More information

Este aceasta metoda sigura si legala?

Da, aceasta metoda este perfect legala si poate fi folosita de oricine. Este sigur de utilizat pe website-uri verificate si licentiate (Aici aveti o lista cu ele). Le folosesc de multa vreme si nu am avut niciodata probleme

Cum pot face prima depunere?

Sunt o multime de metode de depunere si le-am explicat pe toate pe aceasta subpagina. Cel mai convenabil este sa folositi un card de credit sau un portofel electronic cum ar fi (Skrill sau Neteller). Daca cardul Dvs. nu functioneaza, puteti face o depunere prin transfer bancar (care il faceti utilizand o metoda de banking online).

Cat de mare ar trebui sa fie depunerea?

Recomand sa depuneti cel putin 200€ ca sa puteti folosii metoda mea cu adevarat. Daca nu depuneti suficient, metoda s-ar putea sa devina riscanta si chiar sa nu mai functioneze. De asemenea primiti un bonus initial la prima depunere care functioneaza ca un "top-up". De exemplu cand faceti o depune de 400€, de obicei veti primi 400€ bonus in asa fel ve-ti putea incepe sa faceti bani ca si cu o depunere de 800€.

Cum se fac retragerile? Cat de des ar trebui sa fac o retragere?

In general recomand sa faceti o retragere o singura data pe luna. O retragere pe luna este gratuita, daca doriti sa faceti retrageri mai frecvent, acestea au adeseori asociate niste comisioane. Cand doriti sa faceti o retragere apasati pur si simplu butonul RETAGERE din contul Dvs., in acel moment vi se va solicita sa introduceti datele Dvs. bancare. Dupa care, banii vor sosii de obicei in 24-48 de ore.

Unde ar trebuii sa fac plata?

Trebuie sa subliniez ca metoda functioneaza doar pe website-uri verificate si licentiate, cum ar fi aici. Joc acolo fara nici un fel de probleme, metoda functioneaza si platesc castigurile la timp.

Pot folosi aceasta metoda in mai multe locuri? Cat de des ar trebui sa joc?

Da, este exact ce recomand, puteti sa va inregistrati pe doua website-uri, faceti depuneri suficiente in ambele parti si incepeti sa faceti venituri. Va recomand sa petreceti maxim 30 de minute pe zi pe fiecare website. Daca ati incerca sa petreceti de exemplu 8 ore pe zi pe un website, ar putea deveni suspicios (si ar fi de asemenea plictisitor!)

Te pot contacta pe Skype sau pe Facebook?

Am creat acest website ca sa impart cunostintele mele cu altii. As fi bucuros dar din pacate nu pot petrece ore explicand metoda la fiecare in parte.
Ma puteti contacta prin email si veti primi un raspuns chair daca acest lucru s-ar putea sa dureze cateza zile.

Metoda este publicata aici gratuit si oricine o poate folosi. O puteti citi, fi-ti sigur ca o intelegeti dupa care incepeti sa o folositi. V-am aratat o oportunitate dar nu va pot forta sau sa fac ceva pentru Dvs..

Daca inca sunteti nesiguri, atunci poate ca aceasta metoda nu este ideala pentru Dvs.. Metoda mea este pentru oameni inteligenti care stiu ce vor, pentru oameni cu un serviciu normal de la 9 la 17, este un lucru ideal.

Am citit textul dar tot nu il inteleg. Aveti o versiune simplificata pas-cu-pas?

Inteleg ca totul poate fi confuz pentru incepatori asa ca am facut o versiune scurta simplificata a metodei mele. O puteti gasi dand click aici. Cu toate acestea va recomand intai sa cititi intreg textul si de asemenea comentariile altor persoane in partea de jos a website-ului.

Trebuie sa descarc softul sau pot joc online?

Unele website-uri ofera un soft pe care trebuie sa il descarci si doar apoi sa castigi bani. Cu toate acestea nu este necesar si puteti juca mereu direct in browser-ul website-ului Dvs.. Versiunea descarcata este doar pentru confortul Dvs. si este identica cu versiunea de browser.

Am incercat sa accesez website-ul dar nu se incarca sau este blocat. Ce ar trebui sa fac?

Este adevarat ca unele website-uri s-ar putea sa fie blocate in unele tari. Intai incearcati sa va inregistrati la toate dintre ele. Daca chiar niciuna dintre ele nu functioneaza, inseamna ca adresa de IP a tarii Dvs. este blocata. In acest caz, incercati sa descarcati un soft VPN. Acesta poate sa schimbe adresa de IP a a tarii Dvs. cu adresa altei tari. Cel mai bun soft VPN gratuit se numeste TunnelBear.

 
Start now

Faceti bani in trei pasi simpli!

Metoda mea nu poate fi folosita oriunde. Cele mai multe banci si investitori nu stiu despre ce este aceasta metoda. Si chiar de ar stii despre ea, nu ar furnizao niciodata, sub nici o forma oamenilor de rand. De aceea este foarte important sa alegeti brokeri licentiati si de incredere care va vor permite sa faceti bani. Acestia sunt cei doi brokeri preferati ai mei. Inregistrati-va cu unul dintre ei - sau chiar cu ambii. Ambii ofera sfaturi, tutoriale video si un consilier personal - absolut gratis.

Incercati strategia cu o versine demo:

  IQ Option

IQOption Europe Ltd
Un broker nou care ofera retrageri extrem de ridicate (92%) si limite de depunere foarte scazute.
Sfatul meu rapid: Aceast broker este ideal pentru incepatorii care vor sa inceapa cu un minim de depunere
Depunere minima: $10
 

  Markets.com

Safecap Investments Ltd
Un broker bine cunoscut si de incredere cu multe optiuni.
Sfatul meu rapid: Dupa ce faceti depunerea, asiguarti-va ca urmariti sectiunea "Semnale de tranzactionare" unde veti gasi sfaturi gratuite.
Depunere minima: $100
 
 
 
 
 

 Adaugati un nou comentariu!

Intreaba orice sau impartaseste experienta
Vei primi instrucțiuni detaliate pe email.