionează sistemul şi au început să câştige este din ce în ce mai mare.

Opţiunile binare- un sistem de tranzacţionare legal şi perfect valabil!

Dincolo de popularitatea sa, opţiunile binare oferă un element extrem de important celor care doresc să le utilizeze în obţinerea de profit: transparenţa totală a preţurilor. Chicago Board Options Exchange, Options Clearing Corporation şi Nadex sunt organisme internaţionale, care s-au îngrijit de-a lungul istoriei de reglementarea pieţei de opţiuni binare, a brokerilor şi platformelor care activează în această piaţă şi mai ales ca totul să fie veridic şi la vedere. Desigur, ca în orice domeniu, nu se poate împiedică apariţia meteorică a unor escroci datorită cărora termenul de optiuni binare inselatorie a fost folosit nu de puţine ori.

Brokerii care activează în acest segment al pieţei financiare au obligativitatea de a-şi declina identitatea şi de a prezenta organismelor de monitorizare dovada existenţei lor fizice şi juridice. Astfel, din ce în ce mai puţine date legate de tranzactii forex teapa apar şi din ce în ce mai multe persoane capătă încredere în sistem şi ajung să câştige foarte mulţi bani. Un alt argument în susţinerea legalităţii şi veridicităţii acestui sistem de tranzacţionare este legat de nivelul de câştiguri pe care îl poate obţine orice persoană care înţelege cum funcţionează şi mai ales care îşi acordă timpul necesar pentru a studia modul de aplicare a analizelor de date în folosul propriu.

Se obţine profit tranzacţionând cu opţiuni binare?

Dacă toate cazurile de câştiguri realizate de persoane cu diverse pregătiri de bază nu au reuşit să convingă pe cei potenţial interesaţi de acest sistem, cu siguranţă că prezentarea unor aspecte legate de modul de tranzacţionare o poate face. Atunci când vi se vor prezenta strategii super-câştigătoare şi profituri garantate trebuie să ştiţi că este posibil să aveţi de-a face cu tranzactii forex teapa. Primul pas în obţinerea de câştiguri utilizând opţiunile binare este legat de înţelegerea faptului că banii în acest domeniu nu cad din cer sau se câştigă atât de facil. Dacă nu tranzactionezi prin intermediul unor platforme legale şi nu ţi-ai însuşit normele şi principiile fundamentale ale sistemului de tranzacţionare cu opţiuni binare, atunci nu ai nicio şansă de a obţine profit.

Porneşte de la simpla prezumţie că este vorba despre un segment al pieţei financiare, care se ocupă de realizarea de predicţii în legătură cu o variată diversitate de active, începând cu valutele internaţionale, aur, argint sau pietre preţioase şi terminând cu acţiuni, mărfuri şi alte tipuri de stocuri. Încă de la început vei avea cunoştinţă despre ceea ce poţi pierde şi despre posibilitatea de obţinere a unor profituri uriaşe. Ergo, ai la dispoziţie date şi informaţii pe care le poţi analiza, tu stabileşti care este valoarea investiţiei în mod direct sau prin intermediul unui broker şi tot tu eşti cel care are de ales între două simple mize pe care să le plaseze (creşterea valorii activului sau scăderea valorii acestuia). În aceste condiţii, se mai poate discuta despre o optiuni binare inselatorie?

Atât timp cât tratezi acest sistem ca o formă reală de a investi şi îi înveţi mecanismele de funcţionare, analizezi datele pe care le ai la dispoziţie, înveţi cum să citeşti un grafic şi o diagramă şi îţi stabileşti nişte principii şi strategii după care te ghidezi în realizarea unor predicţii precise, atunci ai în mâna toţi aşii de care ai nevoie pentru a câştiga. Timpul este unul dintre factorii desoebit de importanţi ai utilizării acestui sistem de tranzacţionare; ai nevoie de ceva timp pentru a învaţa toate aceste principii de tranzacţionare, mai ales dacă ţi-ai propus să ai o rată a succesului de peste 85%. Porneşte de jos şi prin aprofundarea noţiunilor şi a informaţiilor legate de acest domeniu, poţi realiza predicţii care îşi vor aduce venituri regulate ce vor depăşi valoarea a 10,000 de lei lunar.

Un rol la fel de esenţial în obţinerea de profit precum cel legat de analiză aprofundată a activelor asupra cărora se iniţializează predicţia îl joacă şi platforma de tranzacţionare. Aceasta trebuie să fie licenţiată şi să beneficieze de aprobările din partea organelor competente, ceea ce îi garantează investitorului 100% siguranţă şi respectarea normelor de tranzacţionare. Este nevoie de un astfel de broker, fiindcă, pe măsură ce evoluezi şi îţi însuşeşti tehnica de predicţie corectă, procentajul de profit din fiecare activ trebuie să aibă o valoare de peste 85%. Nivelul predicţiilor asupra diverselor active disponibile pe piaţa financiară se realizează în tranzacţionări pe termen lung sau pe termen scurt.

În ceea ce priveşte evoluţia tranzacţionărilor cu opţiuni binare pe termen lung, acestea se referă la diverse stocuri sau active care au o perioadă mai îndelungată până se poate face predicţia (cum este lansarea unui nou produs pe piaţă, de exemplu). Predicţia se poate realiza cu 1-2 zile înainte de lansarea produsului respectiv, asupra valorii stocului de mărfuri, de exemplu, dacă acesta va creşte sau va suferi o scădere. În astfel de cazuri nivelul de profit pe care îl poţi obţine este între 75%-85%, dar este direct proporţional cu valoarea investită în timpul de analiză şi studiu.

Legat de tranzacţionările pe termen scurt, utilizând opţiunile binare, acestea presupun realizarea unei predicţii asupra unui activ, într-o perioadă de timp care nu este mai lungă de câteva minute sau secunde. Acest tip de tranzacţionare cu opţiuni binare se adresează în special celor care au acumulat deja o anumită experienţă în acest domeniu, fiindcă prezintă un grad de risc uşor crescut, dat fiind faptul că lipsesc informaţiile şi posibilitatea de a aprofunda studiul asupra datelor disponibile.

Trebuie să te bazezi pe evoluţia tendinţelor din piaţă şi pe analizarea diagramelor şi a tabelelor de date al diverselor active. Este vorba, mai exact, de identificarea unui tipar, care se manifestă în acelaşi mod, de obicei, pentru acelaşi gen de active. Cu toate că este un tip de strategie puţin cam complicată, îţi permite să realizezi câştiguri rapide, fără a mai fi nevoie să aştepţi producerea unor evenimente majore, precum în cazul tranzacţionărilor cu opţiuni binare pe termen lung.

Concluzie

Tranzacţionarea cu opţiuni binare este o operaţiune legală, licită şi atent monitorizată de organele competente, astfel încât să nu existe nicio acţiune sau activitate care să pună în pericol tranzacţiile investitorilor de pe acest segment. Acest gen de activitate implică avantaje atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung, iar nivelul câştigurilor financiare este ridicat, dacă reuşeşti să realizezi predicţii precise şi eficiente.

tranzactii forex teapa, optiuni binare inselatorie, opțiuni binare, iq option pareri
Claudiu Vasile
09.03. 2017 14:34  | 

Introducere

Tranzacţionarea realizată prin intermediul opţiunilor binare nu este o operaţiune prea greu de înţeles, în special, atunci când tipul de predicţie este legat de folosirea variantelor de creştere/scădere a preţului. Desigur, partea conexă acţiunii de identificare corectă a evoluţiei valorii unui activ este uşor de înţeles şi de aplicat, însă partea cea mai grea constă în fazele premergătoare acestei etape, în care cel implicat trebuie să realizeze o serie de analize asupra datelor şi indicatorilor legate de activul în cauză. Pentru cei aflaţi la început de drum în acest domeniu, câteva sfaturi practice îi pot pune în poziţia de a realiza tranzacţii profitabile, însă ca în orice domeniu al pieţei financiare, nu există metode infailibile de a câştiga, ci doar persoane care au înţeles cum trebuie aceste sfaturi şi le aplică întocmai.

De ce ai nevoie pentru a putea realiza tranzacţii reuşite cu opţiuni binare?

Principalul avantaj al acestui tip de operaţiuni financiare este că nu trebuie să ai vreo experienţă în acest domeniu pentru a reuşi. Se vorbeşte foarte mult despre diverse variante de strategii optiuni binare, dar până la a ajunge în poziţia de a jongla cu aceste tipuri de strategii, la început trebuie să urmezi nişte paşi simpli, care îţi vor facilita mai târziu dezvoltarea percepţiei asupra pieţei de tranzacţionare binară.

Începe prin a-ţi crea un cont pe una dintre platformele de tranzacţionare online cu opţiuni binare, ţinând cont, în primul rând, de profesionalismul şi prestigiul platformei respective. Fiindcă este un domeniu în care se lucrează foarte mult cu prezumţii, predicţii şi presupuneri, aminteşte-ţi că prezumţia de nevinovăţie nu se aplică în acest segment al pieţii. Nu există optiuni binare strategii miraculoase şi nici câştiguri garantate, indiferent de numeroasele reclame care domină internetul pe această temă.

Exersează-ţi talentul pe un cont demo sau utilizează un cont serios, pe care-l vei alimenta cu minimul acceptat în ceea ce priveşte depunderea şi activează sub supravegherea unui broker/trader atestat. Alege, pentru început, un activ pe care să-l tranzactionezi, dintre cele care sunt disponibile şi populare printre jucătorii de pe această piaţă: stocuri, indici, mărfuri sau valute. Fiindcă eşti începător, cel mai la îndemână este raportul valutar între moneda Euro şi moneda Dolar, fiind şi cel mai uşor de anticipat indice, raportat la perioada de timp aleasă pentru a realiza predicţia.

Nu investi o sumă prea mare la început, chiar dacă pare o opţiune extrem de tentantă, ci vezi cum se mişcă piaţa şi care sunt tendinţele. Desigur, un procentaj de beneficiu care poate ajunge până la valoarea de 90% este foarte tentant, dar nu uita că în acest segment financiar nu există noţiunea de “norocul începătorului”, ci doar noţiunile de câştig sau eşec. Alege, în funcţie de posibilitatea evoluţiei preţului activului respectiv, între opţiunile Call (care se identifică cu o creştere a preţului) sau Put (care este echivalentul scăderii preţului respectivului activ)

.

Nu opta pentru o perioadă prea îndelungată de timp, fiindcă puterea de a realiza o predicţie corectă va suferi de pe urma creşterii timpului. În general, optează pentru perioade scurte de până la 1 minut, iar la o cotă de 50 de dolari investiţi, cu o valoare a procentajului de beneficiu de 90% vei avea un câştig de 45 de dolari. Bani pe care îi câştigi rapid, fără să faci prea mare lucru, doar având grijă să emiţi predicţia corectă şi câştigătoare.

Cum să aplici variantele Call/Put asupra tipurilor de opţiuni binare existente pe piaţă

Se spune că, întotdeauna, mai multe minţi împreună sunt mai valoroase decât o singură minte, dar, în practică s-a dovedit că această afirmaţie nu este, în totalitate, corectă. În cazul opţiunilor binare aplicarea mai multor optiuni binare strategii poate conduce la confuzarea investitorului. Mai ales, dacă acesta se află în perioada de acumulare a experienţei; de aceea, în acest caz, fii adeptul alegerilor simple, dar care îţi pot aduce câştiguri într-o perioadă de timp mai scurtă.

O prezentare, pe scurt, a tipurilor de opţiuni binare pe care le poţi tranzacţiona o să-ţi fie de ajutor, mai ales în această perioadă în care acumularea de informaţie este vitală pentru dezvoltarea ulterioară ca trader de opţiuni binare. Alegerea celei mai bune dintre aceste strategii optiuni binare depinde de tine şi de nivelul pe care doreşti să-l atingi în acest domeniu atât de intens din punct de vedere competiţional. Perseverenţa şi determinarea în înţelegerea acestui tip de tranzacţionare şi mai ales studiul aprofundat constituie temelia pe care trebuie să se fondeze viitoarele câştiguri.

Cele mai simple tipuri de opţiuni binare de pe piaţa de profil sunt cele de tip “Call/Put- High/Low”; în cazul acestora, miza este simplu de plasat, dat fiind faptul că predicţia se referă la creşterea sau scăderea preţului unui activ, limitată la o anumită perioadă de timp. Atunci când consideri că preţul va creşte şi va avea o tendinţă de ascensiune, plasează opţiunea Call/High, iar dacă ai impresia că acesta o să scadă, desigur, vei opta pentru varianta Put/Low.

Opţiunea “One Touch” te va pune în situaţia de a decide dacă preţul activului respectiv va atinge un anumit nivel specificat, înaintea expirării perioadei de timp date. În acest caz, aplicarea opţiunii Call este legată de atingerea nivelului X în perioada de timp specificată, în timp ce aplicarea variantei Put se leagă de atingerea nivelului Y, în aceeaşi perioadă. O altă varianta interesantă este cea a opţiunii “No Touch”, caz în care aplicarea opţiunilor Call/Put se face raportat la o valoare a preţului pe care o stabileşti tu în mod direct (valoarea cotaţiei acţiunii la compania Z nu va ajunge la valoarea X până la terminarea perioadei stabilite, caz în care dacă nu se atinge valoarea respectivă, câştigul este numai al tău).

În cazul în care optezi pentru opţiunea de tranzacţionare “30 de Secunde”, tot ceea ce ai de făcut este să aplici variantele Call/Put asupra evoluţiei preţului unui activ într-o perioadă de timp prederminată, de 30 de secunde. Un grad mai mare de risc îl prezintă opţiunea “Option+”, care se referă la posibilitatea de tranzacţiona opţiuni în sau în afară limitei de bani, dar, acestea prezintă o multitudine de variabile, ca atare, gradul de risc prezentat este destul de ridicat şi nerecomandat începătorilor în domeniul opţiunilor binare.

Concluzie

Pentru persoanele care activează pe piaţa opţiunilor binare, genul acesta de metode tranzacţionare constituie o modalitate unică şi de multe ori simplă, de a realiza câştiguri profitabile, într-o perioadă de timp scurtă. Totodată, asocierea lor cu riscul este arhicunoscută, mai ales că nu există o garantare a realizării profitului scontat. Alegerea unei strategii simple, dar care să fie cât de cât sigură îi poate oferi celui implicat posibilitatea de a realiza predicţii cu o marjă de eroare mică, astfel încât să poate atinge un nivel al profitului cât mai atractiv. Desigur, doar cel implicat în tranzacţionare şi modul în care înţelege să se implice în aprofundarea acestui domeniu este decidentul şi factorul major care influenţează evoluţia ulterioară şi nivelul de câştiguri realizate.

optiuni binare strategii, strategii optiuni binare, opțiuni binare, optiuni binare forum
Claudiu Vasile
28.02. 2017 13:25  | 

Introducere

Opţiunile binare sunt una dintre metodele cel mai des folosite pentru obţinerea de câştiguri băneşti, prezentând avantajul unei modalităţi simple de predicţie a evoluţiei preţului unui activ, într-o anumită perioadă de timp. Alături de studierea temeinică a informaţiilor şi datelor legate de activul asupra căruia se realizează predicţia, acest domeniu presupune şi stabilirea unor strategii şi schematizări care să îi asigure investitorului posibilitatea obţinerii de câştiguri şi realizării de profit.

Premizele unei acţiuni eficiente de tranzacţionare cu opţiunile binare

Fiind un segment relativ nou pe piaţa financiară (acesta a început să se dezvolte în perioada 2008-2009), opţiunile binare constituie o realitate a pieţei financiare contemporane care îmbină avantajele oferite de munca de acasă cu cele ale pieţei bursiere. Chiar dacă este o formă de a câştiga bani stand acasă, această alternativă nu este una care să fie pe placul tuturor celor interesaţi în a câştiga bani într-un mod facil, din simplul motiv că opţiunile binare presupun mult studiu asupra activelor care intră în sfera de interes, dar şi o organizare a modului de tranzacţionare.

În ciuda multitudinii de platforme pe care se poate tranzacţiona (de cele mai multe ori acestea sunt disponibile în mod gratuit), fără o pregătire realizată înainte de a începe tranzacţionarea şi fără stabilirea unor strategii optiuni binare, şansele de câştig pot fi foarte scăzute. Analizarea datelor şi a informaţiilor legate de activele asupra cărora se vor efectua predicţiile constituie prima etapă în procesul de utilizare a opţiunilor binare. Studierea indicatorilor şi a indicilor, a posibilităţilor de diferenţiere a preţului şi a evoluţiei sale, precum şi a modului în care acestea vor influenţa preţul în sens ascendet (opţiuni call) sau descendent (opţiuni puţ) reprezintă o altă etapă a procesului.

Desigur, ideal ar fi să se folosească cele mai bune optiuni binare strategii, dar modul de impactare al acestora depinde foarte mult de divergenţele pozitive şi negative, precum şi de termenul de expirare al predicţiei, care este corelat cu perioada de timp pentru realizarea predictiei. În aparenţă, operaţiunile binare sunt nişte modalităţi simple de tranzacţionare, în care, folosindu-se diverse unelte financiare, se pot realiza predicţii referitoare la modul în care preţul unui activ va creşte sau va scădea. Simplificarea acestei metode a câştiga bani de acasă ţine doar de modul în care cei interesaţi ştiu cum să-şi eficientizeze acţiunile recurgând la cele mai bune strategii.

Tipuri de strategii în domeniul opţiunilor binare

Fără o strategie care să-ţi pună în valoare iscusinţa financiară, nicio opţiune binară nu îţi va oferi o rată prea ridicată de reuşită. Acest tip de instrumente financiare nu se bazează pe noroc sau hazard, ci pe studiu, analiză şi verificarea datelor legate de activele în cauza. Tehnica folosită în mod constant se transformă într-o strategie care îţi poate îmbunătăţi în timp eficienţa în ceea ce priveşte predicţiile realizate. Poţi alege dintre optiuni binare strategii care se bazează pe modelul de tip pariu, aşa cum este cazul strategiilor care au la bază ştirile financiare în legătură cu diverse active sau poţi alege strategiile legate de modul de comportament al pieţii. Aceste tipuri de strategii sunt ceva mai complexe şi mai greu de înţeles, bazându-se pe informaţii tehnice şi date statistice, dar au un grad mai ridicat de siguranţă în ceea ce priveşte garantarea unor şanse mai mari de câştig.

Una dintre cele mai cunoscute strategii optiuni binare este cea care se bazează pe studiul semnalelor şi al altgoritmilor. Este vorba despre aplicaţii special concepute pentru a aduna informaţii şi date legate de activele care suscită interesul investitorului, care sunt analizate din punct de vedere fundamental şi tehnic de către aplicaţia în cauză pentru a-i oferi investitorului cele mai bune variabile pe care acesta să le ia în calcul. În principiu, acest tip de aplicaţie va putea fi personalizată pe profilul investitorului pentru a desemna cele mai bune tranzacţii pentru acesta; trebuie actualizată în permanenţă cu date, pentru a putea oferi cele mai bune sfaturi.

Strategia analizei tehnice este o modalitate de interpretare a datelor pe baza studierii trecutului şi realizându-se predicţii despre evoluţia ulterioară a preţului activelor, utilizându-se diverşi parametri precum ar fi diagramele şi schemele. Este o opţiune strategică demnă de a fi luată în calcul tocmai pentru că nu presupune o muncă asiduă de cercetare a datelor legate de activ. Strategia analizei fundamentale este o formă de analiză a tiparului comportamental unei companii, prin studierea caracteristicilor generale şi a nivelului de performanţă al acesteia. Atribute precum nivelul de satisfacţie al celor implicaţi în companie la nivel de parteneriat, al angajaţilor sau al nivelului financiar (balanţa de venituri şi cheltuieli, fluxul de numerar, etc.) al companiei sunt elemente cheie care determină imaginea globală a posibilităţii de influenţare a preţului activelor.

Strategia opţiunilor de bază este un tip de strategie care este determinată de direcţia preţului unui activ în funcţie de mişcările pieţei, investitorul putându-se proteja în acest mod de pierderile totale care ar putea apărea. În funcţie de evoluţia preţului, acesta poate plasa, în acelaşi timp, atât o opţiune de creştere, cât şi una de scădere a preţului. Strategia tranzacţionării de co-integrare are legătură cu colerarea a două active de pe piaţă, identificându-se decalajul dintre acestea, iar pe baza acestuia putându-se plasa o opţiune binară de tip creştere pentru cel mai slab şi una de tip scădere pe activul care este mai puternic.

Cât de sigure sunt aceste strategii de opţiuni binare?

Nicio strategie nu oferă un grad de 100% siguranţă în ceea ce priveşte posibilitatea de câştig. Toate aceste optiuni binare strategii prezentate mai sus sporesc şansele de câştig, dar nu garantează câştigul. Însuşirea uneia sau mai multor dintre aceste strategii se face numai pe baza unui studiu solid, după identificarea punctelor forţe şi a celor slabe, toate acestea fiind strict corelate cu suma pe care doreşti să o investeşti şi pe care eşti conştient că o poţi pierde.

Analiză acţiunilor realizate, atât sub aspect pozitiv, cât şi sub aspect negativ, diversificarea tranzacţiilor, stabilirea unui plan de acţiune pe termen mediu şi lung, stocarea datelor şi informaţiilor pentru utilizarea ulterioară, acestea sunt câteva dintre elementele de care trebuie să ţii cont când îţi stabileşti nişte strategii optiuni binare. Identificarea opţiunilor care îţi permit să-ţi maximizezi profitul şi să eviţi pierderile te vor avantaja pe viitor, atunci când vei putea să-ţi stabileşti nişte strategii eficiente şi care îţi vor aduce profitul dorit.

Concluzie

În ciuda multitudinii de strategii de opţiuni binare existente, niciuna nu-ţi oferă o siguranţă absolută. Tranzacţionează numai după ce ai studiat atent şi ai învăţat cât mai multe despre acest domeniu şi întotdeauna realizează aceste acţiuni asumându-ţi atât posibilitatea de câştig, cât şi pe cea de pierdere. Un bun investitor ştie că proporţia de câştig/pierdere porneşte de la cote egale, depinzând doar de el ca înclinarea balanţei să fie către elementul plus!

investitie, optiuni binare, strategii optiuni binare, optiuni binare strategii,
Claudiu Vasile
28.02. 2017 13:23  | 

Introducere

Opţiunile binare constituie una dintre cele mai simple forme de a câştiga bani, prin specularea direcţiei în care va evolua preţul unui activ care este cotat la bursă. Această formă speculativă de a câştiga bani se bazează nu pe achiziţionarea unor active, ci pe identificarea direcţiei corecte în care evoluează preţul cotaţiei bursiere (în sus sau în jos). Este o activitate care este legal reglementată (există norme de reglementare şi regularizare a acestei activităţi încă din anul 2008), de aceea nu poate fi considerată a fi o modalitate ilegală de a câştiga bani.

De ce sunt considerate operaţiunile binare o înşelătorie?

Ca în orice activitate în care profitul este scopul urmărit, ori de câte ori nu se obţin rezultatele scontate, cineva trebuie să fie de vină. Ceea ce uită mulţi dintre cei care consideră tranzactii forex teapa este că atât timp cât cineva câştigă, trebuie să existe cineva care să şi piardă. De obicei, persoanele care pierd sunt cei care uită că nu te poţi îmbogăţi peste noapte şi mai ales dacă nu studiezi modul în care interacţionează diversele variabile şi scheme asociate operaţiunilor de tranzacţionare.

Desigur, mai uşor este să spui optiuni binare inselatorie atunci când eşuezi în tentativa de a tranzacţiona în mod corect decât să înveţi să te fereşti să realizezi tranzacţii slabe. Lipsa experienţei şi a educaţiei în modul de tranzacţionare conduce, inevitabil, la pierderea banilor implicaţi în operaţiunile de tranzacţionare. Nu este vorba despre o ţeapă sau o înşelătorie, ci este rezultatul unei proaste gestionări a modului în care tranzactionezi. Atât timp cât te grăbeşti să câştigi munţi de bani şi nu analizezi în mod corect şi real modalităţile şi posibilităţile financiare prin care vei realiza acest plan, o să fii victima propriei tale acţiuni.

Cum să eviţi să tranzactionezi în mod greşit?

Fiind un domeniu realativ nou pe piaţa financiară, opţiunile binare şi tranzacţionarea Forex nu sunt înţelese de toţi cei implicaţi aşa cum ar trebui să fie. O persoană care tranzacţionează folosind opţiunile binare şi platformele de tip Forex are nevoie de cel puţin câteva luni sau de minim câţiva ani pentru a înţelege mecanismul de funcţionare al acestor modalităţi de a câştiga bani.

Ideal ar fi ca toţi investitorii şi cei care utilizează opţiunile binare să elimine din start credinţa că pot câştiga bani serioşi utilizând această metodă, încă din prima zi. Nici măcar celebra regulă a “norocului începătorului” nu se aplică în cazul opţiunilor binare; fie îţi acorzi timpul necesar pentru a studia temeinic acest domeniu, fie apelezi la ajutorul unui agent specializat în operaţiuni binare, care să te ajute să înveţi cum să tranzactionezi în mod corect şi eficient.

Rezultatul acestor acţiuni va echivala cu eliminarea expresiei optiuni binare inselatorie şi cu realizarea primelor rezultate care o să te mulţumească din punct de vedere financiar. În cazul în care alegi să studiezi singur acest domeniu (chiar dacă pare o operaţiune destul de dificilă la început) trebuie să înţelegi câteva dintre principiile economice care reglementează piaţa bursieră şi să analizezi, în amănunt, informaţiile, datele şi schemele existente pe piaţa locală şi internaţională de tranzacţionare.

Atunci când îţi alegi un agent de opţiuni binare, aminteşte-ţi că îţi vei lăsa banii pe mâna lui, de aceea, verifică-l înainte de a începe să tranzactionezi alături de el. Un broker din acest domeniu trebuie să aibă o licenţă de funcţionare (emisă de către Banca Naţională a României), iar activitatea acestuia este monitorizată de organele competente. Astfel, în cazul acestor agenţi nu o să existe probleme de genul tranzactii forex teapa. Chiar şi atunci când eşti îndrumat de un astfel de broker nu uita că există o marjă extrem de ridicată de a pierde bani, încă de la prima tranzacţionare (procentul celor care pierd bani de la prima tranzacţionare este de aproape 80%, conform statsticilor).

Există o regulă care spune că pentru a putea verifica activitatea unei persoane trebuie să ştii tu însuţi despre ce este vorba. Multe dintre înşelătoriile din acest domeniu s-au bazat pe o dezinformare neintenţionată şi pe transmiterea în mod incorect a informaţiilor şi a datelor. De aceea, întotdeauna verifică informaţiile şi datele care îţi sunt oferite folosind filtrele terţilor şi ale site-urilor care activează în acest domeniu. Alte probleme au apărut ca urmare a retragerilor neautorizate din contul/cardul investitorului, dar acest lucru este uşor de controlat, prin stabilirea unui card/cont pe care să-l foloseşti numai pentru genul acesta de activităţi şi pe care să impui nişte limite de retragere zilnice.

Atunci când se vorbeşte despre tranzactii forex teapa acest lucru i s-a întâmplat unei persoane care nu şi-a luat măsurile necesare de prevedere pentru a evita o astfel de situaţie. Atât timp cât ai înţeles care sunt regulile jocului, că ai de optat între două variante simple (preţul urcă sau preţul coboară) şi eşti în totalitate conştient că îţi asumi, de la bun început, un risc clar, şansele tale de a câştiga bani prin intermediul acestei metode vor creşte.

Cum să câştigi bani cu ajutorul opţiunilor binare

Niciodată nu vei câştiga bani cu ajutorul opţiunilor binare dacă vei porni de la premiza că acest lucru se întâmplă peste noapte. Nici dacă vei utiliza “avantajele” oferite de către anumite persoane care pretind că deţin diverse informaţii şi date care îţi pot garanta succesul în acest domeniu. În fapt, astfel de persoane sunt cele care realizează acţiunea de optiuni binare inselatorie şi tu o să fii singurul prejudiciat, în acest caz. Lucrează cu platforme şi brokeri consacraţi, licenţiaţi, verificaţi şi monitorizaţi, care îşi pot dovedi faptic şi scriptic rezultatele îndemânării lor în acest domeniu.

Întotdeauna învaţă să cunoşti care este valoarea activelor pe care le tranzactionezi sau le vei tranzacţiona, astfel încât, pe baza analizei realizate asupra acestora, să ai parte de posibilitatea stabilirii unei predicţii corecte în legătură cu scăderea sau creşterea preţului acestuia într-o anumită perioadă de timp. Dacă nu eşti sigur de capacitatea ta de a identifica în mod corect evoluţia preţului, utilizează un cont demonstrativ şi testează-ţi eficienţa până în momentul în care ai certitudinea că eşti în măsură să-ţi demonstrezi abilităţile în timp real şi pe bani reali.

Studiază atât informaţiile recepţionate, cât şi instrumentele folosite în cadrul platformelor de tranzacţionare a opţiunilor binare, astfel încât să te familiarizezi cât mai bine cu acestea. Nu accepta propunerile care par a fi ponturi sigure şi certe, care îţi vor aduce câştiguri garantate; nu există aşa ceva, iar în domeniul opţiunilor binare, niciodată nu va exista un pont sigur! Fii circumspect şi evaluează situaţia, analizând-o în toate aspectele sale! Aminteşte-ţi mereu că banii pe care îi foloseşti în astfel de acţiuni sunt banii tăi şi că singurul care are de câştigat sau de pierdut eşti doar tu!

Concluzie

Opţiunile binare sunt metode speculative de sporire a profitului prin indicarea corectă a creşterii/scăderii preţului unui activ. Dat fiind faptul că nu există nicio certitudine 100% legată de predicţiile din acest domeniu, întotdeauna analizează şi informează-te în mod corect despre activul asupra căruia urmează să faci predicţii. Mai ales că tu eşti singurul care vei avea de câştigat sau de pierdut!

optiuni binare, investitie, optiuni binare inselatorie, tranzactii forex teapa
Claudiu Vasile
28.12. 2016 01:11  | 

Dacă ne aventurăm să facem o căutare pe Google, unele dintre cele mai căutare cuvinte cheie legate de compania IQ option este IQ option păreri. Acest lucru se datorează prezenței relativ recente a companiei IQ option pe piața românească de tranzacționare și faptului că mulți români se tem că opțiunile binare sunt o înșelătorie.

Iată 4 lucruri pe care trebuie să le știți despre IQ option dacă plănuiți să colaborați cu această companie și să investiți în opțiuni binare.

IQ Option este un broker internațional

Primul lucru util de știut este că IQ option este un broker modern, ce permite tranzacționarea opțiunilor binare pe propria sa platformă. Platforma acestei companii se bucură de popularitate la nivel internațional atrăgând numeroși traderi din întreaga lume.

IQ Option există pe piața tranzacționării din anul 2008, platforma acestora fiind folosită pentru prima dată în Rusia, urmând ca apoi popularitatea acesteia să se răspândească la nivel global, incluzând țări europene, dar și state precum China și SUA.

IQ Option este accesibilă tuturor

Datorită popularității de care se bucură, profesionalismului echipei din spatele platformei și ritmului cu care progresează tehnologia, IQ option este astăzi accesibilă pe o varietate de dispozitive. Astfel, veți găsi disponibilă aplicația IQ option atât pentru iOS, cât și pentru Android. Răspunsul la întrebarea IQ option păreri vi se va dezvălui acum și mai rapid, datorită posibilității utilizatorilor de a lăsa recenzii și comentarii online, în aplicațiile lansate de companie pentru o gamă variată de dispozitive.

Pentru a dovedi că IQ option este o companie de tranzacționare de încredere, echipa de asistență a firmei este disponibilă pentru întrebări și detalii pe Skype, comunicând live cu utilizatorii și având răspunsuri la toate întrebările acestora legate de serviciile IQ option. Dacă nu doriți să discutați via Skype, puteți să le scrieți un e-mail sau să lăsați comentarii pe forumuri. Veți primi răspunsuri clare rapid.

IQ Option permite deschiderea unui cont demo

Dacă nu sunteți sigur că vreți să vă aventurați în lumea tranzacționării online sau, pur și simplu, încă nu știți dacă IQ option este alegerea perfectă pentru tranzacționarea de opțiuni binare, puteți oricând să testați platforma IQ option prin deschiderea unui cont demo ce nu implică nici un fel de costuri.

Înregistrarea pe platformă este gratuită, iar echipa de suport este disponibilă să vă ghideze telefonic, pe e-mail sau via chat. Mai mult decât atât, utilizatorii au acces la numeroase tutoriale video ce le vor ușura semnificativ procesul de învățare a tranzacționării de opțiuni binare pe platforma IQ option.

IQ Option se bucură de un sistem de plăți și retragere ușor de folosit

Când vine vorba de plăți, IQ option necesită un depozit minim extrem de mic. Același lucru este valabil și pentru suma minimă de schimb. În ceea ce privește politica de plată pe această platformă, aceasta este strictă și include întotdeauna asigurarea obligatorie pentru fiecare cont, asigurare făcută printr-o bancă din Europa. Această cerință apare ca urmare a faptului că IQ option se bucură de o licență CySeC. Astfel, utilizatorii au garanția unor tranzacții sigure și transparente.

În ceea ce privește retragerea fondurilor, spre deosebire de multe alte platforme, IQ option permite retrageri rapide și ușoare. Utilizatorii au la dispoziție diferite metode de retragere, printre care se numără Skrill, Neteller, QIWI, Webmoney. Bineînțeles că sunt acceptate și cardurile Visa și Mastercard. Pentru a retrage bani, utilizatorul trebuie să trimită o cerere, iar completarea acestuia durează doar câteva secunde. Retragerea va avea loc în mai puțin de trei zile.

iq option pareri, optiuni binare, tranzactionare, tranzactii financiare, bani online, investitii
Claudiu Vasile
01.12. 2016 01:08  | 

Sunt aceste opțiuni binare înșelătorie? Iată o întrebare căreia mulți dintre cei pasionați să facă bani de acasă vor să îi găsească un răspuns clar.

Răspunsul însă nu este simplu de dat. În principal, nu toate opțiunile binare sunt o înșelătorie. Succesul tranzacționării opțiunilor binare depinde foarte mult de brokerul cu care colaborați. Brokerii de opțiuni binare de încredere în România sunt cei care au licențe emise de BNR, astfel că primul pas pentru a vă asigura că nu investiți bani într-o înșelătorie este să verificați lista cu organizațiile guvernamentale ce reglementează cadrul tranzacționării opțiunilor binare.

Înainte de a începe să tranzacționați opțiuni binare, este important să știți un lucru: 75% dintre cei care se aventurează pe acest drum vor pierde bani în prima zi de tranzacționare. Acest lucru este demonstrat de statistici, astfel că nu trebuie să vă descurajați dacă veți pierde bani la începutul tranzacționării opțiunilor binare. Pierderea banilor nu înseamnă că ați fost victima unei înșelătorii, ci că ați fost inițiat în roller-coaster-ul tranzacționării opțiunilor binare.

Metode folosite pentru înșelătoria de opțiuni binare

Într-adevăr, există brokeri, chiar și licențiați, și companii ce se ocupă cu tranzacționarea opțiunilor binare ce folosesc metode pentru a se asigura că toți jucătorii ies în pierdere când tranzacționează opțiuni binare. Unul dintre modurile de a înșela jucătorii și a asigura profitul firmei de opțiuni binare este acela de a transmite incorect date relevante cursului acțiunii ce are loc într-un anumit moment. Din fericire, această metodă nu este folosită foarte des pentru că firmele de opțiuni binare trebuie să respecte reglementările legale în vigoare ce se aplică companiilor de brokeraj, iar dacă ar fi suspectați că practică această metodă ar risca să își piardă licența de funcționare.

Metoda cea mai populară de a înșela jucătorii din acest domeniu este cea a retragerii neautorizate a banilor de pe cardurile celor care tranzacționează opțiuni binare. Din fericire, există o modalitate ce vă permite să vă feriți de această înșelătorie. În loc de a vă folosi cardurile de credit obișnuite, optați să tranzacționați folosind un card de credit ce are o sumă fixă. În acest mod orice retragere va putea fi raportată băncii emitente, aceasta rezolvându-vă problema. Băncile din România emit astfel de carduri de credit cu limite zilnice, astfel că veți găsi cu ușurință cardul de care aveți nevoie.

Metode de a evita înșelătoriile cu opțiuni binare

Primul pas în a fi siguri că evitați înșelătoriile cu opțiuni binare este acela de a vă documenta cu privire la firma de opțiuni binare cu care doriți să lucrați. Nu va trebui să vă deplasați nicăieri și nici să depuneți prea mult efort în acest sens. Tot ce trebuie să faceți este să apelați la bunul prieten Google și să căutați opinii, comentarii și recenzii despre compania cu care vreți să colaborați pentru a face tranzacții cu opțiuni binare. Cel mai bine ar fi să faceți acest lucru înainte de a vă înregistra în baza de date a firmei respective.

Trebuie să vă orientați să citiți comentarii care fac trimitere la anumite plângeri depuse împotriva respectivei companii. Dacă veți găsi astfel de plângeri și sesizări cu privire la brokerii unei anumite companii sau întregii companii, vă recomandăm să continuați căutarea unei companii de opțiuni binare cu care să colaborați. De asemenea, trebuie să vedeți cum a reacționat respectiva companie la plângerile adresate. Dacă aceștia au ignorat comentariile negative și nu au încercat să aducă lămuriri și explicații înseamnă că nu sunt profesioniști și este recomandat să evitați o colaborare cu aceștia.

optiuni binare, optiuni binare inselatorie, tranzactii online, tranzactionare, investitii financiare, bani online
Claudiu Vasile
29.11. 2016 21:18  | 

Lumea financiară este mereu în continuă schimbare, iar cei pasionați de acest univers al finanțelor și tranzacționării trebuie să fie mereu la curent cu schimbările și noutățile. Un nou trend pe piața tranzacționării, cel puțin pentru români, este tranzacționarea opțiunilor binare și strategiile aferente acesteia.

Se pare că opțiunile binare dovedesc încă o dată că poți face bani pe internet fără a avea nevoie de studii certificate sau abilități speciale. Îți trebuie doar o idee, un calculator, perseverență și tenacitate. Opțiunile binare sunt o alternativă din ce în ce mai populară în rândul celor care își doresc să facă bani pe internet.

Ce sunt mai exact aceste opțiuni binare?

Opțiunile binare sunt practic un produs financiar, astfel că acestea trebuie tratate ca atare, iar strategiile aplicate în contextul tranzacționării opțiunilor binare sunt similare cu cele aplicate celorlalte produse financiare.

Internetul oferă acces la o varietate de platforme ce permit tranzacționarea opțiunilor binare gratuit. Analiza acestora poate fi efectuată foarte ușor pe un Jforex sau Metatrader, urmând ca ulterior traderul să revină pe platforma brokerului de astfel de produse financiare și să înceapă tranzacționarea.

Tranzacționarea opțiunilor binare implică previziunea creșterii sau scăderii unor active, ce are la bază numeroși indicatori tehnici, unii ce urmăresc trendul, iar alții oscilatori, care arată diferențele prețului, de tipul bullish (pozitiv) sau bearish (negativ). Diferențele prețului conduc, de obicei, la divergențe. Astfel, în baza divergențelor, dacă traderul consideră că prețul va crește, acesta va putea cumpăra opțiuni call, iar dacă preconizează că prețul va scădea, va achiziționa opțiuni put.

De asemenea, la tranzacționarea opțiunilor binare se ia în considerare și termenul de expirare, un factor decisiv pentru o tranzacționare de succes. Daca perioada este mai mare, termenul de expirare va trebui să fie, de asemenea, mai mare, iar pentru o perioadă mai mică, termenul va trebui să fie mai mic.

Ce strategii opțiuni binare ar trebui să folosesc?

Ideea principală când se tranzacționează opțiuni binare este aceea de a știi exact ce, când și cum să investești.

Strategia de tranzacții te va ajuta să te ghidezi după cele mai profitabile tranzacții și să urmezi un anume tipar în acțiunile tale legate de tranzacționarea opțiunilor binare. Practic, această strategie te ajută să identifici ce opțiuni binare trebuie să folosești și să urmezi aceeași pași pentru fiecare tranzacție. În acest mod, vei putea vedea unde ai greșit, ce pași au fost de succes și ce să schimbi pentru a tranzacționa opțiuni binare profitabil.

O altă strategie este cea a managementului banilor. Această strategie te va ajuta să investești bani chibzuit în fiecare tranzacție, să înveți cum să îți crești capitalul și cum să supraviețuiești unui eșec financiar rezultat în urma unei tranzacții nereușite. Cu alte cuvinte, strategia managementului banilor îți oferă control asupra banilor tăi și nu îți permite să investești o sumă prea mare într-o singură tranzacție.

Una dintre cele mai eficiente strategii opțiuni binare este cea de analiză a tranzacțiilor efectuate în trecut, pentru a identifica atât ceea ce trebuie să îmbunătățești, cât și ceea ce trebuie să repeți în următoarele tranzacții. O astfel de strategie te va ține departe de posibilitatea de a transforma tranzacționarea opțiunilor binare într-un pariu. Practic, astfel vei învăța formula câștigătoare ce trebuie aplicată în tranzacțiile tale de opțiuni binare.

Deși tranzacționarea opțiunilor binare pare dificilă pentru unii și o înșelătorie pentru alții, aceasta este de fapt un mod legal și inteligent de a face bani pe internet. Succesul însă depinde întotdeauna de documentare, experiență și strategii de tranzacționare bine puse la punct.

investitie, bani online, optiuni binare, castig pe net, tranzactionare, strategii optiuni binare
Claudiu Vasile
27.11. 2016 16:33  | 

Iată o întrebare la care mulți dintre noi nu știm exact ce să răspundem. Lucrurile nu sunt chiar alb-negru când vine vorba despre tranzacțiile forex, așa că este nevoie de puțină documentare, înainte de a trage o concluzie și de a afla cum să stai departe de tranzacții forex țeapă.

Piața forex există și este reglementată legal

Pentru a avea o imagine mai clară despre fenomenul forex care ia amploare și la noi în țară, trebuie mai întâi să definim piața forex. Aceasta este o piață financiară pe care jucători mari, precum bănci și companii mari, tranzacționează monedă. Practic, aceștia cumpără valută într-o monedă și o vând într-o altă monedă, profitând de posibile creșteri ale cursului. Totul pare în regulă până acum și vă asigurăm că, la acest nivel, și este. Nu numai că este în regulă, dar este legal și chiar profitabil pentru cei care au o cultură financiară solidă și experiență în domeniu.

Din păcate, acest lucru nu este valabil pentru mulți dintre cei care s-au aruncat pe piața forex cu sume mici de bani, la îndemnul unor așa-ziși brokeri, care le promit sume colosale cu investiții minime. Jucătorii mari fac regulile pe piața forex, iar indivizii care nu au cunoștințe financiare și acționează neinformați vor pierde întotdeauna. Majoritatea companiilor care acționează pe piața forex au fonduri aproape nelimitate și își permit să își angajeze oameni care să se ocupe exclusiv cu monitorizarea pieței și a conturilor. Nu există reguli bine definite pe care le poți învăța pentru a putea concura cu imperii financiare sau măcar pentru a câștiga o sumă semnificativă de bani.

Atenție la brokerii forex neautorizați și promisiuni deșarte

Aventura forex începe întotdeauna cu o reclamă agasantă pe net care promite câștiguri mari în scurt timp, fără a fi nevoie de nici un efort depus – dar necesită bani depuși, sau un telefon de la un broker X care lucrează pentru o companie X și vă propune să câștigați câteva mii de euro garantat, fără nici un risc. Dacă sunteți puși în astfel de situații, răspunsul ar trebui să fie simplu: „nu mă interesează!”. De ce? Pentru că aceștia nu sunt brokeri forex autorizați, pentru că există multe riscuri și acestea sunt colosale și pentru că nu există garanții pe piața forex.

Avocații se confruntă cu numeroase cazuri aduse de clienții lor, transformați peste noapte în traderi, care au crezut în cuvintele blânde ale unor brokeri neautorizați și au investit sume mari de bani, plătind și comisioane brokerilor respectivi. Brokerii de acest gen se ascund în spatele deficitului de restricții din acest domeniu, promovării agresive și dorinței populației de a se îmbogăți rapid fără a munci.

Ar fi frumos să existe câștiguri garantate fără riscuri, dar acest lucru nu își are locul în realitate. Statistici efectuate la nivel mondial demonstrează că peste 90% dintre traderii începători pe această piață pierd bani, cel puțin în prima fază.

Se poate câștiga pe piața forex

Da, se poate câștiga pe piața forex, chiar dacă nu ești bancă sau o companie internațională, însă doar după ani de studiu al fenomenului forex și încă și mai mulți ani de experiență în tranzacționare. Așa că dacă doriți să tranzacționați cu adevărat pe această piață, vă recomandăm să citiți multe cărți destinate începătorilor în acest domeniu, să vă faceți numeroase conturi gratuite pentru a pune în aplicare ceea ce ați citit și să vă documentați asiduu și constant cu privire la reguli.

Există brokeri autorizați pe piața forex, iar aceștia lucrează într-un cadrul legal și supravegheat. Din păcate aceștia nu își pot promova serviciile cu atâta asiduitate ca și rivalii lor șarlatani, din cauza restricțiilor impuse de CNVM. Mai mult decât atât, reclama proastă făcută de brokerii neautorizați, banii pierduți de persoanele care au avut încredere în ei și numeroasele plângeri ce împânzesc lumea virtuală le afectează imaginea și posibilitatea de a se bucura de încrederea posibililor traderi.

În concluzie, la întrebarea cum să stai departe de tranzacții forex țeapă, am răspunde depinde de abordare. Piața forex per se nu este țeapă, însă majoritatea o confundă cu îmbogățirea peste noapte!

forex, tranzactii forex, bursa, tranzactionare online, piata forex, bani, curs valutar, investitii
Claudiu Vasile
27.10. 2016 00:00  | 

Unii oameni se poate să nu fi auzit niciodată de tranzacționarea Forex Robots automată. Chiar dacă este un lucru complet străin pentru mulți, este extrem de benefic și util pentru traderii dornici să facă profituri uriașe, cu cel mai mic efort.

Mulți oameni care tranzacționează cu Forex, visează să stea pe spate, în timp ce un sistem automat sau dispozitiv face toate lucrările de tranzacționare pentru ei. Roboții s-au format pentru a face acest vis să devină realitate și pentru a face viața mai puțin obositoare. Acești roboți sunt practic programe, care sunt programate pentru a obține profituri uriașe și nu necesită nici un efort sau un efort minim din partea ta. Dacă ai de facut alte joburi, programul este un mod perfect prin care robotul face totul pentru tine în timp ce finalizezi alte sarcini.

De ce oamenii ar prefera să folosească roboții Forex? Răspunsul este destul de simplu: acesta este cel mai simplu mod de a face o mulțime de bani, fără nici o muncă manuală excesivă. Trebuie doar să stai pe spate și lași programul să-și facă magia. Utilizatorii robotului au nevoie de un interval de timp ideal și o valută bună în scopul tranzacționării pentru a duce la bun sfârșit obiectivul de a maximiza profiturile. Dezvoltatorii roboților informează cumpărătorii cu privire la normele, cerințele și ceea ce utilizatorul ar trebui să știe pentru a profita la maximum de roboții Forex.

Mulți dintre roboții Forex au capacitatea de a scana numeroase diagrame, urmări mișcările numerice și de a face calcule precise, toate în mod meticulos în același timp, la o viteză de neimaginat și mult mai rapid decât oamenii. Programarea roboților Forex se face prin utilizarea unor formule matematice și soluții care aduc cele mai bune rezultate pe piața de comercializare. Parametrii utilizați în program ajută roboții să își dea seama când să negocieze și când să evite comerțul.

Chiar și în vremuri nesigure, atunci când comerțul suferă o perioadă haotică, eficiența roboților Forex nu se diminuează. Ei continuă să urmeze tendințele și să crească în mod eficient tranzacțiile utilizatorilor reducând în același timp șansele de pierdere severă.

Roboții de tranzacționare Forex au o serie de avantaje. Ei lucrează necontenit fără să se oprească pentru mâncare și somn și muncesc 24 de ore, fără pauză. În acest fel comerțul tău nu ratează nici o ocazie excelentă pe care tu, ca un om cu nevoi reale, ai putea să o ratezi. Ei îți dau șansa să lucrezi la alte lucruri și să completezi alte sarcini în loc să privești ecranul unui computer pentru întreaga zi. Poți profita din plin de acel timp liber. Acești roboți nu au emoții și nu ar avea probleme de ego, de lăcomie sau de favorizare. Din cauza lăcomiei, o mulțime de oameni pot face greșeli oribile de tranzacționare în mod aleatoriu, astfel cauzând pierderi financiare, care nu pot fi recâștigate cu ușurință. Acești roboți profită din plin de oportunitățile de tranzacționare la o viteză mai mare decât oamenii. De fapt, oamenii nu pot atinge acest nivel de eficiență.

forex,trading,robots,automation
Claudiu Vasile
27.10. 2016 00:00  | 

În prezent, chiar și depozitele mai mici de 100€ te pot ajuta să faci sute și mii de dolari, în timp ce profiți la maxim de cea mai bună metodă pentru tranzacționarea cu opțiuni binare. Singura cerință este o minte predictivă și noroc pentru a face acest lucru posibil. Există un număr redus de opțiuni binare cu depozit redus pe care le poți alege și toate au diferite idei de oferit.

Concurența pe piața binară face ravagii și se extinde cu fiecare zi ce trece. Acest lucru a impus un număr mare de opțiuni binare care oferă rate de depozit mai mici decât cele ale competitorilor, astfel încât să poată să iasă în evidență de ceilalți brokeri în curs de dezvoltare.

Fiecare broker de opțiuni binare oferă un depozit minim. Intervalul ar putea fi de la 10€ la 100€. Cota standard de depozit minim pe piață oferită de cei mai mulți brokeri de opțiuni binare este de 250€, care este considerată foarte scăzută în comparație cu tranzacțiile de acțiuni. Dar, pentru beneficiul clienților, cel mai mic interval a fost modificat. Bonusul și serviciile pe care le obții din opțiuni binare depind de depozitul pe care îi ai. De obicei, depozitele sub 100€ obțin puține servicii complementare și prime.

Unul dintre cele mai importante nume cu 10€ depozit minim, este IQoption. Acesta are un sistem unic și una dintre cele mai bune configurări de tranzacționare. Acesta este în prezent cel mai scăzut depozit minim. Ei oferă un cont demo complet gratuit, medie de plată de 85% și sunt reglementați CySEC. În plus, un alt nume este HighLow care oferă cele mai mici depozite minime pentru începători. Îți poți deschide primul cont de tranzacționare cu opțiuni binare cu doar 10€ sau 50€. Trebuie notat faptul că depozitul minim de 10€ este disponibil numai pentru transferuri bancare australiene în timp ce depozitul minim de 50€ este disponibil pentru clienții din întreaga lume. Aceștia oferă, de asemenea, un cont demo și sunt reglementați ASIC. Un lucru important despre HighLow este faptul că aceștia oferă un comerț de minim 2€, lucru destul de neobișnuit.

TradeThunder este, de asemenea, un broker faimos de opțiuni binare care oferă 20€ depozit minim. Ei acceptă toți comercianții, inclusiv din SUA. TradeThunder acceptă, de asemenea, depuneri prin PayPal. În cazul în care locuiești în Statele și dorești să depui prin PayPal, TradeThunder este alegerea perfectă pentru tine.

365Trading este o bine-cunoscută agenție de opțiuni binare care este reglementată CySEC și oferă un cont demo gratuit. Platforma poate fi încercată fara a da vreun depozit. Reprezintă un grup de încredere și oferă un depozit minim de 100€.

binary,options,brokers,deposit,trading
Claudiu Vasile
27.10. 2016 00:00  | 

Forex a revoluționat tranzacționarea pentru toți cei care aveau nevoie de asta. Serviciul interactiv cu performanțe rapide, nu numai că îți aduce piața la degetul mic, dar îți oferă o șansă de a combina afacerile și tranzacționarea în orice moment, indiferent de locul unde te afli, fie că interacționezi cu un client, joci golf sau eliberezi tensiune la clubul de îmbușcături în timpul liber. Forex aduce în mod convenabil piața la ușa ta și oferă satisfacție completă pe toate planurile.

Avantaje

Când faci tranzacții cu stocuri te poți dota cu aplicația Forex și realiza cu succes o multitudine de sarcini. Flexibilitatea sporită este exercitată și realizată la cote maxime în ordinele contingente și limitele pieței.

De asemenea, este accesibilă în mod corespunzător pentru a te angaja într-o dezbatere aprinsă și a avea acces rapid la informații prin navigarea pe cele mai recente actualizări de știri, cifre și declarații de purtător de cuvânt importante direct din aplicația de pe dispozitiv.

Vei avea ușurința și confortul de a gestiona analiza, transformarea și extinderea informațiilor prin optarea pentru numeroasele instrumente grafice care sunt disponibile cu aplicația Forex direct de pe dispozitivul tău Android sau Apple.

Această aplicație de tranzacționare de telefonie mobilă a realizat cu succes cuplarea tuturor factorilor variabili de tranzacționare și de afaceri pe o singură platformă, oferind utilizatorului o rezervă largă de actualizări reîmprospătate și numere minut cu minut. Recunoscând faptul că timpul este cea mai valoroasă activă atunci când vine vorba de piață și de numărul mare de oportunități de tranzacționare, Forex a făcut tot posibilul pentru a cuprinde toate elementele utile și știrile la un loc pe aplicația lor remarcabil de reconfortantă care a schimbat cu adevărat lumea de marketing de la bună la cea mai bună.

Pentru mai mult de un deceniu, Forex a fost cel mai folosit pentru schimbul online și comerțul pe piață și valute. A devenit un reprezentant stimat pentru mai multe persoane fizice și mase, ocupându-se cu circa 45 de valute, oferind utilizatorilor săi oportunități de tranzacționare de valoare și o imagine de ansamblu cu privire la maximele si minimele de pe piață. Acum, această bijuterie a crescut pentru a oferi utilizatorilor săi ușurința de a utiliza beneficiile sale pe o aplicație, pe iPad-uri, dispozitive iPhone, Android și aparate BlackBerry, astfel încât nimeni să nu fie lăsat în urmă pe această piață în creștere alertă, plină de oportunități și importanță.

Dezavantaje

Aplicația a depășit așteptările cu opțiunile sale de tranzacționare diferite, costurile reduse, usurința și lichiditatea ridicată, având cel mai mare număr de participanți de pe piață. Forex nu are doar o aplicație, iar în cazul în care una nu furnizează informații satisfăcătoare cu privire la un obiectiv specific, acesta este de obicei acoperit de o altă aplicație. Cei mai mulți amatori de interese accelerate și bani rapizi nu reușesc să realizeze că cunoștințele anterioare sunt esențiale înainte de a începe să cauți după aur. Forex oferă asistență, dar aceasta nu este singura cerință pentru o tranzacționare de succes, fără nici o pregătire sau înțelegere cu privire la afaceri și relații financiare.

forex,mobile,application,options,trading
Claudiu Vasile
27.10. 2016 00:00  | 

Cu atât de multe nume în tranzacțiile cu opțiuni binare, este posibil să fi auzit de IQoption. IQoption este unul dintre site-urile de brokeri recomandate atât pentru cei cu experiență precum și pentru începători. Cea mai bună parte despre IQoption este că cei fără experiență pot, de asemenea, să învețe și să beneficieze de un cont demo gratuit și nelimitat pentru care nu trebuie nici măcar să furnizeze detalii de plată sau să depună vreo sumă pentru a-l utiliza. Pentru cei care nu doresc să joace în liga mare, IQoption este o alegere excelentă fiindcă depozitul minim necesar este de numai 10$.

Inițial, a fost doar IQoption, dar apoi aceștia au lansat o platformă distinctă de Roboți. Ceva unic pe care toată lumea l-a așteptat cu nerăbdare. IQoption Robots este o zonă ridicat de sofisticată care aduce un succes imens platformei de tranzacționare. Ideea acestei caracteristici unice atrage mulți traderi noi la IQoption. IQoptions Robot este una dintre platformele care îți permit să sistematizezi tranzacțiile cu opțiuni binare.

Caracteristici ale IQoption Robots

IQOptions Robots funcționează într-un mod diferit, deoarece este o platformă deschisă, unde îți poți crea propriul robot și odată ce are succes, acesta poate fi listat pentru alți traderi. Testarea propriilor roboți poate fi, de asemenea, făcută cu scopul de a verifica cât de profitabilă este strategia. Același lucru este valabil și pentru tine, poți utiliza roboții profitabili și de succes creați de alții. Sunt accesibile chiar și statisticile realizate de roboți de succes.

Ceva ce face acești roboți chiar mai accesibili este că pot fi utilizați complet gratuit de utilizatorii IQoptions. Nu este necesar niciun abonament și fiecare membru îl poate utiliza și verifica gratuit.

Una dintre cele mai importante caracteristici legate de acest sistem unic este că are capacitate de testare automată, care este esențială pentru fiecare utilizator de opțiuni. Cei care doresc să-și verifice strategia anterioară, vestea bună este că pot face acest lucru prin IQoptions Robots.

Un alt lucru interesant despre IQoptions Robot este că totul este sub controlul tău. Ai posibilitatea să modifici și să începi configurarea robotului în orice moment vrei. De asemenea, valoarea și starea de tranzacționare sunt sub controlul tău. Spre deosebire de alți roboți, IQoptions Robots este lipsit de griji și stres.

Partea cea mai bună la caracteristicile IQoptions Robot este că oricine poate să-l folosească, nu este nevoie să știi sau să înveți programare. Acești roboți sunt perfecți pentru începători și oricine își poate construi robotul prin plasarea unei condiții stabilită pe diferiți indicatori.

Ce trebuie să ții minte înainte de a semna pentru IQoptions Robots este faptul că datele istorice rezultate nu îți garantează rezultate viitoare. Trebuie să fii foarte atent cu furnizorii de roboți de tranzacții. Este puternic recomandat să înveți, să înțelegi și să dezvolți propriul fel de strategie și să nu te bazezi în totalitate pe software-ul automatizat în scopul tranzacționării.

Noi știm că mulți dintre traderii de opțiuni binare fac fraudă, dar pentru a-ți șterge îndoiala IQoptions Robots nu este cu siguranță unul dintre ele. Aceste opțiuni sunt pe deplin reglementate UE pentru a te asigura că banii tăi sunt în siguranță cu ei.

robots,iqoption,trading,binary,options
Claudiu Vasile
22.09. 2016 00:00  | 

O tranzacționare binar opțiune de multe ori se referă la investiții sau opțiunea financiară asupra bunului, în cazul payoff ar fi pe o rată fixă ​​sau nici unul. În literal, metoda de tranzacționare binar este destul de ușor pentru a determina ca profitul & amp; pierdere ar fi întotdeauna fixă. Pentru comercianți este destul de firesc despre implicarea în factori de risc, el ar putea primi bani sau nimic în timpul de tranzacționare. În comparație cu alte metode de tranzacționare, opțiunea de tranzacționare binar este mult mai bună și simplu de acces.

Specialitatea opțiunii binare de tranzacționare

Când este vorba de tranzacționare, este destul de important pentru comercianții să fie conștienți atunci când să cumpere și când de a vinde activele. Natura flexibilă a opțiunii de tranzacționare binare oferă comercianților mai multe oportunități în cazul în care acestea se pot efectua de tranzacționare, fără complicații. Unic binar strategie opțiuni permite comercianților să păstreze lucrurile de cale cum ar fi știri, evenimente curente și acest lucru într-o formă mult mai ușor în timp ce în comparație cu toate celelalte metode de tranzacționare existente.

Este important pentru noi comercianți și începători pentru păstrarea celor mai bune strategii de tranzacționare pentru a păstra lucrurile ascuțite și a tractului & amp; conștient de ceea ce se intampla in prezent pe piata de tranzacționare. Iată primele 5 strategii binare opțiuni de tranzacționare care pot fi extrem de utile pentru a fi succesive în lume de tranzacționare.

 1. Analiza tehnică:

  În general, este un instrument care ajută la analiza tendințelor urmate prețurilor de istorie în scopul de a anticipa tendința viitoare de stabilire a prețurilor. Componenții de date care sunt obținute cu ajutorul unor instrumente de analiză tehnică ar prezice fluxul pieței de tranzacționare și ar schimba literalmente jocul de comercianți pe piață.

 2. statistic analiza:

  De asemenea, se face referire ca metodă de analiză de piață zilnică. Cu toate că, poate părea a fi un proces complex și de pricepere, de urmărire a informațiilor ține și rapoartele eliberate de către profesioniști de pe piață pe o bază de zi cu zi ar ajuta să înțeleagă aspectele transportate în piață. Raportul va acoperi performanțele generale ale unui activ pe piață.

 3. Money Management:

  Ca de tranzacționare are întotdeauna cu un factor de risc, acesta nu va fi înțelept pentru comercianți să investească toți banii pe piață. Făcând acest lucru, ea îi va ajuta să scadă din nou în cazul în care pierderile se întâmple. Procentul de investiții ar depinde de cât de mult comercianții de risc care doresc să le ia.

 4. Analizând factorii economici al țării:

  Factori economici, cum ar fi PIB-ul, mediul politic, raportul de muncă și a populației , tendințele financiare cele mai recente națiuni de pe piață și așa mai departe, s-ar anticipa sau de a crea un impact vital asupra prețurilor activelor țării / națiunii. Deci, este recomandabil ca investitorii să păstreze evidența privind starea economică a națiunii înainte de a începe a investi.

 5. Învață să fie răbdare:

  Opțiunea de tranzacționare binar implică, de obicei, cu cadre de timp care de multe ori ultimul timp timp de câteva ore, zile sau chiar săptămâni. Așa că investitorii trebuie să aștepte și să urmărească evenimentele actuale ale pieței în loc de a acționa într-o grabă. Ar fi înțelept pentru investitori să se stabilească propriul interval de timp pentru a fi activi pe piața de tranzacționare

Concluzie:.

enumerate mai sus strategii la îndemână de tranzacționare opțiuni binare ar ajuta la comercianți pentru a reduce factorii de risc. Cu toate acestea, comercianții sunt foarte apreciate de a dezvolta propriile strategii bazate pe sistem pentru a fi de succes în lumea de tranzacționare.

Op?iunea de tranzac?ionare binar, metoda de tranzac?ionare binar, binar op?iuni de strategie
Claudiu Vasile
22.09. 2016 00:00  | 

piață de tranzacționare Manipularea nu este o sarcină simplă ca mulți oameni cred. Există o serie de factori de risc implicați în piață, pe care utilizatorii trebuie să cunoască. În cele mai multe cazuri, ceea ce se întâmplă este că investitorii de pe piața valutară vor găsi că este dificil să se retragă de la tranzacționare lor, deoarece acestea vor fi într-un fix de fiecare dată în speranța de profit mai bun în tranzacționare a acestora.

Necesitatea de tranzacționare binare:

Nu este o sarcină simplă pentru oameni de a lua doar din forex analiza curent situaţia și tendințele în curs de desfășurare. Este o necesitate greu pentru oameni pentru a se asigura că acestea sunt obtinerea o mână mai bună în valută de comercializare, care îi poate ajuta în procesul de luare a deciziilor rapide. Este posibil acum, cu ajutorul binar de tranzacționare. Cu ajutorul versiune demo de tranzacționare binare, orice persoană interesată să investească în piața valutară se poate face fără nici un ajutor de experți în domeniu.

Procesul simplu de luare a deciziilor:

Mulți oameni cred adesea că acțiunile lor pe piața valutară va crește în valoarea sa într-o mare măsură, în cazul în care acestea sunt păstrarea investițiilor lor pentru o lungă perioada de timp. În cazul în care face acest lucru, ei vor fi înghețarea banii lor într-un format pe care acestea nu pot face uz de ea. Chiar și atunci când valoarea acțiunilor în valută a crescut, oamenii vor continua să păstreze investiția lor chiar și atunci când acestea se pot termina cu un profit. În cazul în care face acest lucru, ei nu pot explora nici mai multe oportunități care pot veni în calea lor. Pentru a fi siguri că astfel de lucruri nu au loc, oamenii pot încerca cont demo gratuit de cost. Oamenii care sunt interesați de tranzacționare binar poate încerca cont demo și a vedea modul în care acestea pot face profit din investiția lor. Nu este ca jocurile de noroc sau un alt tip de lucruri de cazino. Este sugestiile și soluțiile de la experți în domeniu. Acesta va fi de ajutor într-o serie de aspecte pentru acei oameni care nu au nici o idee despre ceea ce vor face cu investițiile lor

Gratuit de investiții de cost:. < / p>

avantajul frapant al contului demo-ul gratuit este faptul că nu este nevoie să plătească depozit sau de bani la deschiderea contului. Numai informații de bază este suficient pentru a deschide un cont. Nu există nici un fel utilizatorii vor fi concentrate spre o anumită opțiune de investiții în pagina de cont. Toate posibilitățile care pot lucra în tranzacționare binar vor fi prezentate pentru utilizatori. Este alegerea utilizatorilor să selecteze opțiunea pe care acestea vor merge pentru. Conceptul de tranzacționare binar va fi aplicabil pentru majoritatea formatelor de tranzacționare, indiferent dacă este vorba de lingouri sau acțiuni sau în valută. Este doar interesul oamenilor care contează. Opțiunea de tranzacționare prin intermediul cont demo-ul gratuit se face la fel de ușor cum ar fi pentru a se asigura că utilizatorii noi pot obține cu ușurință informații cerute într-un interval scurt de timp și fără nici o necesitate de a învăța ceva în avans.

tranzacționare binar, versiunea demo, cont demo
Claudiu Vasile
22.09. 2016 00:00  | 

Evoluția on-line a oferit o mulțime de opțiuni profitabile pentru oameni pentru a câștiga bani frumos prin luarea locuri de munca freelancing. Faptul cel mai highlighting despre acele locuri de muncă freelancing este că, ele pot fi de la locul de muncă acasă sau din orice locuri. Tot ce este nevoie doar de un calculator cu conexiuni la internet, de fapt, mai multe locuri de muncă freelancing nu necesită contacte faciale sau vocale in perioadele dintre angajatori și angajați.

Oamenii care caută pentru bani în plus și casnică preferă să de lucru pe computer pentru a câștiga de la casa lor. Mai jos sunt listate mai populare 5 metode de succes folosind oameni face bani.

 1. Scrierea articolelor

  Dacă sunteți bun la limba dvs. și să aibă abilități de scriere puternice decât scris face să vă câștiga o mulțime. Fiind un Writerpreneur în on-line este modul cel mai sigur succesive și de a face bani în on-line. De multe ori aceste tipuri de muncă disponibile ca un loc de muncă independent, dar există companii care angajează angajați ca scriitori on-line cu normă întreagă pentru preocupările lor și plătește. Handsomely De asemenea, există atât de multe site-uri web, care acționează ca o platformă intermediară în cazul în care scriitori și angajatori se logodească.

 2. Vanzarea de competențe pe Fiverr pentru $ 5

  Fiverr - Un lider de piata bazate pe online, în cazul în care reclamă și servicii profesionale sunt efectuate de către persoane calificate profesioniști, pe baza ratei de remunerare fixă ​​oferite de către autoritatea respectivă. De obicei, fiverr începe să plătească rata de la 5 $ și crește în funcție de complexitatea muncii. De multe ori liber profesioniști din întreaga lume folosesc această oportunitate de a câștiga bani prin îndeplinirea sarcinii în termenele alocate. Tot ce trebuie să faceți este de a crea un cont în fiverr și începe să vândă abilitățile dumneavoastră.

 3. Online tutoring

  Dacă sunteți de predare profesie sau expertiză într-un anumit subiect decât meditații on-line ar fi cel mai bun mod de a câștiga niște bani frumos. Mulți studenți din întreaga lume care caută un ghid profesional adecvat pentru studiile lor academice, studenții de la școlarizarea la colegii au nevoie de tutori. Fix-timp reciproc pentru efectuarea sesiunii meditații on-line. Sincer să fiu, dacă ai de profesie teach, ar oferi îndrumare on-line de satisfacție, care nu pot fi obținute de predare în clasă.

 4. deveni un scriitor slogan pentru Top Companii

  Dacă aveți abilități bune de creative, încercați despre sloganuri de scris pentru companii de top. Scriere slogan ar părea ca o sarcină simplă, deoarece poate fi realizat prin însumarea produselor unei societăți într-o propoziție, dar duritatea reală este aceasta ar trebui să fie mai atractivă și memoria cache pentru cititori. Există mai multe site-uri broker, cum ar fi chingile Slogan, Ia un Slogan, Freelancer și așa, oferă clienților de la companii de top care caută de multe ori slogane cache, sloganuri publicitare pentru crearea de autocolante. Vei fi plătit cu generozitate în cazul în care scrisul a reușit să atragă clienți.

 5. Deveniți un tester site-ul

  ei bine, devenind un tester site-ul ar fi noi pentru multe și-ar putea întreba dacă ea există cu adevărat. Da! O mulțime de companii preferă utilizatori reali pentru a testa ușor de utilizat site-ul lor, site-uri ca utilizator de testare oferă astfel de oportunități de mirare. Intregul proces ar dura aproape aproximativ 15 la 20 de minute, după efectuarea testelor trebuie sa raporteze modul în care este confuz în comparație cu alții. Este foarte cool să fi plătit pentru a fi atât de critic, nu-i așa?

De asemenea, se poate găsi o mulțime de un fel similar de oportunități pentru câștig on-line .

relancing, lucru pe calculator, de lucru de la domiciliu
Claudiu Vasile
22.09. 2016 00:00  | 

Site-ul iForex.com dezvoltat de societățile comerciale Forex este o corporație on-line bazate pe sau în literală poate fi menționată ca o organizație, în cazul în care mai multe grupuri comerciale și persoane fizice efectuează operațiuni de tranzacționare ale acestora. În ultimii 20 de ani, experiență iForex succese notabile de tranzacționare din lume de tranzacționare și comercianții se simt mai asigurată implicat în activități comerciale cu iForex. Fiind site-ul oficial al iForex.com o organizație internațională monedă de tranzacționare oferă dezinvoltură pentru clienții săi sau comercianților să liciteze sau pariuri introduc pe diverse valute, în mod simplu ceea ce le face pentru a se obține profituri în sesiune rapidă.

Negustorii din toată lumea conștienți de faptul că de tranzacționare este jocul de noroc și de șansă, și ei sunt gata să se implice în astfel de chestiuni riscante. La fel ca și că iForex necesită, de asemenea, necesitatea factorului de noroc. Avizul iForex ajută investitorilor sau comercianților să investească în orice monedă globală, pe care mulți creștere sau scădere în orice moment. Este pur și simplu jocul de noroc și de a schimba în cazul în care nu există nici un câștigător real sau adevărat în lumea de tranzacționare.

Aici sunt unele analize ale funcțiilor iForex în lumea de tranzacționare.

iForex Înscrierile și oferte speciale

Deoarece popularitatea lui Forex devine tot mai mare pe baza de zi cu zi, este greu pentru mulți oamenii să găsească locul legitim să se înscrie și în cazul în care la comerț, în mod similar, a devenit mult mai greu pentru multe pentru a găsi site-uri de internet care oferă cele mai bune și adevărate bonusuri în valută. Pentru a fi sincer, vizitează site-ul lor oficial iForex.com ar fi cel mai bun și apt mod de a găsi toate știrile legitime despre Forex tranzacționare. R Aplicația cel mai mare avantaj de clienti noi este ca ei pot să poată obține semn bonus cu opțiuni de tranzacționare fx atunci când își depun prima dată bani. Pentru începători, fx de tranzacționare oferă varietate de bonusuri și oferte promoționale, este înțelept pentru a contacta brokeri fx legitime sau manageri de personal responsabili să folosească aceste beneficii.

Sfaturi pentru a obține un bonus regulat Forex

 • Primul lucru de făcut pentru a obține bonusul regulat este de a găsi bun / legitim trader forex
 • pentru a obține bonusul regulat, este necesar să se angajeze broker pentru a efectua toate tranzacția în piața de comercializare, în loc de a face pe cei în persoană. Brokerii utilizează rețeaua fixă ​​în cazul în care acestea se pot obține cele mai bune oferte.
 • De asemenea, contul de tranzacționare regulate utilizator upgrade la argint sau aur, este necesar pentru receptor bonusuri regulate Forex.

Cel mai bun mod de a câștiga bani în on-line

este dovedit faptul că, în pentru a fi succesive în valută de comercializare, folosind cele mai bune instrumente de valută și semnale automate în valută ar stimula câștigurile în lumea de tranzactionare forex mai ales dacă sunteți pe cale de a câștiga din on-line. Unelte ar ajuta comercianții să prezică moneda pereche folosind grafice personalizate și diagrame. În cazul în care ofertele comercianților ușor de accesat și de a prezice mantra de succes în tranzacționare. De asemenea, aceste instrumente vin cu oferte de mare proces, care include 60 de zile banii înapoi garanție

Concluzie:

cu utilizarea instrumentelor adecvate și a semnalelor automate în valută, ar face ca forex tranzacționare unul gratuit și simplu de risc. De asemenea, este obligatoriu pentru comercianții pentru a obține conturile lor de tranzacționare de la site-uri legitime, în scopul de a beneficia cele mai bune și regulate bonusuri în valută.

ifiForex.com opinie, iFOREX Inregistreaza-te, iFOREX ofera, experienta iFOREX
Claudiu Vasile
22.09. 2016 00:00  | 

IQ-ului Opțiunea face apel cu siguranță la comercianții opțiune binare care caută de a efectua operațiuni de tranzacționare în on-line. Cu design-ul său de simplitate și de ochi prinderea, site-ul experiență IQoption creșterea în conturile sale de utilizatori. Ca de acum, opțiunea IQ-ul a reușit să obțină mai mult de 11,000,000 conturi active și acei utilizatori activi au performanțe mai mult decât 1,500,000 meserii în online, pe o bază de zi cu zi. R Andreas Matas, CEO al opțiunii IQ-au câștigat atât de multe premii și a primit mai multe credite în industria Forex spune \"Compania este furnizat cu Thomson Reuters citate. Ceea ce este mai mult, ea asigură credibilitatea brokerului în ceea ce privește corectitudinea citate \"activelor și valute. Aici citatele pot fi utilizate nu numai la expirarea, dar, de asemenea, în timpul tranzacției \". opinii IQoption broker oferă siguranță și protecție necesare pentru investițiile lor, prin care comercianții pot câștiga aproximativ 92% din investiția lor, fără complicații.

Aici sunt unele analize ale IQ-ul opțiunii în lumea de tranzacționare.

Opțiunea IQ, un broker specializat funcționează cu modul lor propriu personalizat de metode opțiuni de tranzacționare binare. Faptul cel mai highlighting despre modul de tranzacționare binar este comercianții pot putea obține creșteri pentru fiecare perioadă scurtă de timp de aproximativ 5 minute, de asemenea, binare opțiuni de platforme oferă comercianților de a experimenta astfel de creșteri timp de aproximativ 1 oră și 15 minute.

Situația de fapt Opțiunea IQ:

Opțiunea IQ își începe activitatea de comercializare în 2012 , încă de când au venit la scena în care se confruntă cu creșterea constantă a numărului investitorilor lor. Unele dintre informațiile de bază este vorba despre opțiunea IQ sunt enumerate mai jos.

 • IQ Opțiuni A început lor de tranzacționare online din 2013
 • Minimum DEPUNERI dE cerute de la comercianți sau de deponenților este de 10 $
 • Trader de investiții minime în opțiunea IQ-ul este de $ 1, acesta este cel mai mic minim văzut vreodată în piața de comercializare
 • faptul evidențierea opțiunii IQ-ul este comercianții pot putea obține maxim 91% din întoarce. În literal, acesta este considerat ca fiind una excelentă, în comparație cu multe alte moduri de tranzacționare existente în piața de comercializare
 • Opțiunea IQ oferă bonus de până la 50% pentru comercianții / clienții lor
 • Comercianții și consumatorii li se permite să deschidă conturi demo de la site-ul lor oficial de IQoption.com

Bonusuri Opțiunea IQ

bonusuri din Availing opțiuni de tranzacționare IQ-opțiune nu este o sarcină dificilă. IQ pentru opțiunea inovatoare, bazate pe web broker de tranzacționare oferă prea multe bonusuri pentru clienții lor, ca hit-uri ale clienților lor anumite repere fixe în tranzacționare, acestea pot putea primi bonusuri bruște neașteptate sub formă de bani în plus.

De asemenea, fiecare comerciant nou se alătură în site-ul lor oficial capabil de a primi bonus de înscriere de 100%, ceea ce este mare în comparație cu toți ceilalți brokeri de tranzacționare care ies. In plus, spre deosebire de alte site-uri de brokeraj, opțiunea IQ ofera bonusuri generoase de până la 80% pentru toți titularii de cont chiar și nivelul scăzut conturile titularilor prea eligibili pentru a primi aceste bonusuri mari. R Traders capabil de a primi până la 45% din bani înapoi din conturile lor opțiune reală IQ că prea cu minim 10 $ depozit. . Iar pentru titularii de cont VIP IQ-ul de opțiuni care pot primi 60% bani înapoi bonus cu depozit inițial de $ 1000

Concluzie:

cu strategii unice și bonusuri generoase opțiunea IQ-ul nu a reușit să atragă atenția comercianților din întreaga lume. Baza lor de client continuă creștere an de an.

IQOption.com Review,IQ Option Signup,IQ Option experience
Claudiu Vasile
22.09. 2016 00:00  | 

tranzacționare sau valuta piața Forex este cea mai mare dintre opțiunile de tranzacționare existente pe piețele. activități zilnice de tranzacționare în valută depășesc de multe ori patru miliarde de dolari pe zi. Sunt atât de mulți comercianți care consideră că este mai ușor și mai ușor de manevrat pentru a câștiga bani în valută străină decât de orice tipuri obișnuite de investiții. Odată cu răspândirea largă de platforme de tranzacționare online, moneda de comercializare a devenit din ce în ce mai populare în rândul comercianților din întreaga lume. Forex tranzacționare oferă posibilități excelente de investiții pentru cei care doresc să-și lărgească profilul lor.

Forex, piața țintă

Forex este o industrie clară, funcționarea acesteia, necesită o investiție mare de surse, astfel această ajustare poate decide, practic, afară. În plus, accesul la știri de la toate măsurile care pot modifica taxa și modul său sunt oferite tuturor.

Forex este una dintre cele mai mari de acest gen la nivel global. Ea se caracterizează prin a fi o zonă în care apar monedele de schimb clienții pe cont propriu, așa cum fac marile corporații internaționale și alte societăți care tind să plătească remunerația și să investească în zonele în care produsul lor este vândut.

Aici sunt unele beneficii pentru forex este listat, care ar putea fi utile pentru forex pentru incepatori .

Beneficiați de tranzacționare pe piața valutară

 • lichiditate mare

  excelentele active ale acestei industrii sunt din cauza volumului mare de monedă tranzacționată pe tot globul. Lichiditatea este capacitatea unui activ care urmează să fie convertite în numerar rapid. Având în vedere că funcțiile industriei Forex tranzacționare 24/7 și cinci zile într-o săptămână, comercianții pot profita de posibilitățile de tranzacționare așa cum se întâmplă, mai degrabă decât de așteptare pentru industrie pentru a începe a doua zi.

 • este este industria cea mai globală, care merge rotund ceas!

  industria Forex este o industrie descentralizată over-the-counter. Acest lucru înseamnă că nu există \"nici pe undeva că are un control asupra întregului industrie ca industria merge în jurul orei în funcție de orele de piață. Așa că, spre deosebire de stocurile de tranzacționare în cazul în care industria locală de obicei se termină la 15 după-amiaza, comercianții pot face Forex tranzacționare on-line irelevant pentru regiunea de distribuție pe bază.

 • Costuri scăzut pentru tranzacție

  În lumea de astăzi aproape toate brokerii efectua opțiuni de tranzacționare, fără nici un comision. Numai costul existent este tranzacția, adesea menționată ca diferența dintre prețurile de cumpărare și de vânzare. Forex tranzacționare permite comercianților să facă o astfel de tranzacție, la un cost redus în comparație cu toate celelalte opțiuni de tranzacționare existente.

 • Specializat Trading

  Forex tranzacționare on-line este o opțiune hassle gratuit pentru toți comercianții din întreaga lume. Din moment ce, pe piața valutară necesită de capital redus și lichiditatea de pe piața valutară întotdeauna se concentrează doar pe perechi valutare ca investiții principale, permite comercianților să înțeleagă mult mai ușor și le ajută să monitorizeze oricând și de oriunde.

Concluzii

Mai sus menționat câteva avantaje fac de tranzacționare Forex cât mai atractive pentru investitori și comercianți din întreaga lume. Cei care sunt interesați de tranzacționare Forex trebuie să conștient de faptul că tranzacționarea pe piață ar putea fi de notorietate, cu toate acestea, în scopul de a face la fel de succes comercial necesită o mulțime de educație, răbdare și disciplină. Asta e mantra secretă pentru a obține succes în valută de comercializare.

Forex, Forex pentru incepatori, forex trading on-line
Claudiu Vasile
10.08. 2016 11:55  | 

Opțiunile binare oferă posibilitatea de a tranzacționa fluctuațiile de preț pe diferitele piețe financiare, mărfuri, acțiuni, etc. Tranzacționarea opțiunilor binare presupune doar să estimezi dacă prețul unui activ sau instrument va crește sau va scădea de la valoarea actuală într-un anumit interval de timp. Aceste opțiuni sunt instrumente cu profit și pierderi fixe. O altă particularitate ar fi aceea că opțiunile binare nu generează costuri suplimentare. Brokerii care oferă opțiuni binare câștigă din diferența dintre cât plătesc pentru o tranzacție câștigătoare si primele încasate de la clienți, în cazul tranzacțiilor nereușite. Piața platformelor de acest tip este în continuă creștere. Popularitatea lor vine din ușurința cu care se pot exploata în vederea obținerii de profit. Oricine, chiar și fără pregătire în domeniu poate avea acces la această lume a tranzacțiilor financiare.

Opțiunile binare sunt opțiuni care pot fi tranzacționate și care necesită doar prezicerea direcției spre care se va mișca prețul unui activ. Cu opțiunile binare nu trebuie să prezici dimensiunea mișcării; tot ce este important este direcția în care se mișcă prețul. Dacă estimarea este corectă atunci când expiră opțiunea, vei câștiga bani. Dacă predicția nu este corectă, pierzi bani. Cu opțiunile binare există doar două posibilități. Opțiunile binare sunt printre cele mai populare opțiuni de pe piață, deoarece toate potențialele riscuri și rentabilitatea sunt deja cunoscute. Aceste opțiuni sunt cele mei simple opțiuni bursiere, care se mai pot numi și operațiuni cu profit fix. Este o metodă sigură de a tranzacționa fără a fi nevoie de un capital foarte mare pe care nu și-l poate permite oricine. Oricine, chiar și fără pregătire în domeniu poate avea acces la această lume a tranzacțiilor financiare.

Aceste opțiuni binare pot fi exploatate și de către cei mai neexperimentați în vederea obținerii profitului. Unii oameni cataloghează opțiunile binare ca fiind un simplu pariu dacă o valută va crește sau nu într-o anumită perioadă de timp. Acest tip de tranzacționare online este foarte populară pentru că este foarte ușor de administrat și poate fi făcută de oriunde. În funcție de evoluția activului respectiv, valoarea opțiunii scade sau crește. În ultimii ani, opțiunile binare au devenit foarte populare ca mijloace de tranzacționare pe piața mondială. Acestea cresc posibilitatea unui profit mare, datorită ușurinței cu care se tranzacționează. Ele sunt clasificate în 2 mari categorii: cele de tip call și cele de tip put. Cele de tip call sunt cele în care speculatorul preconizează o creștere a activului la o dată limită diferită de cea actuală. Cele de tip put sunt acelea în care se speculează o scădere a activului. Pe piață sunt o sumedenie de oferte în ceea ce privește gama de brokeri din care se poate alege. Fii cu mare băgare de seamă și efectuează toate verificările necesare înainte de a opta pentru unul sau altul. Nu risca să pierzi bani degeaba. Atât timp cât îți iei toate măsurile de precauție, riscurile scad la minim. Este un lucru știut că sunt mulți brokeri necinstiți si un trader poate risca să nu fie efectuată o retragere de fonduri, de exemplu.

Concluzii

Cea mai importantă concluzie care se poate trage este că dacă ești la curent cu ultimele știri și dacă acorzi o atenție deosebită subiectului, dacă urmărești evoluția acțiunilor la bursă, pentru a putea face o predicție cât mai corectă a rezultatului unei investiții, șansele reușitei cresc semnificativ. Este soluția ideală pentru cei care doresc un profit rapid și fără prea mult efort. Oricine, chiar și fără pregătire în domeniu poate avea acces la această lume a tranzacțiilor financiare. Dacă ești dispus să-ți asumi riscurile care se impun, pașii pe care ar trebui să-i urmezi sunt:

- identificarea unui activ,

- formularea unei direcții de evoluție a acestuia – în scădere sau în creștere,

- setarea unei sume pe care vrei să o tranzacționezi în acest sens.

Poți avea un profit foarte mare dacă reușești să identifici corect ce se va întâmpla cu activul pe care l-ai ales, până la 80-90%. Desigur, profitul nu este asigurat și depinde mult de natura activului și de banii investiți. De asemenea, dacă alegi să tranzacționezi cu ajutorul unui broker, asigură-te că acesta dă dovadă de transparență. Găsirea unor servicii de calitate nu este foarte ușoară, dar în final merită. Reușita se va vedea în profiturile obținute.

Tranzacționarea cu opțiuni binare ar trebui tratată ca orice altă tranzacție și necesită un plan riguros. Până la urmă, orice acțiune de acest tip necesită o documentare riguroasă și luarea tuturor măsurilor de precauție necesare pentru a minimaliza riscurile unei pierderi. Dacă respecți acești pași simpli, șansele de reușită cresc semnificativ.

optiuni binare, tranzactii valutare, lucreaza de acasa, binary options
Claudiu Vasile
10.08. 2016 11:26  | 

Opțiunile binare sunt clasate ca „opțiuni exotice” deși acestea sunt foarte ușor de folosit și de înțeles, din punct de vedere funcțional. Opțiunile binare sunt un mod simplu de a negocia fluctuațiile prețurilor în multiple piețe globale, dar un negociator trebuie să înțeleagă riscurile și beneficiile acestor instrumente neînțelese. Opțiunile binare sunt diferite de cele tradiționale. Dacă sunt negociate, se înțelege că aceste opțiuni au plăți diverse, taxe și riscuri, fără a menționa structura fondurilor și un proces de investiție complet diferite. În ultima perioadă, piața platformelor de opțiuni binare a fost într-o continuă dezvoltare. Pe piață există deja o mare varietate de astfel de platforme pe care se pot înscrie persoanele dornice să exercite acest tip de comerț.

Tipuri de opțiuni binare

După cum am menționat deja, pe internet există multe companii care se ocupă cu tranzacționarea de opțiuni binare. Ca în orice domeniu de activitate, cu siguranță că se pot enumera câteva diferențe între acestea dar scopul principal, și anume opțiunile binare, sunt aceleași indiferent de compania cu care decizi să începi „o afacere”.

La baza opțiunilor binare stau două tipuri: Call și Put. Primul tip de opțiuni binare, cele de tipul Call sunt acelea în care investitorul speculează că activul va crește la data limită, față de data actuală (momentul în care se face predicția). Pe de altă parte, opțiunile binare de tip Put sunt cele în care investitorul speculează că prețul activului va scădea.

Cel mai mare avantaj al opțiunilor binare e faptul că investitorul va câștiga bani în cazul unei predicții corecte. În altă ordine de idei, chiar dacă acțiunile descresc, utilizatorul unei anumite companii va fi recompensat, chiar dacă acționarii vor pierde bani pentru deprecierea activelor.

Exemplul de mai sus e un tip de opțiune binară tipică – cel mai comun tip de opțiune binară din Europa. Agenții internaționali oferă în general diverse alte tipuri de opțiuni binare. Acestea includ opțiuni binare „cu o singură atingere” în care prețul doar trebuie să atingă un anumit nivel țintă înainte de a expira, pentru ca utilizatorul să câștige bani. Există o țintă peste și sub prețul curent, așa că negociatorii trebuie doar să aleagă care țintă cred că va fi atinsă înainte de expirare.

O „varietate” de opțiuni binare le permite negociatorilor să selecteze o gamă de prețuri pe care valoarea o va atinge înainte de expirare. Dacă prețul rămâne în clasa selectată, se primește un beneficiu. Dacă prețul iese din gama selectată, investiția e pierdută.

Avantaje și dezavantaje

Există un beneficiu al acestor instrumente de negociere, dar necesită o anumită perspectivă. Un avantaj major e că riscul și beneficiul sunt știute. Nu contează cât de mult se mișcă piața în favoarea sau împotriva negociatorului. Există doar două rezultate: câștigi o sumă fixată sau pierzi o sumă fixată. De asemenea, de obicei nu există taxe, precum comisioane, în aceste instrumente de negociere (agenții pot să varieze). Opțiunile sunt simplu de folosit și se poate lua doar o decizie: valoarea va urca sau va scădea? De asemenea, nu există nici griji legate de fonduri, deoarece negociatorul nu deține de fapt acea sumă de bani și în consecință agenții pot să ofere prețuri nenumărate și date de expirare care sunt atractive pentru negociator. Un beneficiu final e că negociatorul poate să acceseze multiple clase de beneficii din piețele globale oricând deoarece piața e deschisă undeva în lume.

Principalul dezavantaj al opțiunilor binare mari/mici e că beneficiul e mereu mai mic decât riscul. Asta înseamnă că un negociator trebuie să aibă dreptate într-o mare măsură pentru a acoperi pierderile. În timp ce plata și riscul fluctuează de la agent la agent sau de la instrument la instrument, un lucru rămâne constant: pierderea negocierilor îl va costa pe negociator mai mult decât el/ea ar putea câștiga din câștigarea unei investiții. Alte tipuri de opțiuni binare pot să asigure plăți în care câștigul e potențial mai mare decât riscul.

Care sunt etapele care trebuie parcurse pentru a face o predicție corectă?

1. Identificarea uni activ

2. Deciderea asupra formulării direcției lui de creștere – în sus sau în jos

3. Deciderea asupra sumei care urmează să fie tranzacționată în acest sens

Dacă ai avut o intuiție bună și ai reușit să identifici corect direcția activului pe care l-ai ales, vei putea avea beneficii de până 80-90%. Cu siguranță, profitul nu e asigurat și depinde de direcția în care banii sunt investiți.

Opțiunile binare sunt foarte simplu de accesat și utilizat. Un lucru esențial e că utilizatorul trebuie doar să ia decizia corectă și de ce mai multe ori poate face acest lucru doar efectuând o simplă căutare pe Google.

optiuni binare, tranzactii valutare, lucreaza de acasa, binary options
Claudiu Vasile
26.07. 2016 14:54  | 

La fel ca in piata de capital trading-ul cu optiuni binare consta in atat stiinta cat si arta. Doua elemente fara de care trading-ul nu poate exista. Dar bineinteles pana putem ajunge asa zisi artisti, trebuie mai intai sa ne bazam pe stiinta pentru solidificarea cunostintelor. In alte cuvinte sa devenim un fel de savanti. Iar la fel ca orice om de stiinta respectat ne trebuie un plan, o metoda de abordare meticuloasa si in plus o strategie.

Cateva strategii comune de tranzactionare in optiunile binare

Inainte sa intram in paine si sa lamurim cateva strategii folosite de traderi in tranzactionarea optiunilor binare asigurati-va ca cititi putin despre acestea si ca intelegeti conceptul care sta la baza lor. Mai apoi cautati o platforma de tranzactionare prin intermediul internetului si incepeti cu un cont de tip demo. Deobicei internetul este plin de astfel de platforme de tranzactionare asa ca nu ar trebui sa intampinati nici un fel de problema. Singura problema va fi sa va decideti care arata mai bine si care platforma are interfata mai prietenoasa. Dupa aceasta sunteti pregatiti sa incepeti tranzactionarea si sa incercati diversele strategii.

Strategia trendului

Este o strategie folosita atat de traderi experimentati cat si de incepatori, facand-o astfel una dintre cele mai comune strategii folosite in tranzactionarea optiunilor binare. Dupa cum intuiti din numele acestei strategii ea implica studiul trend-ului unui activ. La fel ca intr-unul din articolele anterioare lucrurile sunt destul de simple, dupa cum veti vedea imediat. Sa ne imaginam ca avem un grafic care arata evolutia pretului unui activ. Acesta poate sa scada, sa creasca sau sa descrie o linie dreapta constanta, caz in care el nu va fi nici ascendent nici descendent ci plat. Avand aceasta imagine in minte trebuie sa pastram in cap 3 cuvinte: CALL, PUT si NO TOUCH. In cazul in care consideram ca graficul va arata un trend ascendent folosim optiunea CALL, daca acesta da semne ca pretul va scadea si deci va prezenta un trend descendent vom alege PUT, iar daca acesta este plat vom opta pentru optiunea NO TOUCH. Atat de simplu!

Strategia Pinocchio

Un nume destul de hazliu pentru un domeniu atat de serios nu? Aceasta metoda este folosita atunci cand o cadere sau crestere drastica a pretului in directia opusa este preconizata. Daca sunt motive sa credem ca pretul va creste brusc folosim optiunea CALL, iar invers la o cadere spontana a acestuia vom folosi metoda PUT. Aceasta metoda este cel mai bine folosita in cazul unui cont demo cu una dinte platformele de tranzactionare.

Strategia riscului inversat

Una dintre cele mai populare strategii in lumea traderilor de optiuni binare datorita eficientei acesteia, prin aceasta metoda se incearca minimizarea riscului si cresterea sansei unui rezultat de succes. Ea implica plasarea unui ordin de tip CALL si PUT simultan pe acelasi activ. Aceasta metoda este in special eficace atunci cand avem de a face cu pretul unui activ care este fluctuant. Cum optiunile binare au doar doua rezultate posibile (sa creasca sau sa scada) aplicarea unei astfel de strategii va asigura ca minim unul din ordinele plasate va genera un rezultat pozitiv.

Strategia duplicitatii

Din nou o metoda populara de a minimiza riscul si de a mari profitul (pentru ca asta vor toti), similar cu strategia Pinocchio. Este in special folosita de traderii optiunilor binare in momente de mare volatilitate a pietii. Ideea generala este de a plasa un ordin de tip PUT asupra unui activ ascendent dar care da semne ca va scadea. In momentul scaderii pretului activului, un ordin de tip CALL va fi plasat cu speranta ca pretul va creste din nou. Similar aceasta metoda functioneaza si in sens invers cu plasarea unui ordin de tip CALL asupra unui activ aflat in declin si un ordin de tip PUT cand acesta incepe sa creasca, avand de aceasta data speranta ca el va scadea.

strategii, optiuni binare, tranzactionare, metode populare
Claudiu Vasile
30.06. 2016 16:15  | 
Opțiunile binare - Ce înseamnă și cum poți avea profit?

Opțiunile binare reprezintă o piața internațională de schimb valutar, în care participanții câștigă din diferența de cursuri valutare internaționale. Tranzacțiile au loc prin Internet cu ajutorul unui sistem de tranzacționare internațională.

De ce să tranzacționam opțiuni binare?

Opțiunile binare seamănă din multe puncte de vedere cu Bursa, dar sunt mult mai accesibile, deoarece moneda poate fi tranzacționată electronic, proces ce poate fi realizat direct prin orice bancă autorizată pentru asta, chiar daca aceasta este la celalalt capăt al lumii. Băncile din toată lumea tranzacționează sume exorbitante în funcție de nevoile și cerințele fiecăreia. Opțiunile binare reprezintă cea mai mare piață internațională de tranzacționare a monedelor diferitelor țări, cotațiile valutare modificându-se în funcție de situațiile politice și sociale. Cu toate că piața opțiunilor binare este o piață riscantă, cu o disciplină corectă, cei care tranzacționează pot avea câștiguri foarte mari. Pentru a obține acest lucru, este necesară o disciplină foarte riguroasă care constă în:

* o strategie de tranzacționare foarte clară;

* partajarea riscurilor;

* respectarea regulilor de tranzacționare;

* control emoțional - stăpânirea fricii sau a lăcomiei.

Piața valutară este una foarte riscantă încercând să ducă mereu în eroare participanții. Piața opțiunilor binare se bazează pe date, statistici si probabilități. Aceasta nu oferă nicio garanție. Doar în condiția în care tranzacționezi mai mult timp poți deveni un trader de succes. Un avantaj al pieței opțiunilor binare este faptul că îți poți face programul așa cum dorești. Ca și în cazul Bursei de Valori, exista traderi si investitori care caută să se ocupe de vânzarea si cumpărarea de valută, pentru tine, prin capitalul tău personal.

Cum putem avea succes pe piața opțiunilor binare?

Pentru a avea succes pe această piață, este necesară o largă documentare și în special acceptarea faptului că riscurile există. Chiar și o simplă achiziție a unui bun poate fi riscantă. Când vine vorba de valute, riscurile cresc în special din cauza faptului că piața valutară este influențată in mod direct de situații politice sau sociale care nu pot fi controlate. În acest fel există întotdeauna un factor de risc ridicat. Cu toate acestea, băncile tranzacționează zilnic aproximativ 3 trilioane de dolari. Există reguli foarte clare în ceea ce privește această piață și, mai mult decât atât, există organisme de supraveghere care protejează interesele tuturor participanților, precum și mecanismele de tarifare bazate pe oferte și cereri, exact la fel cum se întâmplă și pe alte piețe. Riscurile majore constau în diferențele de cursuri valutare. Succesul pe această piață îl constituie în mare parte experiența și perseverența. Este foarte clar faptul că dorința de profit imediat este foarte riscantă și poate aduce pierderi foarte mari. Încă nu există suficienți traderi calificați care să fie capabili să sfătuiască în a nu risca sau care să nu se folosească de gestionarea banilor. Dacă tranzacționarea este făcută la întâmplare și nu se ține sub control posibilitatea pierderii, este foarte posibil ca tranzacționarea pe piața opțiunilor binare să fie un fiasco total. În momentul în care cineva hotărăște să încalce principiile profesionale și se bazează strict pe noroc, seria pierderilor începe să devină o certitudine. Un trader capabil trebuie să știe când să spună stop și să reconsidere atitudinea sa față de piață. În caz contrar, pierderile pot crește foarte mult. Piața opțiunilor binare presupune activitate psihologică și implicare 100%. Înainte de a începe tranzacționarea, trebuie să îți depășești diferențele de motivație, frica, dubiile, lăcomia, euforia și alte emoții. Cu cât tranzacționezi mai bine și mai clar, cu atât îți deschizi noi portițe pentru profit și mai ales încredere de sine.

Tranzacționăm sau nu pe piața opțiunilor binare?

Tranzacționarea pe această piața rămâne decizia fiecăruia dintre noi. Dacă suntem pregătiți să ne asumăm niște riscuri în vederea câștigului și mai ales dacă suntem capabili să ne stăpânim emoțiile și lăcomia, succesul ar putea să apară. Înainte de a tranzacționa pe această piață, este recomandat să-ți iei toate informațiile posibile și să apelezi la serviciile traderilor specializați în astfel de tranzacții. Cu siguranță că există riscuri chiar dacă îți iei toate măsurile de precauție, deci este bine să fii pregătit pentru orice scenariu posibil. Caută mereu oportunități interesante de tranzacționare, perfecționează strategiile sau testează altele noi. Respectând niște reguli de bază și analizând foarte clar factorii de risc la care te supui, vei putea dezvolta și trăi o viață interesantă și activă din punct de vedere profesional. Ca și orice altă investiție, trebuie tratată ca atare și acceptată.

optiuni binare, tranzactii valutare, lucreaza de acasa, binary options
Claudiu Vasile
29.06. 2016 15:27  | 

Optiuni binare? Ce Dumnezeu or fi insemnand si alea? Desi aceasta terminologie ar parea la inceput ceva rupt din lumea matematicii, acesta nu este deloc cazul. Impreuna ele inseamna un singur lucru: sansa fiecaruia de a face bani de acasa, din confortul propriului camin.

Deci trebuie sa te intrebi, “ Vreau si eu sa intru in randul oamenilor care fac bani de acasa folosindu-ma de aceasta tehnica a strategiilor optiunilor binare? Daca raspunsul este ”Da” atunci ai venit in locul potrivit pentru aceasta, iar sfatul meu este sa citesti mai departe sa intelegi si ce inseamna!

Scurt si la obiect optiunea binara, dupa cum ii spune si numele trebuie privita ca pe un ”ceva” care iti permite sa alegi. Un da sau un nu, un 0 sau un 1! Acum ca am clarificat de unde vine optiune si de unde vine binar, trecem mai departe! Optiunile binare sunt defapt unul dintre cele mai usoare elemente financiare pe care cineva le poate tranzactiona in mediul online in cadrul unei platforme de tranzactionare. Practic si concis in momentul tranzactionarii acestor instrumente, traderul trebuie sa raspunda daca pretul optiunii binare pe care acesta o are, va fi mai mare sau mai mic intr-un moment viitor fata de momentul din present. De exemplu daca avem o optiune binara cumparata care are un anumit pret in momentul de fata, trebuie sa spunem daca peste 4 ore in momentul expirarii acesteia pretul va fi mai mare sau mai mic. E cam atat de simplu ca proces! Cel putin in aparenta.

La fel ca orice alt aspect din vietile noastre lucrurile devin mai interesante, iar optiunile binare nu fac exceptie de la acest caz! Daca ti se pare sufficient de interesant si o oportunitate de a invata ceva nou atunci sa continuam si sa vedem si terminologia legata de aceste instrumente financiare. In primul rand trebuie cunoscut faptul ca aceste elemente tranzactionabile mai pot fi numite”totul sau nimic”, “bani sau nimic”, “optiuni digitale” sau “optiuni cu rata de returnare fixa”. Dupa cum le spune si numele ele te vor plati fie o anumita suma de bani, fie nimic. Evident plata se va face in cazul in care vei ghici raspunsul legat de pretul viitor al unei optiuni. Oare mai mare sau mai mic?

Si daca tot suntem la pret sa lamurim si ceva despre anumiti termeni de specialitate. In momentul in care o optiune este profitabila si genereaza un anume venit spunem despre aceasta ca a expirat in bani, iar vice versa daca aceasta este neprofitabila spunem ca a expirat in afara banilor. Simplu nu? Pe langa aceasta, pretul pe care o optiune binara il va avea in momentul expirarii se numeste striking price, sau pretul de lovire. Si dupa cum probabil intuiti, acesta poate fi mai mare sau mai mic decat pretul pe care optiunea binara il avea in momentul imediat precedent, expirarii acesteia. Acum ca detinem o privire de ansamblu asupra insusirilor fundamentale ale acestor instrumente financiare trebuie sa intelegem putin strategia de baza in momentul tranzactionarii optiunilor binare.

La fel ca si pana acum voi incerca sa fiu cat mai concis si simplu, astfel incat lucrurile sa fie pe intelesul tuturor. O alta trasatura fundamentala a optiunilor binare este accea ca ele pot fi doar cumparate. Astfel ca daca un trader va considera ca o optiune binara va creste, el va opta pentru cumpararea unei optiuni de tip “CALL”, iar pe de alta parte daca acesta va considera ca aceasta va scadea in perioada urmatoare, va cumpara o optiune de tip “PUT”. Iar cu acestea incheiem elementele de baza care trebuie stiute in momentul inceperii tranzactionarii cu astfel de instrumente financiare.

Bineinteles pe masura ce ne vom obisnuim cu terminologia si cu aspectele de baza vor urma si alte lucruri cum ar fi diverse strategii de tranzactionare, importanta duratei de expirare a unei optiuni binare, ce broker e bine sa alegi dintre multitudinea de brokeri existenti si asa mai departe. Dar deocamda familiarizarea cu noii termeni si intelegerea aspectelor de baza este cea mai importanta. Succes!

optiuni binare,finante,tranzactionare
Claudiu Vasile
24.06. 2016 19:13  | 

Introducere

Piata online de tranzactionare le ofera celor interesati tot felul de oportunitati financiare care sa le creasca nivelul profitului. Fiind vorba despre instrumente financiare care sunt usor de inteles de catre toata lumea, acest tip de tranzactii se presupune ca pot aduce un castig doar bazandu-se pe specularea anumitor situatii financiare (de genul crestere/descrestere a unei perechi valutare, etc.). Cu toate acestea, insa, de foarte multe ori optiunile binare se confunda foarte usor cu cele de pe piata Forex. De aceea, pentru asigurarea reusitei in cadrul acestor instrumente financiare derivate este ca fiecare persoana interesata sa-si stabileasca niste optiuni binare strategii.

Cum functioneaza optiunile binare

Spre deosebire de piata Forex, in cazul optiunile binare lucrurile stau ceva mai bine, fiind niste operatiuni financiare, mult mai usor de inteles. In cazul optiunilor binare exista posibilitatea de castiga chiar si atunci cand pierzi, desi acest lucru pare a fi imposibil. Atat timp cat actionezi la timp, atunci cand incepi sa pierzi, vei reusi sa-ti limitezi nivelul pierderilor, iar acest lucru inseamna castig in cazul optiunilor binare. Deoarece multi dintre jucatorii de pe pietele de profil sunt incepatori au impresia ca toate aceste operatiuni financiare sunt optiuni binare inselatorie. Insa, optiunile binare sunt niste interpretari ale fluctuatiilor de pe diverse piete financiare in ceea ce priveste pretul.

In fapt este vorba despre niste previziuni care se realizeaza asupra acestor fluctuatii, in legatura cu cresterea/scaderea valorii unui instrument sau activ, pe o anumita perioada de timp stabilita. Cei care au stabilite optiuni binare strategii inteleg mult mai bine modul in care trebuie utilizate optiunile binare “Call” si “Put”in legatura cu o pereche valutara, de exemplu. In functie de realizarea predictiei, in cadrul unei saptamani, legat de evolutia unei perechi valutare (Euro/GBP), de exemplu. Nivelul profitului, intr-un astfel de caz se poate incadra intre 70% si 400%, in functie de stabilirea unui instrument care are un venit si o pierdere fixa. Tot ceea ce are de facut un jucator de optiuni binare este sa bifeze “Call” pentru crestere sau “Put” pentru scadere.

In cazul optiunilor binare un poti afla rezultatul optiunii tale decat atunci cand a expirat durata optiunii, iar aceasta data a scadentei este stabilita la inceput si poate dura de la cateva secunde si pana la cateva zile. Pentru cei care abia incep sa utilizeze optiunile binare este bine de stiut ca numarul acestora este de 5: Boundary Options, High/Low (Call/Put-Up/Down), 60 Seconds Option, Option Builder si Touch/No Touch. Spre deosebire de alte forme de tranzactionare online, in cazul optiunilor binare nu sunt alte costuri suplimentare, asa cum este cazul Forex-ului. Tot ceea ce trebuie sa stie o persoana care va lucra cu optiunile binare este ca atunci cand isi stabileste aceste optiuni binare strategii trebuie sa aiba in vedere identificarea unui activ, stabilirea directiei in care acesta o sa evolueze (crestere/scadere) si stabilirea sumei de bani pe care urmeaza sa o directioneze in sensul stabilit.

Totusi cum se intampla sa existe optiuni binare inselatorie? Exista diferite modalitati de realizare a unei astfel de inselatorii: fie brokerul desemnat de catre jucator modifica datele de tranzactionare din interior, oferind informatii false, care conduc la luarea unor decizii incorecte, in folosul acestuia (este mai putin intalnita in practica, dat fiind nivelul crescut la reglementarilor impuse borkerilor/firmelor de brokeraj pentru operatiunile de optiuni binare), fie prin retragerea fara nicio autorizatie de diverse sume de bani de pe cardul jucatorului. Aceasta forma de inselaciune poate fi contracarata prin limitarea nivelului sumelor de bani de pe cardul bancar.

Concluzii

Spre deosebire de alte forme de tranzactionare online, optiunile binare sunt mai bine implementate si mai usor de folosit. Nu sunt foarte multe elemente de gestionat, iar nivelul de fraudare este cu mult mai scazut decat in cazul altor operatiuni de tranzactionare. Insa, ca in cazul tuturor operatiunilor online care presupun un risc ridicat, ideal ar fi ca jucatorul sa se familiarizeze mai intai cu modul de operare si abia apoi sa inceapa sa utilizeze sistemul optiunilor binare.

optiuni binare strategii, optiuni binare inselaciune,
Claudiu Vasile
24.06. 2016 19:11  | 

Introducere

Piata Forex este una care a captat o amploare deosebita pe intreg Globul. In Romania, tranzactiile Forex si-au facut aparitia in urma cu doar cativa ani. Modul de prezentare al acestei piete de tranzactionare a condus pe foarte multi oameni la concluzia ca tranzactii forex teapa. Definitia termenului forex este urmatoarea: “schimb international, ce are loc pe Internet, folosindu-se un sistem de tranzactionare.” Din pacate educatia romanilor in ceea ce priveste notiunile economico-financiare nu este atat de elevata, astfel incat acestia sa faca diferenta intre sistemul de tranzactionare Forex si modul in care acesta este prezentat de catre firmele care-l utilizeaza in tara noastra. De aici, insa, incepe ceea ce multi considera Forex-ul a fi o inselaciune.

Cum sunt prezentate tranzactiile Forex in Romania

Din fericire, sistemul de tranzactionare Forex este o notiune reala, care functioneaza legal si, in anumite cazuri, aducand profit celor care il utilizeaza. In Romania, intrarea pe piata financiara a acestui sistem a fost asimilata notiunii de Bursa de Valori. Chiar daca exista o serie de elemente asemanatoare, intre cele doua sisteme de tranzactionare exista foarte multe diferente.

Spre deosebire de Bursa de Valori, pe Forex se desfasoara mult mai usor (nu ai nevoie decat de un cont inregistrat la o firma autorizata de Forex, de instalarea unui program special pe computer sau oricare alt dispozitiv care are o conexiune la Internet, precum si de un cont bancar. Recomandabil ar fi sa iti angajezi un trader personal, care sa te ajute, macar pana intelegi cum functioneaza sistemul. In aparenta totul este simplu de inteles si usor de transpus in practica. Din nefericire, aici incepe prima parte de deformare a acestui fenomen, care ii poate asigura unei persoane independenta financiara. Modul in care sunt prezentate de catre firmele de profil din Romania este unul artificial si in care accentul cade pe o imbogatire ultra-rapida. Niciodata, din tranzactiile pe Forex nu te vei putea imbogatiti peste noapte, mai ales daca esti incepator. Orice trader care a ajuns sa castige din Forex a facut-o in timp, cu foarte multa rabdare si alegandu-si cu mare atentie tranzactiile. Numarul acestora este insa mic, comparativ cu cei care au sfarsit prin a concluziona ca tranzactii forex teapa.

Modul de abordare al firmelor care se ocupa de piata Forex din Romania este una care aduce aminte de celebrele organizatii piramidale de tip Caritas sau Philadelpia care au falimentat multi romani. Celor interesati li se promit castiguri fabuloase in doar cateva minute, iar cu cat este mai mare suma depusa, cu atat mai mare o sa fie profitul inregistrat. Rata de pierdere a jucatorilor incepatori de Forex este de aproape 85%, ceea ce inseamna ca doar un numar extrem de mic de persoane reusesc sa castige, in timp ce majoritatea pierd. Ceea ce este si mai grav insa este atunci cand iti pierzi banii pe mana unui trader, care se presupune ca este profesionist si mult mai calificat decat cel care finanteaza tranzactiile. Piata Forex din Romania are foarte putini brokeri care sa se incadreze in tiparul cerut de codul etic financiar; brokerii din Romania sunt slab pregatiti si nu stiu sa exploateze anumite oportunitati care apar pe piata de tranzactionare. Iar aici intervine cea de-a doua parte a ceea ce pare a fi inselatoria Forex: acesti brokeri prezinta piata Forex ca pe o forma de castig garantat. Ori, asa ceva nu poate exista in nicio piata financiara; atat timp cat cineva castiga, altcineva pierde. Iar acesta este un adevar care este imuabil!

Jucatorii de pe piata Forex nu sunt doar incepatori sau persoane care joaca ocazional; majoritatea este reprezentata de fonduri financiare cu o mare putere economica. Ca sa castigi cu adevarat si sa nu ajungi la concluzia ca tranzactii forex teapa trebuie sa te documentezi si sa inveti cat de multe posibil despre aceasta piata. Daca ai inteles cum functioneaza mecanismul atunci sansele tale de castig au crescut putin mai mult. Insa, gandeste-te de zece ori inainte de a-ti plasa economiile intr-o forma riscanta de castig, care de multe ori poate fi fraudata cu usurinta.

Concluzii

Concluziile care se impun din studierea pietei Forex din Romania sunt simple: acest sistem este prezentat ca o oportunitate unica de imbogatire peste noapte, este pusa in practica de brokeri care nu sunt bine pregatiti si este usor de fraudat. Pentru a evita astfel de probleme, ideal ar fi sa cauti o alta sursa de castig, cu un grad mai ridicat de siguranta decat tranazactiile Forex.

Forex tranzactii teapa, teapa Forex, tranzactii online teapa,
Claudiu Vasile
13.02. 2016 00:00  | 

Înainte de a porni în călătoria dumneavoastră de tranzacționare, deveniți în primul familiarizați cu unde, cum și de ce să începeți și nu cădeți în capcanele organizațiilor care câștigă bani de la tranzacționarii lipsiți de experiență. Acest articol explică unii termeni de bază, care îi veți întâlni cu siguranță pe piață, precum și metode ale unor tranzacționari.

Succesul la bursa de valori se corelează cu cantitatea de risc, ceea ce înseamnă că puteți deveni bogat rapid sau pierde simplu totul. Dacă intenționați să aveți succes, profit și să faceți niște bani serioși, bursa de valori este o oportunitate unică datorită căreia puteți tranzacționa on-line de oriunde, fără vreun angajat, fiind propriul dumneavoastră șef, nu trebuie să plătiți pentru închirierea spațiului sau să vă faceți griji din cauza concurenților. Cel mai mare concurent la bursa de valori este de obicei numai abordarea dumneavoastră.

Puteți începe chiar cu o sumă mai mică de aproximativ 5000 $ și să începeți sa castigați o bună sumă suplimentară de bani. Dacă nu aveți experiență cu mărfuri sau tranzacționare de futures, mai bine le evitați și tranzacționați numai acițuni.

Succesul dumneavoastră poate veni chiar după doar câteva zeci de minute pe zi sau pe săptămână și nu trebuie să vă petreceți opt sau mai multe ore pe zi, cum este de obicei la un loc de muncă stabil. Dar înainte de a ajunge la un astfel de succes, trebuie să vă dedicați cu sârguință mult efort pentru tranzacționări.

În primul rând, investiți în dumneavoastră și în autoeducație. Un mod bun de a începe tranzacționarea la bursa de valori este de a găsi pe cineva de succes și cu experiență bogată în domeniu și a observa felul de abordare, planul său de tranzacționare și psihologia de tranzacționare. Dacă nu se poate, puteți înlocui asta cu workshop-uri profesionale și cel mai important, încercările reale de strategii de tranzacționare. Oricine, care creează un plan de tranzacționare bun și îl urmează cu adevărat, poate fi de succes la bursa de valori.

Tranzacționarea la bursa de valori are un avantaj incontestabil și anume posibilitatea de tranzacționare demo - puteți cumpăra și vinde acțiuni sau mărfuri în mod fictiv, copia valorile de intrare și de ieșire din poziția dumneavoastră într-un tabel simplu Excel, apoi să evaluați situația ca și cum ar fi tranzacționare reală. Când această testare vă confirma faptul ca idee si strategia funcționează, puteți începe modul real de tranzactionare.

Începeți cu o sumă mai mică pe care o creșteți treptat în cazul în care încă se amortizează. În același timp câștigați experiență valoroasă și mai târziu puteți începe să vă gândiți la cariera de tranzacționar de succes la bursă.

Deși tranzacționarea la bursă este ușorara din punct de vedere tehnic, aceasta devine mai dificilă din punct de vedere psihologic. Cel mai important este să vă protejați capitalul la început. Nu puteți câștiga pe termen lung la bursa de valori, dacă nu știți nivelul maxim de risc, pentru fiecare tranzacție pe care doriți să o realizați.

Glosar de termeni comuni la bursa de valori
 • Opțiune - un instrument financiar care vă oferă dreptul de a cumpăra sau de a vinde un activ într-un timp predefinit pentru un anumit preț.
 • Piața financiară - bursa de valori, un loc unde au loc operațiunile cu instrumente financiare
 • Bursă - acțiunile unei societăți
 • Marfă - un lucru cu care puteți tranzacționa
 • Broker / broker acțiuni - o persoană sau companie care mediază tranzacții cu instrumente financiare
 • Futures – un acord care obligă proprietarul la a cumpăra un activ într-un timp predefinit pentru un anumit preț
 • Administrarea banilor - gestionarea banilor în conformitate cu normele definite în mod clar

piata de capital, succesul la bursa, piata financiara, optiune, administrarea banilor, succesul dumneavoastra
Claudiu Vasile
12.02. 2016 00:00  | 

In zilele noastre, tranzacționarea de optiuni binare este o modalitate tot mai populară de a face bani. Cu toate acestea, înainte de a începe de tranzacționarea cu un cont real, este bine să testați totul fără riscul de a pierde depozitul inițial. Marea majoritate a brokerilor ofera noilor clienti un cont demo unde pot tranzacționa cu bani virtuali. Veți primi, de obicei suma virtuală de $ 10000, și până la o lună de testare gratuită.

Unde pot obține un cont demo

Puteți testa versiunea demo a contului opțiune de tranzacționare. Cel mai probabil, veți avea acces la cont timp de 14 de zile sau în funcție de acordul cu suport clienți. Puteți face un depozit de 100 $ în contul dumneavoastră (și desigur îi puteți retrage înapoi, dacă nu doriți să tranzacționați).

Acest tip de cont demo vă permite să testați mai multe strategii de tranzacționare și să adunați suficientă experiență pentru tranzacționarea cu un cont real. Puteți deschide un cont demo cu ușurință on-line, iar după înregistrare veți primi un e-mail de verificare cu mai multe informații despre tranzacționare și opțiuni de depunere.

O altă posibilitate este de a utiliza un cont demo oferit de Option Trade, și nu este necesar vreun depozit pentru a obține un cont demo, dar acest cont este strict limitat de timp. Societatea mamă a Option Trade operează de asemenea bine cunoscutul broker Hotforex.

Dacă nu insistați pe valoarea depozitului pentru a obține un cont demo, atunci ar trebui să încercați unii brokeri de încredere, cum ar fi Stockpair sau ETX Capital. Cu toate acestea, ei oferă conturi demo numai pentru depozitele de 1000 $ și mai mari.

La alegerea altor brokeri pentru a obține un cont demo, faceți mereu în primul rând o cercetare pentru a stabili dacă aceștia au licențele de utilizare necesare, informați-vă de asemenea despre reputația lor, astfel încât să nu ajungeți la probleme enervante de taxe mari de retragere sau chiar pierderea de depozit.

Tranzacționare de opțiuni binare necesită o investiție inițială din partea dumneavoastră, asa ca prima dată încercați tranzacționarea cu un cont demo, unde nu există obligații și nu există niciun risc. Cel mai probabil, este posibil să nu aveți caracteristicile unui tranzacționar de succes (marjă de apreciere, experiență) dacă sunteți doar la început; iar contul demo este tocmai din acest motiv - pentru a vă învăța cum să tranzacționați.

optiunile call, optiunile put, optiuni binare, altor brokeri, cont demo,
Claudiu Vasile
11.02. 2016 00:00  | 

Ce sunt de fapt opțiunile?

Opțiune este un acord între un cumpărător și un vânzător care acordă cumpărătorului dreptul de a vinde sau cumpăra un anumit bun de la vânzător la un preț predefinit până acordul (opțiunea) expiră. Dobânditorul plătește vânzătorului așa numita opțiune premium pentru acest drept. Valoarea opțiunii derivă din valoarea activei specifice.

Activele care stau la bază (adică specifice), din care este derivată opțiunea, sunt de obicei acțiuni, obligațiuni, titluri de credit, valute, etc.

Opțiunile ’’call” dau cumpărătorului dreptul de a cumpăra active în viitor. Acest tip de opțiune este cumpărată de către cumpărător, atunci când este probabil ca prețul activei să crească. Opțiuni ’’put” acorda titularului dreptul de a vinde activa. Opțiunile ’’put’’ sunt achiziționate atunci când cumpărătorul speculează scăderea prețurilor activelor.

Cumpărătorul poate exercita opțiunea în cazul în care oferta se îndreaptă în direcția dorită, sau poate permite opțiunii să expire sau o poate vinde.

Un cumpărător de opțiuni este într-o poziție lungă, un vanzator de opțiuni este într-o poziție scurtă. ’’Call” lung ofera titularului dreptul de a cumpăra activul suport pentru un anumit preț, dar acest drept durează doar pe durata de viață a opțiunii și se termină atunci când opțiunea expiră.

Vânzătorul de o opțiune ‘‘call“ are dreptul de a vinde activa specifică la prețul specificat (LONG PUT). Opusul acestei situații este poziția SHORT PUT.

Opțiuni binare sunt una din modurile de a valorifica banii. Oricine poate tranzacționa opțiuni din moment ce el / ea e matur/-ă. Depozitul minim pentru opțiuni binare diferă cu fiecare broker, cel mai adesea se află în intervalul de la 10 $ la 100 $.

Dacă vă gândiți la obținerea unui venit pasiv sau doar un venit suplimentar o singură dată și nu doriți să investiți o mulțime de bani, opțiuni binare sunt o oportunitate ideală pentru a crea un venit pasiv lunar regulat începând cu doar câțiva zeci de dolari.

optiunile call, optiunile put, venit pasiv, cumparatorul, acordul expira
Claudiu Vasile
11.02. 2016 00:00  | 

Forex (tranzacționare de schimb valutar) înseamnă tranzacționare cu monede străine și este de asemenea cea mai mare și cea mai lichidă piață financiară din lume. Aceasta depășește toate piețele de acțiuni obligațiuni. Orașe considerate a fi centre de tranzacții valutare sunt în mare parte Tokyo, Londra și New York.

Sistemul \"over the counter\" (OTC) interconectează bănci, companii de brokeraj, companii de asigurare, fonduri de investiții, întreprinderi, investitori etc., a căror scop comun este de a utiliza instrumente care să permită valorificarea banilor sau acoperirea riscului valutar cauzat de schimbări de valoare a valutei.

Un tranzacționar Forex face practic fluctuațiile de bani de cursuri valutare specifice. Puteți începe cu tranzacționare Forex de acasă, aveți nevoie doar de programul adecvat instalat pe calculator și un acont de tranzacționare, deschis cu un broker forex.

Piața forex permite tranzacționarea 24 de ore pe zi, 5 zile pe săptămână, și puteți începe chiar cu foarte puțini bani. Mulți brokeri oferă de asemenea un cont demo cu bani virtuali si se poate testa totul fără implicarea vreunui risc. Puteți afla de asemenea cum să creați un plan de tranzacționare și strategia profitabilă, inclusiv testarea lui.

Tranzacționarea și investiții în valută pot fi o modalitate foarte bună de a avea un venit suplimentar sau chiar și o afacere profitabilă. Tranzacționarea Forex nu are nici o taxa pentru deschidere și închidere tranzacționăriilor, în plus, este foarte lichid - cu doar un singur click puteți cumpăra sau vinde valute. Forex nu este dependent de rezultatele trimestriale ale companiei și se pot face bani atât când piața este în creștere cât și atunci când este în scădere.

În forex, totul depinde de dumneavoastră, nu aveți nevoie de angajați, nu aveți costuri fixe, puteți tranzacționa de oriunde unde există acces la internet. La început, puteți la fel de bine să tranzacționați doar mini-loturi și micro-loturi în loc de loturi clasice.

Forex este ușor de folosit, dar amintiți-vă întotdeauna să aveți un plan de tranzacționare și să pregătiți în prealabil o strategie de tranzacționare profitabilă. In zilele noastre, Forex este cea mai importantă și cea mai populară piață financiară din lume, deci asigurați-vă că o încercați.

ce este forex, tranzactionare de schimb valutar, fluctuatiile de bani, totul depinde, pregatiti in prealabil, profitabila, piata financiara
Claudiu Vasile
14.01. 2016 00:00  | 

Ca în orice alt domeniu, și în ceea ce privește brokerii de tranzacționare a opțiunilor binare există un top a celor mai serioase și performante platforme online unde puteți tranzacționa aceste opțiuni. Acest top a fost alcătuit pe baza a mai multor criterii, care au fost urmărite în cazul fiecărui broker în parte. Astfel, au fost luate în considerare aspecte precum autorizația brokerului, platforma de funcționare a acestuia, modalitatea de plată a cliențior, condițiile în care se poate deschide un cont, bonusul oferit de fiecare broker, precum și reviewurile online date de diferiți clienți ai acestor platforme.

Autorizația de funcționare a unui broker de tranzacționare a opțiunilor binare nu este obligatorie. O platformă online de profil poate funcționa și se pot opera tranzacții la bursă, fără a fi neapărat atestată sau acredotată de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Însă, deși nu este obligatorie, ea va fi întotdeuana un plus pentru o platformă onlie. Va fi un plus pentru că o astfel de autorizație înseamnă pentru brokerul respectiv experiență în domeniu, seriozitate și profesionalism în raportarea față de clienții săi, transparența tranzacțiilor. Autorizația de funcționare a unui broker de opțiuni binare este foarte simplu de găsit. De obicei această informație este listată chiar pe site-ul brokerului, atunci când acesta este autorizat. Dacă nu găsiți această informație pe site, un pic de cercetare suplimentară pe internet ar trebui să fie suficientă pentru a vă lămuri.

Un alt aspect extrem de important este platformă online a brokerului de tranzacționare a opțiunilor binare. Mai multe aspecte au fost urmărite aici. Ca în cazul oricărui site, primul lucru și cel mai important este dacă respectiva platformă este intuitivă, deci usor de înțeles și accesat. Dacă acest criteriu este îndeplinit, ulterior trebuie să treceți la citirea cu atenție a termenilor și condițiilor respectivului broker. Informații precum suma minimă necesară la deschiderea unui cont, bonusul oferit la prima depunere, suma minimă care poate fi scoasă precum și condițiile în care se poate realiza acest lucru.

Odată ce ați verificat termenii și condițiile unui broker și considerați că îndeplinește toate criteriile pentru a vă deschide un cont de tranzacționare la ei, mai puteți face un lucru, pentru o sigurață sporită. Deci nu vă grăbiți să vă deschideți contul. Nu înainte de a verifica ce au de spus alți utilizatori despre experiența avută cu brokerul ales de dumneavoastră. Internetul este plin de astfel de păreri și sunt suficiente câteva cuvinte cheie în google pentru a avea acces la aceste informații. Sfatul nostru este să nu căutati review-uri direct pe platforma unde doriți să vă faceți cont. De multe ori acestea pot fi părtinitoare. Nu toți brokerii aleg să fie impațiali, făcând publice pro și contra ale clienților săi. Ceea ce trebuie dumneavoastră să faceți este să căutați forumuri speciale unde interacționează cei care tranzacționează opțiuni binare. Mai există și o serie de site-uri, independente de orice platformă online de brokeraj online a opțiunilor binare, care fac periodic recenzii de încredere a acestor platforme, fără a fi în vreun fel părtinitoare.

Odată îndeplinite toate condițiile enumerate mai sus, și dacă sunteți satisfăcut de informația găsită, puteți în sfârșit să vă deshideți propriul dumneavoastră cont și să începeți să tranzacționați opșiuni binare.

În final vă prezentăm o listă a brokerilor de tranzacționare a opțiunilor binare, pe care noi îi considerăm de încredere, îndeplinind cu succes condițiile esențiale unei bune colaborări. Deși aceste platforme sunt extrem de profesioniste și serioase în raportul cu clienții lor, fiecare broker are proprii lui termeni și condiții pe care dumneavoastră le puteți sau nu găsi avantajoase. De aceea vă invităm să dublați informația primită de la noi cu propriile dumneavoastră verificări. Aceste site-uri de top a brokerilor de optiuni binare sunt: Banc De Binary, IQ option, 24Option.com, Topoption, TRBinary Option, OF OptionFair, BinaryOptionRobot și 10trade.

most professional binary options brokers, top brokers, online platforms,
Claudiu Vasile
13.01. 2016 00:00  | 

Au trecut deja câțiva ani buni de când a apărut pe piața internațională de brokeraj posibilitatea de a tranzacționa opțiuni binare. Așadar, suficient de mult timp pentru diverși investitori, români dar nu numai, de a acumula experiență cu anumiți brokeri de opțiuni binare de pe internet. Așa cum se întâmplă în orice domeniu, experiențele pot fi plăcute, dar nu numai. Acest articol își propune să facă un top al celor mai neplăcute experiențe pe care le-au avut investitorii de opțiuni binare cu anumiți brokeri online.

Modul în care cineva își alege platforma online de brokeraj este unul strict individual. Fiecare ia în calcul beneficiile oferite de aceste platforme, dar și alte detalii precum suma minimă necesară pentru a-ți deschide propriul cont sau de câte ori trebuiesc investiți sau rulați banii înainte de a putea fi efectiv scoși din cont.

Așadar nu credem că cineva ar fi putut influența în vreun fel dinamica conturilor existente pe aceste platforme online de tranzacționare a opțiunilor binare. Fiecare a avut propriile considerente atunci când și-a deschis un cont, ceea ce adaugă de fapt autenticitate informațiilor ce privesc modul în care aceste platforme au înțeles să interacționeze cu clienții lor.

Acestea fiind spuse, să vedem care este topul 3 al brokerilor online de opțiuni binare care au reușit performanța negativă de a strânge cele mai multe și mai serioase plângeri din partea utilizatorilor săi.

Din păcate un rușinos loc fruntaș îl ocupă EZtrader. Problemele au început în momentul în care tot mai multe voci de clienți nesatisfăcuți au început să se facă auzite. Aceștia s-au plâns că brokerul EZtrader refuză, în mod nejustificat și ilegal să le permite scoaterea lichidităților din cont. Refuzul de a opera retragerea unui client depășește cu mult granițele limitelor legale. Și dacă în anumite condiții au reușit să se ascundă în spatele unor clauze obscure, în cele din urmă o consecință legală nu a întârziat să apară. Astfel, compania a rămas într-un final fără licența CySEC. EZtrader nu s-a limitat la a refuza accesul clienților la propriile lor fonduri, ba chiar, din păcate, și-a implicat clienții în cazuri de malpraxis. Adăugând la aceasta faptul că anumite conturi au dispărut pur și simplu, e-mailurile clienților au fost cu desăvârșire ignorate, sau neclaritatea și evaziuniea termenilor și condițiilor, considerăm că există suficiente motive de a vă sfătui să stați departe de acest broker de opțiuni binare.

Experiențe a fel de neplăcute și de grave au fost sesizate și la adresa brokerului NRGBbinary. Din păcate, acest broker a trecut de-a dreptul limita legală și cu siguranță vor exista consecințe de natură penală. Se pare că NRGBinary a realizat tranzacții in numele unui client oentru care nu avea autorizație de tranzacționare. La insistențele unui mediator, brokerul a ales să ignore cererea clientului de a nu mai tranzacționa în numele său. Un prim rezultat nu a ezitat să apară, dar cu siguranță vor mai exista și altele, și anume pierderea respectivului client.

Din păcate al treilea loc din acest top al neprofesionalismului este ocupat de cei de la TITANtrade. Aceștia au înțeles, la fel ca cei de la NRGBbinary, să se lanseze în activități frauduloase, operând tranzacții atunci când nu aveau autorizația de a face acest lucru.

Dacă tragem linie, cele care pierd cu adevărat sunt tot platformele de brokeraj online, prin proasta reputație pe care au reușit să și-o facă. De aceea nu putem să înțelegem de ce unii aleg să se comporte într-un mod lipsit de etică și de profesionalism.Tot ce putem face este să tragem anumite semnașe de alarmă pentru a evita ca astfel de lucruri să se mai repete.

top three,the most unprofessional binary options brokers
Claudiu Vasile
13.01. 2016 00:00  | 

Câți dintre dumneavoastră, atunci când v-ați deschis un cont de tranzacționare a opțiunilor binare, v-ați pus problema dacă site-ul respectiv este un broker autorizat de tranzacționare. Aceste platforme de tranzacționare au devenit în ultima perioadă extrem de atractive, adunând din ce în ce mai mulți utilizatori. Însă, fiind la început de drum în tranzacționarea la bursă, respectiv în tranzacționarea opțiunilor binare, mulți utilizatori nu își pun problema dacă brokerul ales este unul autorizat sau nu. Și asta pentru că mulți pleacă de la premiza că, dacă un site este funcțional și se pot realiza tranzacții pe el, automat este și autorizat. Lucrurile nu stau chiar așa. Nu toți brokerii de opțiun binare, care sunt în acest moment pe internet sunt și autorizați. De aceea, atunci când vă deschideți un cont pe o astfel de platformă este bine să verificați și acest aspect.

Nu plecăm de la premisa că dacă un broker online de tranzacționare a opțiunilor binare nu este autorizat este neapărat un partener neserios, menit să vă tragă în piept. Există numeroase platforme de brokeraj, care nu sunt autorizate, dar care sunt sigure și serioase, avand numai feed-back-uri pozitive de la clienții lor. Însă faptul că un broker este autorizat va fi întotdeauna un element suplimentar pentru siguranța tranzacțiilor dumneavoastră.

Ce înseamnă de fapt pentru un broker de tranzacționare să fie autorizat? Autorizația, care se primește de la ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiară - este o garanție a respectării de către broker a tuturor drepturilor clienților săi și o obligație de a-si îndeplini toate îndatoririle legale. În plus un broker care este și atestat, este automat și un bun cunoscător al legislației din domeniu. În lipsa atestării și autorizației de la ASF, o platformă online de tranzacționare a opțiunilor binare nu este nimic altceva decât un SRL, prin urmare funcționează ca atare.

Toate tranzacțiile realizate pe platforma online a unui broker autorizat se vor bucura de o maximă transparență, așa cum de altfel este și normal. Maximă transparență înseamnă siguranță și seriozitate. Oricum, la cât de agresivă este piața financiară, autorizat sau nu, atunci când un broker este neserios vis-a-vis de clienții săi, acestă informație devină accesibilă publicului larg în cel mai scurt timp.

În general brokerii care au cea mai mare experiență în domeniu sunt și cei care sunt atestați și autorizați. Ca în orice alt domeniu, nimic nu se compară cu experiența financiară acumulată de-a lungul anilor. Acești brokeri sunt cei mai stabili, mulți dintre ei reușind să depășească situațiile de criză financiară, adăungând plus valoare activității lor.

Desigur, pe langă faptul de a fi autorizat, un broker de tranzacționare a opțiunilor binare trebuie să ofere și condiții avantajoase de deschidere a unui cont la ei. De aceea, important nu e doar ca brokerul ales de dumneavoastră să fie unul autorizat, ci și să ofere cele mai avantajoase clauze. Deci, atunci când doriți să vă deschideți un cont de tranzacționare a opțiunilor binare, dumneavoastră sunteți în căutarea nu foar a unui broker autorizat, ci a celeui mai bun broker autorizat.

Vă prezentă în cele ce urmează o listă cu cei mai cunoscuți brokeri de opțiuni binare autorizați, rămânând ca dumneavoatră să vă informați cu privire la avantajele fiecăruia. Aceștia sunt, după cum urmează

24option.com

Banc de binary

BinaryOptionRobot

Iq option

Top option

Stock pair

authorized binary option broker,unauthorized binary option broker, the difference between authorizes and unauthorized binary options broker
Claudiu Vasile
27.11. 2015 00:00  | 

Majoritatea brokerilor online vă vor sfatui ca înainte să începeți efectiv să tranzacționați pe bursă opțiuni binare, să vă creați un cont demo de tranzacționare a acestora. Rațiunile acestui mod de abordare atunci când doriți să începeți să jucați la bursă sunt foarte simple. Pe de o parte dumneavoastră aveți șansa să vă familiarizați cu opțiunile binare, să vă creați stilul personal de a face tranzacții pe bursă și toate acestea fără să riscați absolut niciun leu din buzunar.

Sunt numeroase platforme online unde se poate deschide un cont demo. Option Trade este doar una dintre ele. Alegând să începeți tranzacționarea opțiunilor binare cu ajutorul unui astfel de cont demo veți putea să vă familiarizați cu condițiile reale de piață, fără să aveși o limitare în timp. Asta înseamnă că veți putea folosi acest cont demo pe o perioadă nelimitată, până considerați dumneavoastră că ați învățat absolut tot ce era de învățat. Pasul imediat logic, odată ce această etapă a fost încheiată este deschiderea unui cont real, pe bani reali. Astfel, atât riscurile asumate, dar și eventualele câștiguri vor fi reale iar dumneavoastră o să vă puteți bucura efectiv de ele.

Deschiderea unui cont demo, indiferent de platforma online aleasă, este gratuit. Creându-vă un astfel de cont dumneavoastră nu vă veți asuma absolut nicio obligație. Veți deveni posesorul unui sold virtual inițial. În funcție de site-ul ales acest sold poate să difere. Spre exemplu, pe Option Trade soldul virtual inițial este de $1000.

În paralel cu deschiderea unui cont demo de tranzacționare a opțiunilor binare puteți și să vă înscrieți la webinariile live pe care moajoritatea platformelor onlie de profil le oferă. În acest mod aveți toate șansele să descoperiți absolut toate dedesubturile tranzacționării pe piață a opțiunilor binare. Aceste webinarii sunt disponibile în multiple limbi de circulație internațională.

Dacă întâmpinați dificultăți în deschiderea propriului dumneavoastră cont demo nu ezitați să contactați echipa de suport a platformei online unde doriți să vă deschideți contuș. Aceasta vă va asista pas cu pas în solicitarea dumneavoastră. Echipa suport poate fi, in cele mai multe cazuri, disponibilă prin chat, e-mail, telefon, având în același timp și pagină de facebook, twiter sau google.

Dacă nu sunteți mulțumit cu brokerul online ales unde v-ați creat contul demo de tranzacționare a opțiunilor binare, puteți oricând să renunțați la el și să încercați o altă platformă online care oferă această oportunitate. Atunci când alegeți un site pe care să vă faceți inițial un cont demo urmat de un cont real trebuie să fiți atenți la o serie de aspecte cum ar fi randamentul siteului respectiv, caracteristicile speciale, valoarea minimă de depozit, valoarea minimă acceptată pentru o tranzacție. Familiarizandu-vă cu contul demo, cu siguranță veți dori să vă creați contul real pe aceeași platformă. De aceea, e bine să fiți atenți la detaliile enumerate mai sus încă de la început, chiar dacă contul demo nu implică nici un risc pentru dumneavoastră.

Și nu în ultimul rând, vă sfătuim să intrați pe forumurile online ale celor care tranzacționează opțiuni binare, pentru a face schimb de impresii. Veți afla astfel și alte opinii, experiențe, idei, care vă pot fi de folos în luarea celor mai bune decizii. Vă dorim mult succes în alegerea celei mai potrivite platforme online de tranzacționare a opțiunilor binare.

binary options,broker,on-line,trading,demo account, advantages
Claudiu Vasile
27.11. 2015 00:00  | 

Vești bune pentru cei care tranzacționează la bursă opțiuni binare. În caz că nu știați, există pe internet un soft care vă poate ușura infinit activitatea de tranzacționare a opțiunilor binare. Acest soft se numește BinaryOptionRobot – The Real Robot. Softul poate fi de un real ajutor și este extrem de simplu de utilizat, având însumate o serie de caracteristici folositoare. Partea frumoasă a folosirii acestui soft este că nu trebuie să fiți on-line sau activi pentru a vă realiza tranzacțiile zilnice de opțiuni binare. Puteți programa în așa fel softul încât acesta să realizeze automat tranzacțiile pe care dumneavoastră le doriți.

Tot ce trebuie dumneavoastră să realizați manual sunt setările softului de traiding, respectiv trebuie să programați în soft un număr zilnic maximum de tranzacții, precum și marja de risc pe care doriți să v-o asumați. Astfel, vă puteți genera profit în contul dumneavoastră online de brokeraj, doar cu o logare periodică, fără a fi efectiv nevoie să fiți activ în momentul tranzacționării opțiunilor binare.

Care sunt caracteristicile acestui soft automat de traiding?

În primul rând, așa cum reiese din însăși denumirea sa, este complet automat. Dumneavoastră nu trebuie decât să realizați în mod corect setările dorite. Odată ce vă hotărâți să încercați acest soft va trebui să completați suma de bani pe care ați depus-o în contul dumneavoastră de brokeraj, precum și suma pe care sunteți dispus să o riscați, sau, așa cum aceasta se mai numește, suma de risc.

Trei etape trebuie realizate pentru folosirea softului BinaryOptionRobot – The Real Robot. Primul pas este înregistrarea, care este gratuită. Aceasta trebuie urmată de alegerea unui broker online pe platforma căruia doriți să tranzacționați opțiunile binare. Odată realizată și această etapă nu vă rămâne decât să efectuați o depunere și puteți seta softul să tranzacționeze opțiuni binare pentru dumneavoastră.

Softul sau robotul de opțiuni binare este disponibil în mod gratuit pe internet. Utilizatorii acestuia au însă și posibilitatea de a opta pentru o versiune de cont VIP, care vine însoțită de o serie de extra facilități indisponibile pentru cei care doresc să îl folosească doar ca simplii membri.

Modul în care acest robot de tranzacționare a opțiunilor binare funcționează este unul foarte simplu și care se bazează pe un algoritm matematic. Evident gradul de risc asumat va fi în stransă legătură cu procentul posibil de profit. Așa cum probabil deja intuiți, cu cât va fi mai mare riscul asumat, cu atât există posibilitatea de a realiza un profit mai mare. Gradul de risc are o grafică foarte intuitivă și este reprezentat, în funcție de nivelul la care se află, de culorile verde și roșu. În ceea ce privește depunerile, acestea vor varia în funcție de brokerul ales de dumneavoastră, deci nu vorbim de o sumă fixă. În ceea ce privește limita superioară a acestor depuneri, ea nu există. Acest lucru poate fi în folosul unora care doresc să tranzacționeze sume foarte mari de bani.

Un alt mare plus al acestui soft de tranzacționare este serviciul de asistență, care este disponibil non-stop. Membrii serviciului de asistență sunt disponibili prin live chat sau la telefon. Reviewurile primite de aceștia, în ceea ce privește timpul de răspuns la solicitările clienților precum și clarificarea diverselor posibile probleme, sunt excelente. Veți primi un răspuns ăn cel mai scurt timp de la solicitarea dumneavoastră.

BinaryOptionRobot,the real robot,binary option tranzactions soft,on-line transactions
Claudiu Vasile
27.11. 2015 00:00  | 

Deși tranzacționarea opțiunilor binare poate fi o modalitate extraordinară de a face profituri substanțiale, majoritatea începătorilor au tendința de a realiza o serie de greșeli, care în cele din urmă îi pot descuraja până într-acolo încât să renunțe la tranzacții sau care să îi determine să afirme că această modalitate de investiție este o mare țeapă. Nimic mai fals. Se pot face bani frumoși tranzacționând opțiuni binare. Dar până la mult necesara experiență în tranzacționarea opțiunilor binare, haideți să aruncăm împreună o privire asupra celor mai frecvente greșeli făcute de jucătorii pe bursă începători.

Nu este un secret pentru nimeni că una din principalele caracteristici ale opțiunilor binare este chiar accesibilitatea lor. Pentru a tranzacționa astfel de opțiuni nu sunt necesare nici cunoștințe financiare aprofundate, nici vreo diplomă sau calificare anume. Toată lumea poate tranzacționa opțiuni binare. De aici se trage de fapt și popularitatea lor. Numai că, în lipsa unei strategii bine puse la punct, tranzacționarea haotică a opțiunilor binare are toate premisele de a se transforma în eșec. În acest articol ne propunem să vă arătăm care sunt greșelile pe care trebuie să le evitați atunci când sunteți începător și doriți să intrați în fascinanta lume a tranzacțiilor bursiere. Iată așadar cele mai comune greșeli de care trebuie să te ferești atunci când abia te familiarizezi cu astfel de tranzacții.

Dacă ești începător nu folosi niciun soft de tranzacționare

Pentru cei care opțiunile binare nu mai ascund niciun secret, pot apela oricând la softuri automate de tranzacționare a opțiunilor binare. Dacă ești însă începător fă tot posibilul să te ții departe de astfel de roboți. Pe langă faptul că trebuie să te familiarizezi cu opțiunile binare în sine, va trebui să fii extrem de atent la modul în care funcționează respectivul soft. Se pot face greșeli mult mai repede decât îți imaginezi. În plus, dacă ești începător, ar fi preferabil să petreci cât mai mult timp pe platforma online de brokeraj aleasă, tocmai pentru a te familiariza cu modul în care decurg lucrurile.

Mare atenție la brokerul online ales

Alegerea unui broker nepotrivit este o altă sursă de eșec. Nu vorbim aici de site-urile fantomă care există pe internet cu unicul scop de a încerca fraudarea. Ne referim chiar la platformele legitime, care funcționează legal. Dintre toate acestea, cu siguranță există una anume care să ți se potrivească într-o mai mare măsură decât restul. Așadar, informează-te. Fă necesara muncă de cercetare înainte de a te avânta în tranzacționarea propriu-zisă.

Nefolosirea unui sistem de gestionarea banilor sau money-management

Gestionarea banilor printr-un sistem de money-management este un aspect căruia orice persoană are dorește să tranzacționeze pe bursă, începător sau nu, trebuie să îi acorde atenția cuvenită. E ceea ce experții din domeniu numesc criteriul Kelly. Acesta se referă la o regulă de aur din lumea financiară, regulă care nu trebuie sub nicio formă încălcată, mai ales dacă ești începător. Si anume, nimeni niciodată nu trebuie să riște din depozitul său de bani mai mult de 5%.

Încercarea disperată de a recupera banii după o pierdere majoră

Aceasta este o altă greșeală foarte frecventă pe care o fac începătorii. Mai ales în lumea financiară trebuie să fii înzestrat cu un psihic de fier. Întotdeauna vor exista și pierderi, nu se poate numai să câștigi, indiferent cât de bun ești. Atunci când ești față în față cu un astfel de moment, cel mai bine este să îl lași să treacă, fără a face manevre disperate, și de obicei foarte riscante și pierzătoare, de a recupera banii.

the most common mistakes made by beginners,trading strategies for beginners,traders on the stock exchange,Kelly criterion,
Claudiu Vasile
27.11. 2015 00:00  | 

Dacă cineva ar fi descoperit la un moment dat o mega-strategie de succes a tranzacționării opțiunilor binare fie ar fi brevetat-o până în prezent, fie ar fi păstrat-o numai pentru el. Există o multitudine de feluri în care se poate aborda piața financiară și o multitudine de strategii care se pot dovedi a fi aducătoare de profit, însă o strategie de succes care să fie general valabilă pentru absolut toți cei care o aplică, așa ceva nu există.

Cheia succesului în tranzacționarea opțiunilor binare constă mai degrabă în identificarea și aplicarea strategiei de tranzacționare care ți se potrivește. Ceea ce la tine ar putea să aibă cele mai remarcabile rezultate, la alt trader ar putea fi egal cu zero. Aceasta este una din realitățile tranzacționării la bursă. Fiecare trader trebuie să își dezvolte propria lui strategie, care să fie de succes în cazul său. De altfel, e foarte posibil, în cazul oricărei persoane care dorește să tranzacționeze opțiuni binare, pe măsură ce acumulează noi informații sau experiențe, să aducă anumite modificări strategiei alese. Sau, de ce nu, chiar să renunțe la o anumită strategie în favoarea alteia, și mai profitabile.

În aventura descoperirii propriei metode de a deveni un trader profesionist cu propria sa abordare a bursei, trebuie totuși să aveți de la bun început, schițate în minte, câteva direcții generale.

Abordați întotdeauna o atitudine realistă. Priviți bursa cu realism și luciditate, precum și propria persoană. Cu cât vă cunoașteți mai bine, cu cât sunteți mai sincer cu dumneavoastră, vă veți feri de situații și scenarii neplăcute, ca să nu mai zicem neprofitabile. Pe lângă realismul necesar, încercați să faceți tot posibilul ca întotdeauna să vă minimalizați riscurile tranzacțiilor. Puteți realiza asta doar dacă deveniți un foarte bun cunoscător al bursei. De asemenea, poate ar fi de folos ca înainte de a realiza orice tranzacție să vă culegeți în avans toate informațiile disponibile pe piață, pentru dumneavoastră, până în acel moment. În acest mod ajungeți, fără să vă dați seama, în a vă dezvolta propria dumneavoastră strategie, care să fie una de succes.

Cu toate că nu există o strategie minune, care să fie general valabilă, experții din domeniul financiar au stabilit că sunt două tipuri de strategii, două mari abordări ale celor care tranzacționează opțiuni binare. Aceste două strategii sunt: strategia de tendință, care mai este denumită și strategia bull bear, și strategia Pinocchio.

Strategia de tendință este foarte des folosită și are la bază urmărirea cu atenție a tendinței în piață a bunului care se dorește a fi tranzacționat; dacă respectivul bun este cotat ca înregistrând o creștere sau o descreștere pe piață. Când tendința este una de stagnare nu sunt recomandate tranzacționările, deoarece fiind mai impredictibile, implică un risc mai ridicat.

A doua strategie de tranzacționare a opțiunilor binare, denumită generic strategia Pinocchio, este utilizată când traderul anticipează o schimbare, fie ea creștere sau scădere, radicală în direcția opusă. De obicei, această strategie necesită, pe lângă fler și intuiție, și o bună cunoaștere a bursei. De aceea, ea este în special utilizată de traderii cu experiență. În ceea ce privește strategia de tendință, aceasta este aplicată atât de începători, cât și de experșii tranzacționării opțiunilor binare.

Indiferent de propria dumnevoastră strategie este bine să aveți întotdeauna în minte un plan de care să țineți cont atunci când doriți să tranzacționați.

binary options trading strategies
Claudiu Vasile
19.11. 2015 00:00  | 

Opțiunile binare sunt foarte simplu de tranzacționat, mai ales dacă cel care dorește să joace la bursă are o imagine clară în minte asupra caracteristicilor opțiunilor binare. Acest articol își propune să realizeze o înșiruire a acestor caracteristici, tocmai pentru a veni în ajutorul celor care sunt interesați de tranzacționarea opțiunilor binare. Mai trebuie să precizăm faptul că, întrucât există diferențe destul de mari între bursa americană și bursa britanică sau cea europeană, acest articol nu se adresează celor care doresc să tranzacționeze pe bursa americană.

Înainte de a ajunge la subiectul caracteristicilor opțiunilor binare, să vedem care ar fi cea mai simplă definiție pe care o putem da acestora. În lumea financiară o opțiune nu este nimic altceva decât un contract în virtutea căruia cel care tranzacționează pe bursă, deci cel care deține opțiunea, are dreptul de vinde sau cumpăra diverse instrumente financare, la o data pe care el o allege și la un preț pe care el îl consider avantajos. Posesorul opțiunii se bucură de aceste drepturi, fără a fi însoțit de vreo obligație în acest sens, cee ace ar echivala de fapt cu o constrângere, lucru inadmisibil pe piața financiară și nu numai. Așadar, acum că am definit noțiunea de opțiune în lumea financiară, să vedem care este cea mai bună definiție în cee ace privește opțiunile binare. Acestea se numesc binare, deoarece odată tranzacționate ele pot genera două situații. Fie vor adduce profitul care este deja cunoscut încă din momentul tranzacționării, fie se va pierde tot ce s-a investit. Dacă în cazul tranzacționării altor opțiuni pe bursă mai există posibilitatea speculării, pentru a minimiza pierderile spre exemplu, opțiunile binare odată tranzacționate nu mai suportă nicio altă modificare. Acestea funcționează după principiul totul sau nimic.

Care sunt caracteristicile opțiunilor binare?

Extrem de simplu de tranzacționat

Nu iți trebuie mari cunoștințe financiare, nici studii de specialitate pentru a ști să tranzacționezi correct și profitabil opțiunile binare. De fapt, opțiunile binare sunt atât de simplu de utilizat încât s-au ridicat voci din lumea financiară care nu sunt de accord cu tranzacționarea acestora, asemănându-le cu platforme de joc online, afirmând că nu au nimic în comun cu bursa financiară și modul acesteia de funcționare.

Totul sau nimic

Doua variante sunt posibile, din punct de vedere financiar, atunci când tranzacționezi opțiuni binare. Fie să câștigi suma, pe care știai de la bun început că poți să o câștigi, fie să pierzi totul. Odată realizată tranzacția nimic nu se mai poate schimba. Nu rămâne decât să urmărești bursa pentru a verifica dacă predicția ta s-a realizat sau nu.

Riscurile sunt cunoscute de la bun început

Nu există riscuri ascunse. De la bun început, anterior chiar momentului în care se dorește realizarea investiției, ești conștient atât asupra posibilelor câștiguri, precum și în ceea ce privește pierderile. De altfel, opțiunile binare mai sunt cunoscute și sub numele de opțiuni cu profit fix, exact din acest motiv.

Tranzacționarea poate dura chiar și numai câteva minute

Mulți brokeri folosesc tranzacționarea opțiunilor binare pentru a obține rapid lichidități în conturile lor. Tranzacționarea opțiunilor binare durează atât cât stabiliți dumneavoastrp să dureze, de la câteva minute, la câteva zile, până la perioade mai lungi. Spre exemplu, pe parcursul unei ore puteți să plasați zeci de tranzacții ale opțiunilor binare. Tot ce trebuie să faceți este să preconizați correct direcția piețe.

binary options,definition,characteristics,broker,financial
Claudiu Vasile
19.11. 2015 00:00  | 

Având în vedere faptul că majoritatea brokerilor online promit profituri care de cele mai multe ori depășesc un procent de peste 80% din investiție în ceea ce privește tranzacționarea opțiunilor binare, se poate pune întrebarea legitimă dacă tranzacționarea opțiunilor binare este o himeră, o înșelătorie sau poate fi într-adevăr o metodă inteligentă de a face repede profit.

Nu este pentru nimeni o noutate că numărul brokerilor online pe platforma cărora este posibilă tranzacționarea opțiunilor binare a crescut vertiginos în ultimii ani. În acest moment, orice persoană dorește să investească pe bursă în opțiuni binare are cel puțin 20 de alternative la dispoziție. La un simplu search pe google veți avea în fața dumneavoastră o listă cu astfel de site-uri, dintre care amintim și aici, într-un mod absolut aleator, câteva: Banc De Binary, no1Options, 24Option, Opteck, 365binary și așa mai departe.Toate aceste platforme online au scoruri primite de la utilizatori așa că este destul de simplu să îți faci rapid o părere desăre seriozitatea și profesionalismul fiecăreia.

Interesat de menționat faptul că acest boom al tranzacționării opțiunilor binare își are originile la începutul anului 2008, iar rațiunea lor a fost una de a democratiza operațiunile înregistrate pe bursă. Prim modul opțiunilor binare de a fi, adică unul foarte simplificat, operațiunile financiare și-au lărgit semnificativ orizontul, devenind accesibile și persoanelor care nu au o pregătire financiară în spate. Practici, o dată cu posibilitatea tranzacționării opțiunilor binare, orice persoană poate face tranzacții pe bursă. Acest lucru a stârnit, așa cum era de așteptat, și controverse în rândul experților din lumea financiară. Cât privește modul în care funcționează efectiv tranzacționarea opțiunilor binare, cel care tranzacționează nu trebuie decât să urmărească și să încerce să intuiască direcția în care vor evolua aceste opțiuni pe bursă.

Să revenim însă la întrebarea legitimă pe care am pus-o la începutul acestui articol. Este tranzacționarea opțiunilor binare o mare păcăleală sau poate fi un mod profitabil de a investi și deci de a obține profituri record?

Să ne oprim pentru început asupra acestor profituri record. Deși majoritatea brokerilor promit profituri de peste 80% din suma investită, este important să înțelegem cum funcționează și care este rata de rentabilitate a acestor site-uri. Fiecare platformă are politica proprie care trebuie analizată cu atenție. De altfel, majoritatea brokerilor oferă și un bonus la înregistrare. Însă vă sfătuim să fiți atenți și la alte aspecte atunci când vă decideți înspre un anume site. Unele site-uri impun rularea profitului de câteva ori pe platforma lor până să poată fi efectiv scos. Deci, sfatul nostru este, ca înainte să vă faceți un astfel de cont, să citiți cu atenție toate clauzele specificate pe site-ul brokerului ales.

Dacă sunteți atent la toate detaliile și vă informați corespunzător atât în privința clauzelor site-ului, cât și în privința modului de tranzacționare a opțiunilor binare, atunci da, astfel de operațiuni financiare se pot dovedi cu adevărat profitabile pentru dumneavoastră.

Desigur, ca în oricare alt domeniu, și în domeniul operațiunilor pe bursă pot exista impostori sau oameni care vor încerca să fraudeze. Cu siguranță există pe internet astfel de site-uri, și aici revenim la importanța review-urilor pe care acești brokeri online le au de la utilizatorii lor anteriori. De asemenea vă reamintim sau vă aducem la cunoștință, în caz că nu știați, de existența a numeroase forumuri dedicate persoanelor care au ca pasiune sau ca domeniu de activitate tranzacționarea opțiunilor binare. Toate secretele domeniului vă vor fi accesibile vizitând și interacționând pe aceste forumuri.

online broker,financial,binary options,cheating or good investment plan?
Claudiu Vasile
12.10. 2015 00:00  | 

Cu siguranță seniorii piețelor financiare și a tranzacționării acțiunilor la bursă au încercat și tranzacționarea opțiunilor binare. Având experiența necesară și un ochi format aceștia au putut să descopere rapid care sunt avantajele tranzacționării opțiunilor binare și nu au ezitat să le fructifice în avantajul lor. Însă tranzacționarea opțiunilor binare nu este o chestiune care să îi privească în mod exclusivi pe experții acestui domeniu. Dimpotriva. Tranzacționarea opțiunilor binare poate fi un real succes și se poate dovedi profitabilă, chiar și dacă sunteți un novice al tranzacționării la bursă. Mai mult decât atât, ele se pot dovedi ideale în cazul în care sunteți începător, datorită multiplelor avantaje pe care le oferă. În cele ce urmează vă vom prezenta de ce ar trebui să vă începeți cariera de broker tranzacționând chiar opțiuni binare.

Atunci când vorbim de tranzacționarea la bursă cuvântul care este în mintea tuturor, în afară de profit, este acela de risc. Pentru că tranzacționarea la bursă presupune întotdeauna un risc. De aceea, dacă sunteți începător, ideal ar fi pentru dumneavoastră să limitați pe cât de mult posibil, riscurile la care vă expuneți. Opțiunile binare, indiferent de tipul lor, call sau put, vă pot oferi chiar acest avantaj. Minimalizarea riscului prin controlarea acestuia. Cum puteți controla riscurile în condițiile în care piața financiară vă poate rezerva întotdeauna surprize? E simplu. Tranzacționând opțiunile binare dumneaoastră știți de la bun început atât suma pe care o puteși câștiga, dar mai ales suma pe care o puteți pierde. Veți astfel scutiți de un periculos neprevăzut financiar.

Vorbind de minimalizarea riscurilor, un alt aspect care vă va fi de mare ajutor atunci când alegeți să tranzacționați opțiuni binare, este momentul precis, exact al finalizării tranzacției. Dumneavoastră veți cunoaște în avans momentul în care veți avea rezultatul final, de profit sau de pierdere, al tranzacției dumneavoastră. Această dată rămâne aceeași pe care ați stabilit-o în momentul inițial.

Un alt avantaj al tranzacționării opțiunilor binare este faptul că aceste acțiuni sunt emise în mod nonstop. Dacă v-ați familiarizat cu astfel de speculații la bursă și ați reușit să faceți profit, puteți tranzacționa opțiunile binare pe multiple fusuri orare. Multitudinea de tranzacții se poate dovedi un adevărat avantaj în momentul în care ați înțeles cum funcționează tranzacționarea lor.

Este știut faptul ca greii domeniului, înainte de a realiza orice tranzacționare pe bursă, depun o muncă titanică de cercetare. Rațiunea acestui lucru este una foarte simplă. Cu cât îți asumi mai puține riscuri, cu cât țintești mai la siguri, cu atât șansele de a avea succes și de a obține profit sunt mai mari. Astfel, pe langă faptul că o mare parte a brokerilor experimentați dețin studii e economie, absolut toți cei care au făcut din tranzacționarea la bursă o profesie, fac cercetări ample ale pieței financiare. De cele mai multe ori acest lucru se traduce prin studierea rapoartelor financiare ale companiilor care sunt listate la bursă. Această strategie vizează direct tranzacționările tradiționale sau tranzacționările online, mai puțin în cazul opțiunilor binare. Având în vedere perioada reativ mică a realizării tranzacțiilor cu opțiuni binare, acestea nu impun astfel de studii. Puteți alege ca perioadă limtă a tranzacției opțiunilor binare ce termen doriți dumneavoastră – de la câteva zile la câteva minute. Adăugați și riscul controlat specific acestora și veți constata că o cercetare prealabilă amănunțită de cele mai multe oti nu se impune. Este suficient să faceți aceste căutări online, cu pușin timp inainte de a vă hotărî să tranzacționați.

În funcție de stilul dumneavoastră de a tranzacționa pe bursă, cu siguranță avantajele opțiunilor binare sunt mult mai numeroase și individualizate pentru fiecare broker. Nu rămâne decât să le descoperiți pe fiecare în parte și să le adaptați modului propriu de tranzacționare.

finance,investing,binary option,on-line, advantages,broker, money
Claudiu Vasile
07.09. 2015 00:00  | 

De modul în care se realizează tranzacționarea opțiunilor binare depinde obținerea unui câștig sau pierderea banilor investiți. Există o multitudine de modalități de tranzacționare a opțiunilor binare, scalping-ul și swinging-ul fiind două dintre acestea. Alegerea unei anumite modalități de tranzacționare a opțiunilor binare se face în principal în funcție de modul în care piața de tranzcționare evoluează.

În momentul în care piața de tranzacționare se află într-o relativă stare de staticitate, fără mișcări sau schimbări spectaculoase, brokerii de opțiuni binare preferă tranzacționarea acestora prin metoda scalping-ului. Brokerii care au implementat această strategie de tranzacționare au rămas în vocabularul lumii financiare sub denumirea de scalperi, de la englezescul scalpers. Așadar, scalpingul este nici mai mult nici mai putin decât o strategie de tranzacționare prin care se urmărește obținerea de profit pe variațiile mici de preț ale opțiunilor binare. La variațiile mici de preț se adaugă un număr ridicat de tranzacții. Cei care aleg această strategie sunt convinși că este mult mai ușor să anticipezi și deci să faci bani cu variații mici ale prețului. Drept urmare, un broker profesionist care alege această modalitate de tranzacționare poate opera cu zeci de astfel de tranzacții într-o singură zi. Fiecare creștere sau scădere de cățiva cenți este speculată. Profitul zecilor de tranzacții adunat poate aduce un câștig frumos la sfârșitul zilei. Mai mult decât atât, și riscurile tranzacționării de tip scalping sunt limitate, în sensul că sunt prevenite pierderile mari de profit, în condițiile în care piața nu se mișcă și e vorba de speculații de preț de câțiva cenți. Nu se mișcă substanțial, în orice caz. Pericolul care poate să apară în cazul tranzacționării de tip scalping este deschiderea a zeci de tranzacții într-o anumită direcție a pieței, iar aceasta să se miște în sensul opus. Această situație este cunoscută de către experții domeniului sub denumirea de overtrading.

În opoziție cu metoda de tranzacționare a scalpingului, opțiunile binare mai pot fi tranzacționate prin metoda swinging-ului. Dacă scalpingul presupunea cumpărarea unui număr de opțiuni binare la un anumit preț, și vinderea lor câteva momente mai târziu când prețul le-a crescut cu câțiva cenți, swinging-ul presupune tranzacționări care rămân deschise o pero=ioadă mult mai mare de timp. Tranzcționarea opțiunilor binare prin metoda swinging-ului se va face ținând cont de modul zilnic, săptămânal sau chiar lunar de evoluție al pieței de tranzacționare. Spre deosebire de operațiunile de tranzacționare de tip scalping care de obicei se realizează într-un interval extrem de scurt, de la câteva de secunde până la maximum o oră. De asemenea atunci când un broker tranzacționează opțiuni binare prin metoda swinging-ului, în cazul unei operațiuni reușite profitul va fi considerabil mai mare comparativ cu tranzacțiile de tip scalping. Însă se și riscă sume mai mari de bani.

Depinde de fiecare broker în parte metoda de tranzacționare a opțiunilor binare pe care o va alege. Un broker experimentat va lua în calcul toate datele în momentul în care va opta pentru oricare din metodele de tranzacționare a opțiunilor binare: evoluția pieței, riscurile pe care dorește să și le asume, perioada de tranzacționare a opțiunilor binare, profitul posibil, platforma online pe care tranzacționează etc.

Scalping-ul și swinging-ul sunt două metode, poate cele mai populare, de tranzacționare a opțiunilor binare. Acestora însă li se mai adaugă și alte moduri de a opera tranzacții pe bursă. În funcție de experiența și de stilul său, fiecare broker va opta pentru varianta de tarnzacționare cea mai potrivită pentru el.

binary options,broker,on-line,trading
Claudiu Vasile
25.06. 2015 00:00  | 

Dacă te afli deja în situația în care îți cauți un broker de tranzacționare a opțiunilor binare, cel mai probabil eșri deja familiarizat cu aceste operațiuni, introduse relativ recent pe piața bursieră. Pornim deci de la premisa că tranzacționarea opțiunilor binare nu mai reprezintă niciun secret pentru tine și ești deja în etapa în care dorești să te orientezi spre cel mai bun broker posibil.

Sunt o serie de aspecte asupra cărora trebuie să îți îndrepți atenția atunci când îți alegi brokerul. Ca la început de orice proiect, presupun că ești limitat la un buget, deci aceasta este cel mai probabil primul criteriu pe care îl ai în minte atunci când dorești să îți deschizi un cont de trancționare a opțiunilor binare. Și dacă tot vorbim despre prima depunere pe care urmează să o faceți pe platforma aleasă, trebuie să aveți în vedere și posibilitatea de bonusare pe care site-ul ales o oferă. Așa cum nu există o sumă standard, prestabilită de depunere, unele site-uri au stabilit un plafon de $100, în timp ce altele necesită un depozit de $300, nici modalitățile de bonusare nu sunt identice. Adevărul e că, opțiunile binare s-au dovedit așa un succes, ceea ce a dus la existanța a foarte multor brokeri, iar acești se vor întrece între ei pentru a vă oferi o bonusare cât mai atractivă. Ideea e că trebuie să fiși atent și la modalitatea efectivă prin care dumneavăastră puteți să intrați efectiv în posesia acestor sume bonusate. Și asta pentru că ele trebuiesc rulate, înainte de a putea intra efectiv în contul dumneavoastră, de un anumit număr de ori. Deci, trebuie să aveți în vedere și acest aspect și, indiferent, de site-ul ales, să citiți de fiecare dată cu atenție politica site-ului la care urmează să achiesați. Trageți o privire și la modalitățile de retragere. Care sunt acestea, care este suma minimă posibilă la retragere, cât de des se pot efectua retrageri, etc.

După ce ați luat în calcul aceste aspecte, probabil că veți fi atent și la interfața site-ului. Deși majoritatea sunt intuitive și usor de înteles după doar câteva click-uri, este posibil să vă atragă în mod deosebit o platformă anume. Desigur că vă doriți un soft prietenos, care să nu vă dea bătăi de cap, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra atenția doar asupra tranzacțiilor efective. Nu există loc de dubii, atunci când lucrați cu bani, transpunerea în acțiuni concrete pe site a tranzacțiilor pe care doriți să le faceți trebuie să respecte cu fidelitate modul dumneavoastră de operare. De aceea o grafică simplă, ușor de utilizat este extrem de importantă în alegera brokerului. Pentru a nu vă trezi, spre exemplu, că ați dorit să tranzacționați opțiuni binare de tip put, iar în realitate să tranzacționați opțiuni binare de tip call.

Dacă ați reușit să luați cea mai bună alegere cu privire la partea financiară și partea grafică, trebuie totuși să luați în considerare și situațiile neprevăzute. Cu alte cuvinte, chiar dacă sunteți spre exemplu un expert al tranzacționărilor binare, nu pierdeți din vedere faptul că pot apărea situații în care veți avea nevoie de asistența echipei de suport al brokerului. Cu alte cuvinte, un alt factor important în alegerea brokerului online este să verificați care este politica de suport al site-ului. Trebuie să fiți atent în primul rând dacă site-ul oferă suport non-stop clienților săi. Majoritatea brokerilor de succes oferă suport la orice oră din zi și din noapte, iar modalitățile de a contacta sunt diverse. Un broker profesionist va avea o echipă de suport disponibilă life pe chat, pe telefon, pe mail.

Și nu în ultimul rând, odată luată o decizie asupra unui broker, intrați pe forumurile online și citiți review-urile altor utilizatori, despre ei. Învățați din experiența altora. Astfel veți afla dacă brokerul ales de dumneavoastră este unul în care puteți avea încredere. Dacă alegerea dumneavoastră este întărită și de alți useri, atunci cu siguranță ați luat din prima cea mai bună decizie posibilă.

binary options,choose,best,brokers,online
Claudiu Vasile
25.06. 2015 00:00  | 

Nu trebuie să fii un profesionist al tranzacționării la bursă pentru a fi conștient de riscurile pe care ți le asumi atunci când faci operațiuni la bursă. Opțiunile binare au fost introduse ca posibiltăți de tranzacționare, ulterior operațiunilor clasice de cumpărare/vindere acțiuni. De aceea, există posibilitatea ca tranzacționarea opțiunilor binare să fie încă problematică pentru unii dintre voi. Mai ales ca ea comportă numeroase diferențe majore față de tranzacționările pe bursă cu care ați avut probabil suficient timp să vă familiarizați.

Indiferent de platforma online pe care alegeți să vă faceți cont pentru a opera pe bursă, majoritatea unor astfel de brokeri online vă vor avertiza asupra riscurilor asupra cărora va supuneți atunci când tranzacționați acțiuni sau opțiuni binare. Un adevărat broker de succes știe să evalueze întotdeuana și riscurile care pot apărea, nepierzând din vedere faptul că întotdeuna există două posibilități de derulare a oricărei tranzacții. Poți fie să câștigi cu ea, fie să pierzi investiția inițuală.

Și pentru că nu toată lumea se naște profesionist în ale bursei, și până la urmă e firesc să fie așa, majoritatea brokerilor online oferă și posibilitatea creeării unui cont demo de tranzacționare pr bursă. Până și cei mai buni brokeri la bursă pe care îi cunoașteși este foarte probabil să își fi început tranzacțiile pe un astfel de cont demo. Practic, folosind un astfel de cont demo, dumneavoastră nu riscați nimic. Nu riscați absolut niciun ban, în schimb veți pătrunde, încet dar sigur, în tainele lumii bursiere. Tranzacționarea opțiunilor binare nu va mai avea niciun secret pentru dumneavoastră și în curând timp vă veți îndrepta atenția spre deschiderea unui cont real pe una din platformele online specializate pe aceste tranzacții.

Nu vom intra în detaliile tehnice de tranzacționare. Suntem convinși că le veți desluși cu ajutorul unui cont demo chiar dumneavoastră. Vă vom prezenta în schimb o serie de platforme online, unde aveți această posibilitate de a vă deschide un cont demo, înainte de a intra cu adevărat în jocul tranzacționării opțiunilor binare.

Pentru jucătorii la bursă din Romania există numeroase platforme de tranzacționare, însă noi vă vom enumera doar trei astfel de site-uri care oferă posibilitatea deschiderii unui cont demo. Acestea sunt Option Trade, clubptc si xtb. E suficient să le dați căutare în Google și le veți găsi adresele online imediat. Sau, dacă nici unul dintre aceste trei site-uri nu vi se potrivește puteți să vă căutați în aceeași manieră un broker online cu care să simțiți dumneavoastră că rezonați.

Indiferent de platforma aleasă, avantajele unui cont demo sunt cam aceleasi peste tot. Desigur, s-ar putea să difere interfața site-ului, unele fiind mai intuitive decât altele, sau suma de bani virtuală pe care o aveți la dispoziție pentru tranzacționarea demo. Însă în linii mari avantajele sunt cam peste tot aceleași, având toate în final aceleași rezultat, respectiv ca dumneavoastră să deveniți familiriar cu tranzacționarea opțiunilor binare.

Unul din avantajele oricărui cont demo este faptul că oferă condții reale de piață. Deci dumneavoastră nu veți sesiza practic nicio diferență între modul demo de tranzacționare și cel real, în care chiar tranzacționați efectiv opțiuni binare. Alt avantaj, pe care nu l-am enumerat până acum, este faptul că aceste conturi demo sunt gratuite. Tot ce trebuie să faceși este să completați spațiile necesare deshiderii un cont și puteți începe să tranzașionați. Aveși astfel posibilitatea să testați piața bursieră fără ca dumneavoastră să vă supuneți unui risc real.

Poate că unii dumneavoastră au nevoie de mai mult timp să învețe, ații de mai puțin. În orice caz, acest lucru este pur subiectiv și este absolut normal să difere de la o persoană la alta. De aceea este bine de știut faptul că utilizarea acestor conturi demo este nelimitată. Deci, o dată ce v-ați deshis contul puteți continua până veși decide dumneavoastră că ați învășat tot ce era de învățat și prin urmare nu mai aveți nevoie să îl accesați.

Deși comportă riscuri, tranzacționate într-un mod inteligent, opțiunile binare se pot dovedi extrem de profitabile.

broker,optiuni binare, tranzactionare, siteuri, platorme, online, bursa
Claudiu Vasile
20.05. 2015 11:13  | 

Tranzacționarea opțiunilor binare poate aduce câștiguri mai ușor decât ar aduce tranzacționarea directă pe piața Forex. Tranzcționarea opțiunilor binare poate fi o sursă mai ușoară de profit, în sensul că nu ai nevoie de foarte multă experiență să tranzacționezi astfel de acțiuni. Îți trebuie doar câteva minute ca să înveți cum funcționează tranzacționarea opțiunilor binare. Odată asimilat acest lucru, tot ce îți rămâne de făcut este să alegi o platformă adecvată de tranzacționare. Gama acestor platforme de tranzacționare a opțiunilor binare este foarte variată, deci ai de unde să alegi. În plus, fiecare dintre ele încearcă să ofere diverse promoții sau facilități, dacă alegi sa tranzacționezi prin ei. De aceea, considerăm că ar fi utilă o trecere în revistă a celor mai importante platforme online unde se pot realiza tranzacții cu opțiuni binare.

Înainte însă de a începe analiza acestor platforme și a serviciilor oferite de ele, să trecem pe larg în revistă care sunt trăsăturile esențiale ale opțiunilor binare și cum se realizează în câțiva pași tranzacționarea acestora.

Tranzacționarea opțiunilor binare îți poate aduce un profit fix, de obicei e un procentaj care pe cele mai multe platforme online depășește 80%. Tranzacționarea opțiunilor binare se poate dovedi foarte rentabilă in comparație cu prodeul clasic de a investi la bursă, cumpărând diverse acțiuni. De asemenea, tranzacționarea lor se întâmplă in termen relativ scurt, de câteva minute, ceea ce face posibil câștiguri multiple pe durata aceleeași zile. Însă, așa cum majoritatea borkerilor de opțiuni binare vă informează, deși nu e mare filosofie ca să înveți să le tranzacționezi, totuși această tranzacționare presupune un risc substanțial, putând chair duce la pierderea întregului capital investit.

Oricine a tranzacționat măcar o dată în viața lui opțiuni binare, știe că există anumite momente prielnice care trebuiesc speculate atunci când vine vorba de astfel de tranzacții. Aceste momente se referă la calendarul economic al lumii, care aduce cu sine știri economice majore. Adevărații profesioniști ai tranzacționărilor cu opțiuni binare, urmăresc știrile economice din Europa și America și în funcție de acestea își fac tranzacțiile. Spre exemplu, dacă se publică o știre extrem de bună pentru euro și acesta se valorizează față de dolar, cu ajutorul opțiunilor binare se va putea specula, atât creșterea cât și scăderea euro.

Găsirea unui broker online, unde să îți deschizi un cont, ca să poți tranzacționa opțiuni binare, trebuie să se facă, ținându-se cont de câteva aspecte generale. Primul lucru la care trebuie să fiți atenți este suma care trebuie depusă pentru deschiderea/activarea contului. Aceasta sumă diferă de la broker, la broker. De asemenea, înainte de a-ti face un cont, trebuie să te interesezi care este suma minimă pentru care poți cumpăra o opțiune binară, care este suma sau procentul pe care site-ul îl oferă pentru o tranzacție efectuată cu succes. Alte lucuri de interes general sunt atat modalitățile de depunere sau de scoatere a banilor, cât și durata de scoatere a banilor.

Înainte de a deschide un cont și a începe să tranzacționați opțiuni binare, dacă sunteți începător, vă recomandăm să vă deschideți inițial un cont demo Option Trade. Cu ajutorul unui astfel de cont, vă puteți familiariza cu toate acțiunile referitaoare la opțiunile binare și, ce e cel mai important, nu riscați absolut niciun ban sau alte costuri asociate cu tranzacțiile. Abia după ce simțiți că tranzacționarea opțiunilor binare nu mai reprezintă niciun mister pentru dumneavoastră tranzacționând suficient pe un astfel de cont demo, vă puteți deshide un cont real pe oricare dintre platformele de broker care sunt disponibile pe internet.

Sunt numeroase platforme online care sunt special disponibile pentru a tranzacționa opțiunile binare. Optionfair, 24Option, AnyOption, Banc De Binary și Topoption sunt doar câteva dintre ele. Trebuie să știți că la toate aceste site-uri, deschiderea unui cont este gratuită. Însă fiecare broker are propriile sale condiții ce privesc deschiderea unui cont și tranzacționarea de opțiuni binare.

La OptionFair, spre exemplu, depozitul necesar inițial pentru a începe efectiv să tranzacționezi este de 300 de dolari. Acest broker îți garantează profituri de până la 89%. Cu o interfață facilă și ușor de utilizat, site-ul oferă utilizatorilor săi diverse instrumente de brokeraj gratuite, cum ar fi un e-book, dar și numeroase tutoriale video. Cât privește instrumentele de trading profesionale, OptionFair operează cu limite, crește/scade și o atingere. Desigur suportul pentru clienți este un serviciu disponibil, numeroși manegeri de cont stând la dispoziția tuturor celor care pot întâmpina dificultăți de natură tehnică și nu numai.

O altă platformă online pe care se pot tranzacționa opțiuni binare este 24Option. Și acest site are o interfață prietenoasă, suport online pentru utilizatori disponibil non-stop. De fapt, 24Option este cel mai premiat broker de opțiuni binare. În prezent, site-ul organizează o competiție de traiding, având ca premiu suma de $100.000. Înscrierea în aceasă competiție este gratuită. De asemenea, un lucru extrem de interesant în legătură cu acest broker de tranzacționare a opțiunilor binare este faptul că ei pun la dispoziția celor interesați diverse planuri de bonusare. Dacă sunteți interesat de acestea, tot ce trebuie să faceși este să vizitați site-ul lor și să alegeți planul care vi se potrivește cel mai mult. Și aici puteți accesa diverse tutoriale pentru a vă maximiza câștigurile, accesând Centrul de Educație disponibil ăe 24Option. Cu un profit de peste 89%, cu acest broker puteți tranzacționa atât aur, argint și diverse alte produse, dar și o serie de parităși valutare din industrie. Site-ul oferă și o aplicație care face posibilă tranzacționarea opțiunilor binare și de pe android sau tabletă.

broker,optiuni binare, tranzactionare, siteuri, platorme, online, bursa
Claudiu Vasile
20.04. 2015 22:15  | 

Persoanele care tranzacționează la bursă în mod frecvent sunt deja familiarizate cu opțiunile binare. Aceste opțiuni mai poartă și denumirea de opțiuni cu profit fix și sunt, în principiu, cea mai simplă variantă de a face tranzacții pe bursă. Opțiunile binare generează un profit prestabilit care variază între 65 și 81%, ceea ce le face mult mai atractive decât tranzacționările clasice. Activul acțiunilor nu este cumpărat, iar investiția se orientează strict pe direcția înspre care va evolua prețul acțiunilor. În cazul unei mize ascendente, în care se preconizează creșterea valorii activului, opțiunile binare sunt în acest caz de tip Call. Dacă în schimb se va miza pe scăderea valorii activului, ne aflăm în situația opțiunilor binare de tip Put. Spre deosebire de tranzacționarea tipică a acțiunilor, opțiunile binare pot genera profituri chiar și atunci când se mizează pe scădere. De aici și interesul pentru astfel de opțiuni deoarece ele se pot dovedi profitabile și în perioade de declin economic. De asemenea, un alt avantaj al opțiunilor binare este faptul că unii brokeri au o politică de rambursare, cu un procent ce variază între 10 si 15% din valoarea inițială a investiției, în cazul în care trend-ul nu a fost cel pe care tu ai mizat.

Există câteva deosebiri între tranzacționarea acțiunilor prin cumpărarea efectivă a activului acestora si tranzacționarea folosind opțiunile binare. Să presupunem că ai un buget prestabilit de 400 de Euro și îți dorești să investești pe bursă. Dacă vei alege să cumperi 4 acțiuni a câte 100 de Euro, iar acestea vor crește cu 10% în următoarea lună, vei avea un profit de 40 de Euro. Dacă în schimb, ai investi aceeași sumă în opțiuni binare, la un cost de 20 de Euro/opțiune si o marjă de profit de 70%, vei face un profit de 280 de Euro, într-o perioadă mult mai scurtă. Veți ști de la bun început momentul în care opțiunea dumneavoastră binară va expira, cât și profitul pe care aceasta poate să îl aducă. Reversul medaliei este că dacă investești în opțiuni binare de tip Call și valoarea activului va scădea, poți pierde tot sau aproape tot ce ai investit atunci când opțiunea binară expira. În schimb, dacă ai cumpărat efectiv activul acțiunilor și acestea scad, poți aștepta un moment prielnic, chiar și mai îndepărtat, în care prețul să își revină și sa obții în final profit.

Un alt beneficiu al opțiunilor binare este aria extinsă a piețelor bursiere pe care poți tranzacționa un număr aproape nelimitat de active. Aveți posibilitatea să mizați atât pe prețul acțiunilor cât și pe indici bursieri cunoscuți (NASDAQ, FTSE, ș.a.m.d.), precum și pe prețul principalelor mărfuri tranzacționate la bursă (aur, argint, petrol, etc.)

Un alt punct forte al acțiunilor binare este faptul că acestea pot fi tranzacționate on-line prin intermediul unor brokeri dedicați. Inutil să mai amintim cât de important este să îți alegi brokerul potrivit, fiind bine știut faptul că fiecare broker are politica sa de abordare a investițiilor bursiere. Pentru a putea opera într-o țară din Uniunea Europeană, brokerul trebuie să dețină licența CYSEC. Într-o scurtă enumerare putem aminti 5 dintre cei mai cunoscuți brokeri de opțiuni binare: Stok Pair, Option Fair, Trade rush, Optek și 24 Option, ale căror site-uri sunt simplu de accesat. Pe lângă aceste site-uri, în cazul în care sunteți începător în tranzacționarea cu opțiuni binare, vă recomandăm să folosiți site-ul Banc De Binary. Acesta are o interfață foarte simplă, intuitivă, ceea ce îl face ușor de accesat pentru utilizatorii săi din peste 80 de țări. Pentru seriozitate și profesionalism, site-ul a fost recompensat cu medalia „Platforma anului” în 2013.

Sperăm că am reușit să vă convingem de avantajele tranzacționării opțiunilor binare. Desigur că succesul la bursă este în mare parte asigurat de alegerea potrivită a brokerului, dar acesta nu poate fi decât un intermediar al voinței dumneavoastră. De aceea, considerăm că înainte de tranzacționa opțiuni binare este esențială înțelegerea modului de funcționare a acestora. Nu uitați că experiența, simțul bursier și un dram de noroc vor avea întotdeauna un cuvânt de spus în ceea ce privește succesul pe bursă.

optiuni,binare,bursa,tranzactii,online
Claudiu Vasile
01.04. 2015 21:37  | 

Optiunile binare reprezinta a modalitate simpla de a tranzaction fluctuatiile de pret pe o piata globala multipla. Fiecare persoana care vrea sa devina trader trebuie sa inteleaga ca exista atat riscuri, cat si oportunitati in tranzactionarea cu optiuni binare. Optiunile binare sunt diferite de optiunile traditionale. Odata in tranzactionare, vei observa ca metodele de plata sunt diferite, taxele si riscurile, sa nu mai zicem de o lichiditate cu totul diferita ca structura si ca proces de investitie.

Optiunile binare tranzactionate in afara Statelor Unite sunt de asemenea tipic diferite de cele tranzactionate in Statele Unite. Cand o persoana ia in considerare sa tranzactioneze optiuni binare trebuie sa fie constient ca exista riscuri ridicate in acest tip “exotic” de optiuni. In iunie 2013 a fost publicat un articol in care se vorbea despre o companie din Cipru care vindea ilegal aceste optiuni unor investitoti din Statele Unite.

Ce sunt optiunile binare? Optiunile binare sunt catalogate drept “optiuni exotice” si au un mod simplu si usor de inteles si de tranzactionat. Oferind acces la actiuni, indici, schimburi straine. Aceste optiuni au un termen de valabilitate si de aceea se numesc preturi de exercitare. Daca un investitor face alegerea corecta cand previzioneaza cresterea sau diminuarea pretului pe piata atunci va castiga un pret fix indiferent cat a investit. Daca a gresit in previzionarea sa atunci isi pierde investita facuta.

Daca un investitor crede ca pretul pietei va urca, atunci ar trebui sa cumperi o optiune de tip “call”. Daca acesta crede in scaderea pretului pe piata atunci trebuie sa cumpere o optiune “put”. Pentru ca o optiune sa aduca un castig aceasta trebuie sa ajunga la pretul de exercitare pana la expirarea termenului de valabilitate sau a termenului limita. Pentru majoritatea tarilor din afara Statelor Unite pretul de exercitare reprezinta pretul curent, cursul optiunii in acel moment.

Optiunile straine versus cele din Statele Unite

Optiunile binare din afara Statelor Unite au de obicei un pret fix si o data de plata oferite de diferiti brokeri, nu de agentii. Acesti brokeri castiga din diferenta de curs, adica dintre pretul pe care il platesc investitorii si pretul curent pe piata. Chiar daca exista exceptii aceste optiuni binare sunt menite sa fie tinute pana la data limita intr-o structura de tip “all or nothing”. Majoritatea optiunilor binare vin cu clauza prin care investitorii straini nu au voie sa ceara investitorilor din Statele Unite sa tranzactioneze cu ei decat daca sunt inregistrati cu SEC.

Incepand cu 2008 cateva schimburi de optiuni au fost permise prin listarea optiunilor cu rezidentii Statelor Unite.

Exemplu de optiune High - Low Imagineaza-ti ca analiza ta indica faptul ca optiunea ta va creste alarmant in restul zilei desi nu stii exact cu cat. Decizi sa cumperi o optiune presupunand ca indexul se afla la 1800, deci ca pretul unei optiuni va ajunge la 1800. Din moment ce optiunile binare sunt disponibile la orice ora din zi poti sa-ti duci la capat planul. Alegi o optiune de 1800 care expira in 30 min. Castigul in caz de reusita este de 70% daca indicele se afla la 1800 la data expirarii, adica in 30 min de acum. Daca indicele se afla sub 1800 ai pierdut investitia. Poti investi orice suma, dar castigul depinde de la broker la broker. De obicei limitele inferioare si superioare sunt de 10 dolari si de 10.000 dolari. Astfel poti investi 10 dolari intr-o optiune care expira in 30 minute si vei vedea in 30 minute daca ai investit bine sau nu. Daca previzionezi bine o sa castigi maxim 70%, daca nu iti pierzi investitia.

optiuni,castig,data limita,ora,curs,pret
Claudiu Vasile
14.02. 2015 13:05  | 

Optiunile binare sunt estimari ale performantei activelor in timpul unui interval de timp dat. Pentru a intelege frumusetea tranzactionarii optiunilor binare, ar fi cazul sa aruncam o privire asupra modului in care investitiile in aceasta piata de tranzactionare functioneaza de obicei.

In cele mai multe forme de investitii investitorii investesc investesc de fapt in activ si valoarea de profit sau pierdere este determinata de valoarea de schimbare a activului. In cazul in care investitorul vinde activul inapoi pe piaaa de fiecare data cand creste valoarea sa, atunci el obtine un profit, iar în cazul in care vinde activul inapoi pe piata atunci când valoarea sa scade, va inregistra o pierdere si va ramane si fara activul propriu zis.

Acest tip de investitie necesita ca investitorul sa se gandeasca in mod constant cu privire la data si ora cand ar fi de preferat sa vanda activul si sa iasa de pe piata pentru a evita expunerea intregului sau cont la volatilitatea pieței. In schimb, cu optiunile binare comerciale este mai simplu.

In opțiunile pe care le tranzactionam pe piață și nu in piața ca si alte metode de tranzactionare cantitatea de stres psihologic nu este exprimata.

Definirea opțiunilor binare

Notiunea de binar vine de la \"a avea doua parti\". In general vorbind, tot ce trebuie sa faci este prezici cand este bine sa vinzi si cand sa cumperi. Optiunile binare comerciale au doar doua posibilitati de investitii pentru tine intre care trebuie sa alegi sa prezici.

O posibilitate de investitii este exprimata atunci cand prezice ca pretul activului va creste, acest tip de investiție este numit optiune \"Call\". Cealalta posibilitate este reprezentata de momentul cand prezice ca pretul activului va scadea, iar acest tip de investiție este numit optiune \"Put\".

Alegerea unui activ in care sa investesti reprezinta primul pas al investitiei propriu-zise. De exemplu, daca aveți un interes in preturile aurului, puteti alege sa plasati o investiție in optiuni binare pentru aur. Evident, cu cat esti mai familiar cu piata aurului cu atat mai mari sunt sansele de a prezice cu succes fluctuatiile preturilor aurului.

Ce bunuri pot fi comercializate cu optiunile binare?

Opteck are o mare varietate de contracte binare puse la dispozitia comerciantilor. Puteți fie sa alegeti comertul cu: Indici - cum ar fi Nasdaq, Dow Jones, FTSE, Nikkei si multi altii Forex - Combinatii pentru toate principalele valute, cum ar fi USD, EUR, GBP, JPY si RON sunt doar cateva Marfuri - aur, argint, ulei, porumb, cafea si multe altele Stocuri - Peste 50 din cele mai mari si mai interesante companii din lume dintr-o varietate de industrii sunt disponibile in lista de inventar Opteck, printre ei - Google, Deutsche Bank, Coca-Cola si multe altele.

Unde pot invata cum sa tranzactionez?

Academia Opteck ofera incepatorilor si comerciantilor cu experiență resurse valoroase pentru invatarea si perfectionarea tehnicilor si strategiilor de tranzactionare a optiunilor binare. Fiecare comerciant Opteck inregistrat are la dispozitie material didactic de inalta calitate si un comerciant inteligent si bine informat va face face intotdeauna alegeri mai bune decat unul crae se bazeaza pe presentimente si noroc

Cum pot tranzactiona cu Opteck?

Puteti incepe prin alegerea unui activ in care doriti sa investiti. De exemplu, puteti fi interesat de piata aurului. Daca credeti ca pretul aurului va creste in urmatoarea ora - pur și simplu va decideti cat de mult doriti sa investeasca, timpii (in acest caz, o ora) si instrumente. Consecinta acestor actiuni ar putea insemna un profit de 100% in numele dumneavoastra.

Puteti deschide un cont de tranzactionare si sa incepeti imediat sau, daca doriti sa incercați tranzacționarea demo in primul rand, puteti incerca platforma noastra demo optiune binar fara riscuri implicate.

optiuni binare,investitie,previzionare,castig,evolutie,pret
Claudiu Vasile
18.01. 2015 13:40  | 

A avea bani este o stare, a stii cum sa-i investesti este o calitate. Daca as avea o suma de bani cu care nu as stii ce sa fac, pe ce sa o cheltui si as vrea sa o investesc pentru a scoate profit rapid, cred ca as apela la optiunile binare. Am auzit recent de acest tip de optiuni, m-am documentat pe Internet si sunt foarte tentata sa incerc. Ma atrage castigul dinainte stiut si sansele mari de castig. Orice investitie este o loterie, asemeni unui joc de noroc, dar spre deosebire de actiuni si obligatiuni care dau castig pe termen lung si mediu si prima suma primita vine peste cel putin o luna, optiunile ofera un castig imediat.

In momentul de fata exista o multime de site-uri pe care se pot tranzactiona optiuni binare, incep sa devina din ce in ce mai populare in tara noastra si investita minima se invarte in jurul a $250. Orice investitie prezinta un risc, dar optiunile binare par a fi mai “norocoase” decat celelalte modalitati de investitie a economiilor.

Imi place faptul ca stand in fata calculatorului pot decide ce sa fac cu banii mei. Pot cumpara instant ce active vreau, pot sa intru pe piata facand o previziune si pot vedea in cateva secunde cat am castigat. Optiunile binare se tranzactioneaza 24h/24h, iar rezultatul oricarei tranzactii, fie el pierdere sau castig, este accesibil utilizatorului site-ului la fiecare sfarsit de ora. O alta parte buna a tranzactiei optiunilor binare este faptul ca stii de la inceput cat poti castiga. Vazand ce poti castiga, esti mai motivat sa intri in joc. Este ca si cum ai avea banii in mana. Mirajul castigului te face sa iei alegerea de a-ti investi banii imediat. Nu este nevoie sa merg la bursa, nici sa iau legatura cu o firma de brokeraj, nu platesc intermediari, nu astept rezultatul si nu trebuie sa cumpar in cantitati mari. Pot cumpara o singura optiune daca atat imi permit. Acest lucru da sansa si persoanelor cu sume mici de bani sa tranzactioneze active cumparand optiuni binare. Poate chiar acea optiune cumparata cu inima la gat sa nu isi piarda banii, ii va adduce cumpratorului un castig destul de mare cat sa isi mai cumpere 10 optiuni si daca mai castiga o data deja nu mai are teama ca va pierde investitia facuta.

Orice investitie presupune un risc. Pana la urma, pana si inofensivul jucat la Lotto prezinta un risc. Un om poate sa cumpere bilete de intregul sau salariu si poate pierde tot. Daca nu risti nu castigi. Economia presupune ca banii sa ruleze, adica sa fie azi la x, maine la y. E ceea ce presupune economia de piata si un bun investitor sau un simplu om care este la curent cu ce se intampla in lumea economica stie si intelege acest principiu.

Principalele metode de investitii, cunoscute pana si de elevii de clasa a XI-a care le invata la economie, sunt actiunile si obligatiunile. Ceea ce nu stiu multi este ca actiunile si obligatiunile nu garanteaza ca dividendele vor fi platite. Daca firma nu inregistreaza profit intr-o luna, dividendele nu vor fi platite. Mai mult, daca firma intra in faliment, daca se poate, vor fi platite obligatiunile si daca mai ramane ceva si actiunile. De cele mai multe ori niciunul dintre investitori nu mai primeste nimic. In cazul optiunilor binare, plata remuneratiei este garantata. Aici nu exista impedimente de tipul existentei profitului pentru ca banii nu vin de la o firma. Banii circula pe piata virtuala de la un investitor la altul. Daca unul pierde, altul castiga. Este normal si firesc.

O alta caracteristica a optiunilor care le face attractive pentru cumparatori, este faptul ca profitul poate atinge cote fabuloase, de pana la 85% din investita facuta. In cazul actiunilor si obligatiunilor acest lucru este absurd si imposibil. Nicio firma nu o sa plateasca dividende care ar face-o sa inregistreze pierderi. Firmele ofera actiuni si obligatiuni pentru a-si mari capitalul, este o metoda de a atrage resurse financiare. Implicit este o metoda care trebuie sa aduca profit lor, nu actionarilor lor. Atunci ce este mai profitabil: sa alegi o metoda care nu vizeaza propriul tau profit, propria ta bunstare sau o metoda in care tu esti actorul principal? Cred ca a doua metoda este cea mai avantajoasa.

optiuni binare, actiuni, obligatiuni
Claudiu Vasile
16.01. 2015 21:02  | 

Ghid de tranzactionare pe platforma 24Options.com

Principalul obiectiv al platformei 24Options.com este sa faca tranzactionarea optiunilor binare cat mai simpla si mai rapida pentru utilizator/comparator. In scopul simplificarii procesului de tranzactionare a optiunilor binare am intocmit acest ghid de utilizare a platformei 24Options.

Pasul 1: depunerea initiala

Inainte de initierea unei tranzactii pe site-ul 24Options.com utilizatorul trebuie sa se inregistreze pe site si sa depuna o suma minima de $250. Depozitul se face prin intermediul transferului bancar sau direct de pe cardul de credit. La inregistrarea pe 24Options.com utilizatorul isi va alege valuta cu care va initia tranzactiile. Depunerile se fac doar in dolari americani, lire sterline sau euro. Apoi toate informatiile vor fi afisate in acea moneda. De exemplu, daca alege ca moneda dolarul, va alege suma de investit in dolari, dar si castigul ii va fi afisat in dolari. Daca alege o moneda straina, utilizatorul trebuie sa fie la curent cu cursul valutar al monedei, dar si cu eventuale fluctuatii. Mai multe detalii despre depuneri se gasesc pe pagina de depozite.

Pasul 2 – Terminologia de tranzactionare si instrumentePasul 2 – Terminologia de tranzactionare si instrumente

La categoria tranzactionare, dand click pe butonul de logare, va fi afisata o fereastra de tranzactionare.

Fereastra de Tranzactionare se compune din trei sectiuni:

Lista Optiunilor Pincipale – in coltul din stanga

Caseta de Tranzactionare – partea mai de sus a ecranului

Tranzactiile Mele Deschise – in coltul din dreapta

Ce reprezinta Lista Optiunilor Principale?

Sectiunea lista optiuni include toate activele disponibile pentru tranzactionarea optiunilor binare intr-un anumit moment al zilei. Utilizatorul poate alege ce tip de activ vrea sa vada afisat acolo (indici, forex, actiunit, marfuri sau toate) in acea fereastra si in care ordine sa fie afisate elementele componente. Dand click pe iconita se afiseaza lista tuturor activelor disponibile in acel momentpentru a fi tranzactionate. Dand click pe sageata utilizatorul poate allege sa vizualizeze optiunile de un anumit tip, adica aferente unui singur tip de activ.

Aceasta sectiune include: Piata: • Actiuni Europene • Actiuni Americane • Forex • Marfuri Simbol: • EUR/USD • GBP/USD • AUD/USD • CAD/USD • Aur, etc. Expira: • In cursul zilei • Sfarsitul zilei • Sfarsitul saptamanii

Caseta de Tranzactionare – Privire Detaliata

Daca se doreste mai multe informatii despre o anumita optiune binara se da click pe ea si se deschide o caseta de tranzactionare.

Caseta de tranzactionare cuprinde urmatoarele campuri:

Activ – activul pe care utilizatorul decide sa il tranzactioneze

Pret Tinta – pretul pe care 24Option.com il foloseste pentru a vinde optiunea. Preturile tinta sunt dinamice si se schimba datorita cresterii si scaderii preturilor limita.

Piata – Pretul curent de piata al unui anumit activ.

Grafic – pretul grafic afiseaza o diagrama a pretului activului si timpul ramas pana cand expira optiunea.

Castig – procentajul castigului afisat in partea dreapta reprezinta posibilul castig de pe urma investitiei daca utilizatorul a previzionat corect

Superior/Inferior – butoanele Superior/Inferior marcheaza daca aceasta optiune va fi una crescuta sau una scazuta.

Expira – Data limita la care va expira optiunea.

Tranzactionarea se Inchide – clepsidra de deasupra graficului afiseaza timpul in care optiunea mai este active, inainte de a expira si de a nu mai putea fi tranzactionata.

binary options,trading,online trading
Claudiu Vasile
16.01. 2015 20:18  | 

Ce sunt optiunile binare?

In primul rand trebuie sa stabilim ce sunt optiunile binare. Optiunile binare sunt cele mai recenta si, se presupune ca ar fi, cele mai profitabile modalitati de a obtine un profit cu investitii minime. De fapt optiunile sunt instrumente financiare care se tranzactioneaza in mediul virtual pe piata financiara globala. Optiunile binare sunt o combinatie intre optiunile traditionale si tranzactionarea zilnica. Prin intermediul lor se pot obtine profituri mari cu investitii minime de capital si timp. In cateva cuvinte optiunea binara ofera oportunitatea de face niste bani rapid printr-o simpla previzionare a directiei de evolutie a pretului. Astfel, daca omul a prevazut ca pretul va creste si a avut dreptate, a castigat!

Cum se tranzactioneaza?

Pentru a tranzactiona trebuie parcursi doar trei pasi: se alege activul pentru tranzactionare, se stabileste directia in care va evolua pretul, crestere sau descrestere si se alege suma de tranzactionare. Este simplu!

Se poate obtine profit din tranzactionarea optiunilor binare?

Totul este posibil. Este necesar ca persoana care tranzactioneaza sa fie la current cu lumea economica si schimbariel din aceasta. Piata optiunilor este sensibila la aceste schimbari si ii urmeaza directia, astfel daca cel care initiaza tranzactia este la curent cu stirile din lumea economica si prevede corect, va castiga. La o previziune corecta se poate obine pana la 89% profit. Posibilitatea unui profit de proportii uriase fata de investita facuta, reprezinta principalul motiv pentru care optiunile sunt atat de populare.

Cum se tranzactioneaza efectiv optiunile binare?

Acest lucru este foarte simplu si rapid. Pentru inceput se face cont pe siteul 24Options.com. Inregistrarea este gratuita si dureaza doar cateva secunde. Pentru a fi sigur ca intrati pe piata optiunilor cu un bagaj de cunostinte minim, ar fi de dorit sa cautati si sa retineti informatii despre cel putin un activ. Un bagaj solid de cunostinte inseamna o sansa mai mare de castig. Orice decizie trebuie sustinuta cu argumente solide, rationale, economice.

Se procedeaza la alegerea activului care se doreste tranzactionat de pe platforma 24Options.com, apoi urmeaza partea dificila: alegerea directiei de evolutie a pretului acelui activ. Intregul proces decizional are drept scop realizarea previziunii corecte. Pretul poate creste, previziune in sus sau poate scadea, respectiv in jos. Dup ace se face previziunea se alege suma care face obiectul tranzactiei. Se introduce suma in platforma si dupa tastrea sumei ce se doreste investita, cumparatorul optiunii va avea acces la detaliile despre potentialul castig. Aceasta caracteristica, informarea cumparatorului despre cat poate castiga, este ceea ce face ca optiunile sa para atat de atractive. Un comparator care are informatii certe despre cat poate castiga este mai motivat, mai entuziasmat decat altul care spera la un castig, fie el cat de mic, dar nestiind nicio suma posibila. Asemeni metodei de dresare prin care se arata cainelui ce va primi daca va executa corect comanda, oamenii sunt motivati sa faca un anumit lucru daca stiu de la inceput care este recompensa. Cu ochii la premiu, omul alearga sa ajunga primul la linia de sosire. Nefiind nevoie sa se ghiceasca valoarea castigului, cumparatorul poate controla direct ce suma investeste si cat va castiga. Va proceda spre a investi apasand butonul “Cumpara” si astfel a investit intr-o optiune binara. Pentru mai multe informatii si sfaturi practice se recomanda vizitarea si citirea cu atentie a paginii “Cum sa Tranzactionati Optiuni Binare”.

optiuni binare,investitie,previzionare,castig,evolutie,pret
Claudiu Vasile
10.01. 2015 16:37  | 

Ce sunt optiunile binare? Optiunile binare reprezinta un alt mod de a tranzactiona active fata de metoda traditionala de tipul actiunilor si obligatiunilor. Se mai numesc si “optiuni digitale” sau “totul sau nimic”.

Exista si in Romania optiunile binare? Da, piata este in continua evolutie, dar momentan este la inceput. Oamenii sunt inca sceptici in ceea ce priveste optiunea binara pentru ca li se pare o loterie, un joc de noroc.

De unde sunt originare optiunile binare? La fel ca majoritatea conceptelor noastre sau a produselor importate, din SUA. Acolo piata optiunilor binare este foarte dezvoltatat si continua sa atraga din ce in ce mai multi traderi.

Cine poate tranzactiona optiuni binare? Oricine are peste 18 ani, o conexiune la Internet si o suma de bani.

In ce locatie se tranzactioneaza optiunile binare? Optiunile binare se tranzactioneaza din fata calculatorului, pe o piata virtuala. Nu este implicat niciun tert in tranzactie.

Ce cost are o tranzactie de optiuni binare? Ei bine, este gratis pentru ca nu ai nevoie de un broker pe care s ail platesti pentru a iti achizitiona optiunea dorita.

Pe ce durate de timp se achizitioneaza optiunile binare? Pe durate de timp scurte si foarte scurte. Poate fi vorba doar de cateva ore.

Cat se castiga la optiunile binare? Se castiga cat s-a stabilit la inceput. Fata de actiuni la care castigi in functie de profitul firmei care v-a fi distribuit actionarilor, aici stii de la inceput cat vei castiga.

De catre cine sunt tranzactionate optiunile binare? Optiunile binare sunt tranzactionate de vanzator si respective comparator. Nu exista intermediari ca brokerii din cazul actiunilor. Nu trebuie sa detii o firma pentru a tranzactiona si nici sume enorme. Nu exista un minim de capital pentru a intra pe piata virtuala.

Ce cunostinte necesita tranzactionarea de optiuni binare? Optiunile binare sunt destul de simple si cu putina documentare pot fi intelese de oricine.

Ce resurse necesita achizitionarea de optiuni binare? O suma de bani de investit, un calculator conectat la Internet, curaj si intuitie infailibila. Nimic nu este imposibil atat timp cat crezi in acel lucru.

Ce program are piata de optiuni binare? Piata este deschisa 24h/24h, 7d/7d. Poti tranzactiona la orice ora din noapte sau oricat de devreme.

Care sunt variantele de rezultat propuse de optiunile binare? Exista doar doua situatii posibile: castig si pierdere. Daca ai estimat bine si pretul activului a avut evolutia pe care ai prezis-o tu, atunci ai castigat, dar daca rezultatul este opus celui propus de tine atunci ai pierdut si trebuie sa platesti suma stabilita de comun acord cu vanzatorul optiunii. In ambele cazuri este vorba de sansa si de intuitie.

Cat de mare poate fi castigul? Castigul poate lua valori intre 71% si 95%.

Ce suma de bani trebuie investita la inceput? La prima tranzactie? Nu exista o suma minima necesara. Fiecare trader investeste o alta suma de bani. Depinde cat are sau cat vrea sa puna in “joc”.

Unde pot invata sa tranzactionez? Exista platforme online de tranzactionare care ofera posibilitatea folosirii unui cont demo pana la trecerea tranzactionarii pe bani reali.

Care este costul tranzactionarii de pe un cont demo? Costul este 0. Cei care au creat platforma ofera sansa noilor veniti pe piata optiunilor binare sa invete principiile de baza ale tranzactionarii.

De ce as cumpara optiuni binare in schimbul actiunilor? Pentru ca nu trebuie sa ai sume mari de bani pentru a tranzactiona pe piata, pentru ca exista sansa unui castig imediat, pentru ca in cazul unei pierderi stii de la inceput la ce cuantum sa te astepti, deci nu vei ramane pe strazi peste noapte, pentru ca indiferent de rezultatul final afli mult mai repede decat in vechiul caz, pentru ca poti tranzactiona oricand si de oriunde.

binary options,trading,online trading
Claudiu Vasile
10.01. 2015 16:35  | 

Exista mai multe tipuri de tranzactii pe care o persoana le poate realiza pe piata bursiera printre care si optiunile binare. Optiunile binare sunt mai usor de folosit decat celelalte tipuri de tranzactii si necesita mai putine cunostinte.

Fata de actiunile obisnuite, optiunile binare nu necesita achizitionarea unui active sau chiar a mai multor actiuni pentru a tranzactiona pe piata bursiera. Optiunile binare sunt doar niste previziuni legate de cum va evolua pe piata un alt activ. Daca initiatorul tranzactiei a estimat bine va castiga suma promisa sau altfel va trebui sa plateasca acea suma. Este un fel de pariu, dar la un nivel mai avansat si cu riscuri mai mari.

Fata de actiuni, optiunile binare nu presupun detinerea si investirea unei sume mari de bani. Suma minima de tranzactionare este de $100. Daca prin cumpararea unui pachet de actiuni se previzioneaza cresterea valorii acelei companii si implicit a valorii actiunilor, prin optiunile binare se estimeaza cresterea directa a valorii activului tranzactionat. Pentru a achizitiona actiuni trebuie sa ai un broker care sa te reprezinte si trebuie sa il platesti pentru a cumpara actiuni in numele tau, dar pentru optiunile binare nu trebuie sa ai niciun intermediar care sa iti genereze costuri in plus. Iti faci treaba singur! Poti cumpara aceste optiuni chiar tu. In plus, daca pentru actiuni trebuie sa treaca perioade medii de timp pana vei vedea daca ai ales bine, la optiunile binare este simplu: intr-o ora afli daca ai facut o alegere buna si chiar poti tranzactiona din nou pentru ca se tranzactioneaza in fiecare ora.

De exemplu, daca tu crezi ca peste o ora cursul valutar al monedei euro va creste de la 4.3lei la 4.45lei, poti investi o suma sa cumperi o optiune binara pentru aceasta evolutie pozitiva si daca vei castiga sa zicem sa ai primi 100 lei, daca vei pierde va trebui sa platesti tu 100 lei. Este simplu, in plus in maxim o ora vei afla daca ai avut dreptate! Daca ai castigat poti cumpara mai multe optiuni in ora urmatoare si poate iti vei dubla suma investita sau daca ai pierdut poti sa te opresti din tranzactionat azi pentru ca simti ca nu ai noroc sau chiar poti investi ultimii banii din portofel. Norocul poate veni si la ultimul leu investit!

Daca detii o suma de bani si nu stii cum sa o investesti ca sa faci banii sa se multiplice rapid si fara efort, alege optiunile binare. Nu iti trebuie cunostinte avansate de tranzactionare pentru a face o alegere buna. Este nevoie doar de putina intuitie si curaj sa incerci! Sa nu uitam si de suma de bani necesara!

Optiunile binare nu sunt doar pentru incepatori in arta tranzactionarii, ci si pentru traderii experimentati, dar care nu au prea multi bani momentan sau s-au saturat sa piarda la tranzactii mari si vor sa isi incerce norocul pe piata optiunilor binare, o piata cu riscuri mai mici. Nici castigurile nu sunt fabuloase, dar pana la urma aici nu joci la Lotto. Oricine poate cumpara optiuni binare, la orice varsta, peste 18 ani desigur, la orice ora. Nu este nevoie sa te deplasezi, totul se face electronic, din fata calculatorului, in intimitatea propriei case.

Poate parea greu, dar nu este chiar asa. Pe Internet se gasesc destule informatii, destule forumuri si blogposturi in care se explica pas cu pas cum se face tranzactionarea si ce lucruri trebuie sa ai in vedere inainte sa previzionezi o anume evolutie. Poti invata orice singur daca ai curaj sa faci ceva nou si continui sa iti bati capul chiar cand simti ca nu intelegi nimic si nu iti iese nimic. Important este sa nu renunti doar pentru ca pare greu, de neinteles.

Nu te teme sa intri intr-un domeniu necunoscut, ci incearca sa te informezi, sa fii pregatit si nu te gandi ca ai nevoie de cineva sa te indrume. Poti face orice daca ai destula ambitie si perseverenta!

options,investing,online
Claudiu Vasile
04.11. 2014 13:31  | 

Una in cele mai facile şi avantajoase metode de a tranzacţiona bani online este cea a opţiunilor binare, un instrument simplu de utilizat, care poate fi învăţat într-un timp scurt, fără a avea cunoştinţe avansate în tranzacţionare sau economie şi finanţe. Având în vedere că sumele tranzacţionate sunt fixe şi vei ştii încă de la început rata de câştig sau pierdere, tranzacţionarea opţiunilor binare este metoda recomandată de a face bani online începătorilor dar nu numai.

Pentru a reuşi să avansezi cât mai repede către câştiguri cât mai mari recomand câţiva paşi simpli de urmat înainte de a începe să tranzacţionaţi la modul cel mai serios, motiv pentru care ar fi preferabil să le luaţi în considerare.

Trebuie recunoscut că fiecăruia dintre noi îi surâde ideea de a avea un venit suplimentar, lucrând de acasă sau în timp ce sunteţi prin oraş cu prietenii, sau în nopţile când nu aveţi somn sau vă plictisiţi în lipsă de ocupaţie. Sună bine nu? Mai ales atunci când îţi verifici contul şi apar zerouri în plus, aşteptând să fie cheltuiţi.

Primul şi probabil cel mai important pas este de a înţelege atât avantajele cât şi riscurile. A fi impulsiv, prudent sau pur şi simplu intuitiv în tranzacţionare nu asigură câştigul dar nici nu garantează pierderea. Trebuie să găsiţi echilibrul necesar şi metoda care vi se pretează.

Familiarizarea cu termenii specifici nu a făcut niciodată nimănui rău, indiferent de domeniul de care am discuta, aşadar, este important să ştiţi ce anume înseamnă opţiunea binară şi mai ales că atunci când daţi clic pe Call înseamnă că speculaţi creşterea preţului iar atunci când daţi clic pe Put înseamnă că speculaţi scăderea preţului.

Alegerea brokeru-lui pentru a realiza tranzacţiile este destul de dificilă, sunt o multitudine de platforme pe piaţa şi multe recomandări de la diverşi utilizatori. Alegeţi platforma care vi se pare că se pretează cel mai mult nevoilor voastre. Verificaţi transparenţa, background-ul şi sursa pentru fluxul de date. O atingere profesională este dată de existenţa centrelor de instruire online sau video-uri care conţin materiale informative şi training pentru utilizatori.

Nu tranzacţionaţi niciodată direct cu bani reali, chiar daca simţiţi că aţi fi stăpâni pe situaţie sau sunteţi nerăbdători să intraţi “în pâine”. Profitaţi de posibilitatea oferită de platformele de brokeraj de a lucra pe simulări, mai ales dacă sunteţi începători, ca să vedeţi cum funcţionează sistemul, să vă obişnuiţi cu operaţiunile şi termenii specifici. La crearea unui cont vi se oferă o sumă virtuală pentru a putea fi folosită în simulări, ceea ce este de mare folos pentru voi să puteţi realize ce şi cum se face. De asemenea vă puteţi urmări modul de reacţie la câştig sau pierdere. În urma acestei perioade de simulare vă puteţi forma un stil de lucru de bază pe care ulterior îl puteţi aplica când veţi tranzacţiona cu bani reali.

A fi la curent cu evoluţia pieţei este un avantaj foarte mare, deşi nu definitoriu pentru a determina rata de câştig/pierdere, deci încercaţi să vă oferiţi timp pentru a citi şi urmări evenimentele financiare curente şi nu numai, care ar putea fi factori ce vor influenţa rezultatele tranzacţiilor opţiunilor binare.

După ce aţi trecut prin simulări şi simţiţi că sunteţi pregătiţi să tranzacţionaţi bani reali şi să încasaţi câştigurile veţi depune o sumă, în funcţie de platforma aleasă există o sumă minimă, pe care o veţi putea folosi pentru tranzacţii. Începeţi prin a investi sume mici pentru a vă urmări reacţiile atunci când tranzacţionaţi bani reali.

Unul din cele mai bune sfaturi pe care l-am primit şi aplicat ca şi neiniţiat, a fost de a nu investi mai mult de 5% din totalul sumei disponibile în cont pentru o singură poziţie, reuşind în acest fel să diminuez riscul de a pierde rapid tot capitalul disponibil încă de la început.

Să nu luăm exemplul omului care s-a rugat toată viaţa lui să câştige la loto, dar care nu a cumpărat niciodată un bilet, ci mai bine cumpăraţi “biletul” şi câştigaţi nu pe norocul de la loterie, ci mai sigur şi mai uşor tranzacţionând opţiuni binare bazându-vă pe cunoştinţe, intuiţie şi spirit de moment.

opţiuni binare, instrument, câştiguri, acasă, broker, online, bani, tranzacţie
Claudiu Vasile
28.08. 2014 16:22  | 

Pentru cei care caută o modalitate de a avea un venit suplimentar lucrând de acasă din faţa calculatorului sau pentru acele persoane care sunt pasionate de tranzacţionări există posibilitatea de a deveni trader online şi de a intra într-o lume diferită, cea a tranzacţionării opţiunilor binare. Foarte mulţi utilizatori ai internetului întâlnesc adesea termeni sau expresii precum piaţa bursieră Forex, opţiuni binare, tranzacţionare, câştig uşor de la domiciliu tranzacţionând online. La prima vedere tinzi să nu crezi ceea ce citeşti, presupui că e vorba de ceva schemă complicată pentru economişti, investitori sau persoane pasionate de risc.

Nu foarte mulţi sunt şi cei care se gândesc să intre în mod activ în această lume, nu doar din cauza lipsei banilor, cheltuiţi în general pentru a satisface nevoile umane primare dar şi din cauza faptului că la nivelul economic actual din România nu toată lumea se poate lipsi de anumite sume de bani pe care le-ar putea pierde riscând să tranzacţioneze.

Acest scepticism general precum şi sumele reduse de care dispune marea majoritate a persoanelor duce la existenţa unei cerc destul de restrâns de traderi, persoane care tranzacţionează, aceştia fiind economişti şi investitori. Având în vedere că tranzacţionarea opţiunilor binare este o sursă de a câştiga bani, un prim aspect care ar trebui acoperit este definirea practică a opţiunilor binare şi cum se poate tranzacţiona.

Opţiunile binare sunt de fapt instrumente financiare, care ajută în a specula direcţia pe care o va lua preţul unui activ într-un anumit interval de timp, practic investitorul va încerca să preconizeze dacă preţul activului vizat va creşte faţă de cel actual, numit şi barieră în momentul tranzacţionării, sau va scădea. Această modalitate de a câştiga bani în urma speculărilor este probabil una din cele mai accesibile şi mai puţin riscante de pe piaţa tranzacţionării online. Afirm acestea în baza a două considerente, prima vizează faptul că poate tranzacţiona orice persoană fără a avea cunoştinţe solide economice sau de contabilitate. Este simplu a înţelege cum funcţionează tranzacţionarea opţiunilor binare, cei mai mulţi investitori susţin că a învăţa să tranzacţionezi pare o joacă de copil, iar graficele şi noutăţile economice la nivel mondial au o accesibilitate ridicată având în vedere multitudinea de surse de informare.

Piaţa tranzacţionărilor opţiunilor binare este mai puţin riscantă deoarece trader-ul ştie de la început suma fixă pe care o poate câştiga sau pe care o poate pierde, fapt care nu se aplică similar în cazul tranzacţionărilor utilizând instrumente tradiţionale. Opţiunile binare sunt instrumente pentru tranzacţionări de scurtă durată, perioada prognozei fiind setată chiar de investitor ceea ce oferă o mai mare posibilitate de a afla într-un timp foarte scurt rezultatul predicţiei. Întrebările cele mai esenţiale care se vor pune sunt legate de fapt de aspecte precum validitatea afirmaţiei că se pot câştiga bani, care sunt primii paşi pentru a putea fi trader, suma minimă care trebuie investită iniţial precum şi unde se pot realiza aceste tranzacţii.

Statisticile precum şi experienţele multor traderi arată că într-adevăr se pot câştiga bani, din faţa calculatorului, sau a tabletei, sau a telefoanelor cu acces la internet, fără a ţine cont de locaţia utilizatorului sau ora la care se hotărăşte să tranzacţioneze. Sunt platforme online specializate pe tranzacţia opţiunilor binare pe care vă puteţi înregistra, aceste platforme fiind de fapt brokerii pe a căror platformă, utilizând aplicaţiile aferente, puteţi începe să tranzacţionaţi. Care sunt aşadar primii paşi pentru a câştiga venituri suplimentare speculând direcţia preţurilor capitalurilor active online? Înregistrează-te la un broker, care de altfel oferă instructaj şi suport pentru începători, depune suma pe care doreşti să o investeşti în tranzacţionări, încearcă câteva din simulările puse la dispoziţie de broker cu bani fictivi pentru familiarizare, iar după ce te simţi stăpân pe tine realizează prima ta tranzacţie financiară.

Bani, online, acasă, opţiuni binare, forex, investitori, trader, preţ, speculare, instrumente
Start now

Faceti bani in trei pasi simpli!

Metoda mea nu poate fi folosita oriunde. Cele mai multe banci si investitori nu stiu despre ce este aceasta metoda. Si chiar de ar stii despre ea, nu ar furnizao niciodata, sub nici o forma oamenilor de rand. De aceea este foarte important sa alegeti brokeri licentiati si de incredere care va vor permite sa faceti bani. Acestia sunt cei doi brokeri preferati ai mei. Inregistrati-va cu unul dintre ei - sau chiar cu ambii. Ambii ofera sfaturi, tutoriale video si un consilier personal - absolut gratis.

Incercati strategia cu o versine demo:

  Binary.com

Binary Ltd.
Este cel mai vechi si mai cunoscut broker de optiuni binare disponibil si dureaza mai putin de un minut sa va creati un cont gratuit.
Sfatul meu rapid: Ofera o depunerii initiale scazuta dar ca sa facti ceva bani seriosi, ar trebui sa va asteptati sa faceti o depunere de cel putin $200.
Depunere minima: $5
 

  Markets.com

Safecap Investments Ltd
Un broker bine cunoscut si de incredere cu multe optiuni.
Sfatul meu rapid: Dupa ce faceti depunerea, asiguarti-va ca urmariti sectiunea "Semnale de tranzactionare" unde veti gasi sfaturi gratuite.
Depunere minima: $100
 
 


  Matei Gheorghe (213.233.85.*) a scris

Inscriere esuata    http://www.banirapid.com/contact

Am incercat sa ma inscriu pe site-ul Dualrobot si nu am reusit. Primesc mesajul Your country is not recognized.

  dima racu (93.113.115.*) a scris

card decredit    bynari

dar poti face bani fara sa ai card de credit si apoi de conectezi si toti banii pecare iai facut sa se mute pe card?

  Ionut (79.114.21.*) a scris

Doresc sa incep    Binomo

Buna ziua , as vrea sa invat ai eu sa tranzactionez cu aceste optiuni binare dar nu este destul de explicit ceea ce trebuie facut , mar ajuta foarte mult un venit in plus . Daca este cineva care are experienta si castiga bani din asa ceva si ar dorii sa ma ajute si pe mine , as fii foarte recunoscator , adresa mea de e-mail : [email protected] . Astept ajutor . Va multumesc

  Nikolle (178.138.32.*) a scris

Spune-mi si mie care este strategia spre castig

Ce anume trebuie sa fac

  Ion ilie (213.233.84.*) a scris

Informati despre brocarul robot    Robot

Buna ziua as dori mai multe informati cu privire la brocarul robot cu 250 euro.daca se poate sa-mi dati un număr de telefon multumesc

  Loredana (81.196.244.*) a scris

Depunere/Retragere bani    IQ option/BINATEX

Buna ziua! Exersez de mult timp pe IQ option si BINATEX, mi-as dori sa incep sa tranzactionez pe cont real dar mai am cateva nelamuriri IMPORTANTE. 1. Ce imi puteti spune de BINATEX? Cineva de acolo mi-a spus ca inca nu au optinut licenta CYSEC. Sunt de incredere? 2. De ce retragerile de pe un card bancar sunt limitate la suma pe care o depun initial, iar diferenta de bani se poate retrage de pe un portofel electronic? 3. Am intrebat la o banca daca pot transfera bani de pe card pe un portofel electronic gen webmoney, Skrill, si mi-au raspuns ca n-au auzit de ele. 4. Imi puteti spune exact care sunt pasii de urmat pentru depunere/retragere, cei mai siguri si rapizi? 5. Am citit pe unele site-uri ca si pe portofelele electronice depunerile/retragerile sunt limitate? In speranta ca cineva chiar citeste aceste mesaje, astept un raspuns. Este normal sa fim sceptici avand in vedere ca se dau multe tepe in mediul on-line. Multumesc anticipat!

  dan (79.113.109.*) a scris

Re: Depunere/Retragere bani - Loredana

Buna Loredana, Despre Skrill am eu experienta. Si eu "sap" sa incep un cont real la Binomo. Am cateva precizari de la ei. Dar mai am nevoie si de alte informatii. Daca vrei sa schimbam info, tel. 0730849642 Dan

  gina (141.0.14.*) a scris

buna Claudiu as vrea sa stiu daca este adevarat ce vad pe acest site,vreau sa fc acest lucru ss cîstig bani pt ca am nevoie urgent,dar nuam un cont deschis si nici engleza nu o stiu dami detali ca sa înteleg mai bine pe adresa de email

  nicolae (93.122.250.*) a scris

...    ...

Nu cred ca un om fara nici o pregatire financiar-bancara poate sa fabrice atitia bani cit spuneti dvs in lectia demonstrativa.Seamana cu Caritas din 1992 cind o gramada de prosti din aceasta tara ne-am inghesuit sa umplem buzunarele altor invirtiti.Banii nu vin de-a moaca caci moaca intotdeauna ingrasa.Multa bafta la cistigat bani cu metodele d-lui Vasile.Veti ramine si fara izmene pe voi.

  Parnica Florin-Sorin (89.44.76.*) a scris

Salut!    [email protected]

Buna ziua! As dori sa stiu ce trebuie sa fac mai exact si ce al mai trebui sa mai urmez?

  Alexandra (213.233.88.*) a scris

buna

am o intrebare : daca incep sa fac bani ca sa retrag bani imi trebuie paypal sau pot sa pun contul meu direct ca sa scot bani direct din card ?? nu am paypal

Toate comentariile (pe o pagina noua)
 
 
 

 Adaugati un nou comentariu!

Intreaba orice sau impartaseste experienta
Vei primi instrucțiuni detaliate pe email.